Maratondaki O Pankart Neden Yok ?

Başlatan Tribün_ali, 06 April 2011, 16:23:00

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

06 April 2011, 16:23:00 Son düzenlenme: 06 April 2011, 16:25:46 samsuni
Sevgili Samsunsporlu kardeşlerim maratonda asılı olan pankartımız bu hafta neden yoktu. BURASI HER YER DEĞİL ŞERİ SAMSUN pankartı yoktu acaba birileri tv den izlediginde zoruna gittide o pankartı kaldırın diye talimat mı verdi. İçimizdeki SAMSUN VE SAMSUNSPORLULAR düşmanlarını bulmamız lazım arkadaşlar o pankart tekrar aynı yerine yeniden asılmalı anti trabzon anti ist ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR

GökhanÇağlar

bir maçlıgına yerine başka bir pankart asılmışş

erciyes maçında yine trübündeki yerini alacaktır...

mehmet yılmaz

Ali kardeşim,
Sanırım, bir yanlış anlaşılma var, o pankart SBÇ'nindir, bizimle bir ilgisi yok, sanki yazdıklrından öyle bir hava sezdim.
Ve bildiğimiz kadarıyla bir maç için kaldırılmış, yeniden asarlar.

Tribün_ali

Teşekkür ederim aydınlattınız için... ölümüne SAMSUNSPOR.

METE_55

bencede asılsın çünkü o pankart bizim aynamız arkadaşlar...

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 06 April 2011, 16:23:00
Sevgili Samsunsporlu kardeşlerim maratonda asılı olan pankartımız bu hafta neden yoktu. BURASI HER YER DEĞİL ŞERİ SAMSUN pankartı yoktu acaba birileri tv den izlediginde zoruna gittide o pankartı kaldırın diye talimat mı verdi. İçimizdeki SAMSUN VE SAMSUNSPORLULAR düşmanlarını bulmamız lazım arkadaşlar o pankart tekrar aynı yerine yeniden asılmalı anti trabzon anti ist ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR

Ali Kardıesm Diyarbakır Deplasmanına 1 Hafta Önceden gidecegımzıı Acıklamıstık ve Bu Yuzden Diyarbakırspor Takımına guzel Bır Pankart Hazırladık Ama Bu pankartı Dıyarbakır Emnıyetının Samsun Emnıyetıne Samsunspor Taraftarlarının Gelmesın Demesı uzerıne Bızde Deplasmana Gidememişdik O Yuzden Bu Pankartıda Asamamısdık O Kadar Emek verdık Bosa Gtmesın Dıye Trubune Asalım Dedık Burası Heryer Degıl Sehrı Samsun Pankartı 20 Metre Oldugu ıcın BasKA Yere Asamadık O Yuzden Bu Haftalık Indırdık Allah Nasıp Ederse Onumuzdekı Mac Tekrardan Aynı Yeırıne Asacagız.

Özellikle Mehmet Abı Yıne Soyluyorum Maratonda Senın BENIM Yokdur Martonda Ne Yapılıyosa Ne Asılıyosa Hepımızın Emegıdır Biz Samsunsporluyuz

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 08 April 2011, 00:26:38

Özellikle Mehmet Abı Yıne Soyluyorum Maratonda Senın BENIM Yokdur Martonda Ne Yapılıyosa Ne Asılıyosa Hepımızın Emegıdır Biz Samsunsporluyuz

Zaten aksine birşeyi hiç bir zaman savunmadık biz. Samsunspor taraftarını bir bütün olarak gördüm. Orada söylemek istediğim şeyi anladın sen de, yani pankartın neden olmadığını biz bilmiyoruz manasındadır o söz. Yoksa o slogan zaten herhangi bir grubun değil bütün Samsun'undur.

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: samsuni - 08 April 2011, 00:46:19
Zaten aksine birşeyi hiç bir zaman savunmadık biz. Samsunspor taraftarını bir bütün olarak gördüm. Orada söylemek istediğim şeyi anladın sen de, yani pankartın neden olmadığını biz bilmiyoruz manasındadır o söz. Yoksa o slogan zaten herhangi bir grubun değil bütün Samsun'undur.

Nokta

binikalamadım

diyarbakırspor için asılan pankarttan spiker hiç bahsetmedi kameraman zoom yapmadı ya da olduysa benim dikkatimden kaçmıştır...keşke spikerin kulağına su kaçırılsaydıda bahsetseydi Samsunspor taraftarının profili tanınması açısından önemli bir adım olurdu ...