Sakarya-Fırat’tan Samsunspor’a Sevgilerle

Başlatan mehmet yılmaz, 05 April 2011, 17:18:57

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

AlıntıSakarya-Fırat'tan Samsunspor'a Sevgilerle
Sevilen dizi Sakarya-Fırat'ın setinde tam bir Samsunspor fırtınası esiyor.

TRT'nin beğeni ile izlenen dizisi Sakarya-Fırat'ın setinde en çok konuşulan konulardan birisi de Samsunspor'un durumu. Dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak, Hatırla Sevgili, Yol Arkadaşım gibi dizileri de yönetmiş başarılı bir isim. Hatta Yol Arkadaşım dizisinde Samsunsporlu aktör Polat Bilgin'in de etkisiyle Alman bir turiste Samsunspor forması giydirmişlerdi.Samsunspor atkısıyla poz veren Kabakuşak, "bir Samsunlu olmamama rağmen Türk futbolunun en önemli markalarından birisi oaln Samsunspor'un Süper Lige dönmesini istiyor ve bekliyorum" derken dizinin yönetmen yardımcısı olan Samsunsporlu bir isim Murat Aksu ise "sıkı bir taraftarı olduğum takımımın sezon sonunda Süper Ligde olacağına yürekten inanıyorum. Maçları kaçırmıyor ve heyecanla takip ediyoruz" dedi. Bu arada ekibin sanat asistanı Ali Balcı ile set amiri İsmail Keskin de birer Samsunspor taraftarı.

Samsunspor.biz

Yönetmen Emre Kabakuşak

Yönetmen Yardımcısı Murat Aksu

Set Amiri İsmail Keskin

jean

ibo055

zaten dizinin  hayranıyımdım artık daha yürekten izlerim  >l< >l<

King Of The North

mehmet yılmaz

Bu arada Polat Bilgin de bir aksilik olmazsa Ç. Rize maçında bizlerle birlikte tribünde olacak...
Evimize dönüyoruz diye mesaj atmıştı geçenlerde ;)

Fecr_55

En sevdigim dizilerin basinda geliyordu, simdi en sevdigim oldu..

Madem öyle, Poyraz timine Samsunlu ve Samsunsporlu bir asker de gelsin artik, hatta mac muhabbetleri de olsun, tadina doyulmaz carsamba aksamlarinin, saat 19:50 de:)

ibo055

son bölümde poyraz timinin söylediği marş süperdi samsunspora uyarlasak  nasıl olur acaba sözleri  hey dinle bu marşı  diye başlıyordu hatırladığım  kadarıylaa

GökhanÇağlar

vay be izlemiyordum ama artık kaçırmam bu diziyi..

beşnumara

Sanat asistanı ali neden samsunspor atkısıyla poz vermemiş oldu mu şimdi ali :) :P

Fecr_55

beşnumara

Fecr_55

beşnumara

Malesef mi desem ;D :P neyse muhabbete çevirmeyeyim.Bu görüntüler güzel şeyler.İnşaallah adımızdan daha da söz ettiririz.

mehmet yılmaz

Ali Balcı, Ayvacıklı imiş...
Eski Çarşambalı  :P

beşnumara

Abi biz çarşambalı derdik lisede. Ayvacık'ını bilmezdk