y.ziya çakır:TEHDİT EDİLDİM

Başlatan cem, 06 April 2011, 22:31:04

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Trabzon taraftarı samsunda daha çokmuş.vaybe! Bursadada böyle artislik yaptılar sonra polis zor kurtardı bunları. Siz Samsunsporun rakibi elbet olamazsınız. Samsunsporumuz sizin gibi el altından haram parayla desteklenen sıradan bir takım değil.

Ayberk

Harbiden, çiftliğe inseler ya, madem daha çoklar. Güzel olmaz mıydı :)

Tufan

inseler keşke eğlence çıksa Ayberk sende farketmişsindir kampüste bile sönüp gittiler son 1 aydır.

erkutdem55

Trabzonlular yakında Kadıköyde en çok Trabzonsporlu vardır,hatta Milanoya git herkes Trabzonsporu tutar,ilk futbol maçı Trabzonda oynanmıştır,Pele de baba tarafından Trabzonludur,Messiyi de biz keşfettik patladı gitti falan dicekler.

Gorkem

adi herifler zorlarına gitmiş her 61. dakika,taraftarlarıda samsunda çokmuş çıkında çiftliğe görelim kargaşanızı bakın o zaman o ts clup ile beraber yok olmuyonuzmu

Kaya

Çıldırtırlar insanı..

Pişkinlik tavan yapmış helal olsun..

Maraton tribününe de bekleriz o formayla...

red_white

Alıntı yapılan: iak5529 - 06 April 2011, 23:25:12
Çıldırtırlar insanı..

erciyes maçında evlerinden dinleyecekler 61 şovumuzu...

cem

Alıntı yapılan: iak5529 - 06 April 2011, 23:25:12
Çıldırtırlar insanı..

maraton trübününe.... delikanlı derim..gelsin yiyosa adamsa,şerefi haysiyeti varsa..

Serkan

ne kadar pişkin adamlar, kalkmış ksk tribününe girmişler :S

Ahmeti

bizim başarılarımız çoğaldıkca böyle lavuklar çıkacaktır çünkü bir çekememezlik var ortada ortalığı boş buldukca atıp tutuyorlar böylelerine sadece hoşt denir bunların önlerinden kemiği boş bırakmayacaksınki çokmasınlar ama az kaldı onlarda biliyor başlarına gelecekleri sabırsızlanıyorum süper lige çıkacağız diye değil sırf bunlarla çok iyi ilişgiler kuracağız ah ulan ah

Bu saatten sonra 61 inci dakikada her zamankinden daha gür bağıracağı i..e  ......olamazsın şampiyon

Ahmeti

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 06 April 2011, 23:49:04
bizim başarılarımız çoğaldıkca böyle lavuklar çıkacaktır çünkü bir çekememezlik var ortada ortalığı boş buldukca atıp tutuyorlar böylelerine sadece hoşt denir bunların önlerinden kemiği boş bırakmayacaksınki çokmasınlar ama az kaldı onlarda biliyor başlarına gelecekleri sabırsızlanıyorum süper lige çıkacağız diye değil sırf bunlarla çok iyi ilişgiler kuracağız diye ah ulan ah

Bu saatten sonra 61 inci dakikada her zamankinden daha gür bağıracağı i..e  ......olamazsın şampiyon

Sonuna Kadar 55

onlar kırçık kişiler samsun da yaşamak değil trabzon daha önemli

birolkys

İzleyemedim şu atkı olayını   ?

Ayberk

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 06 April 2011, 23:14:24
inseler keşke eğlence çıksa Ayberk sende farketmişsindir kampüste bile sönüp gittiler son 1 aydır.

Ya adamların kendi forumlarında yazıyorlar, Samsun'da yaşayanlar hemen belli ediyor kendini zaten Samsunspor'a sallarken, yok rahat yürüyemiyoz, ters ters bakıyolar falan diyorlar, ki bunlar olması gerekenler zaten. :)

Ahmeti

bu hamsilerle maç yaparken sahaya kedi atarlardı en çokta onu özledim.