LEDLİ FENER 1,5 TL-SAATHANEDE

Başlatan edmontdante, 28 March 2011, 15:03:45

« önceki - sonraki »

edmontdante

28 March 2011, 15:03:45 Son düzenlenme: 29 March 2011, 16:10:48 edmontdante
Karşıyaka maçına Ledli Fener olayını  tekrar yayacağız sanal ortamda.
Saathanede Büyük Caminin arkasındaki ilk arada TANIN TİCARETTE 1,5 TL den satılacaktır.İsteyenarkadaşlar oradan alabilir.

samsunum

stat çevresinde de 1 liraya satılacakmış

##kdc##

usta imkanı-zamanı olan hafta içinde alsın, sonra maç günü stada girerken nerden alcaz fazlalık var mı muhabbeti oluyo hep, şimdiden alıp bi köşeye koyulsa daha garanti olur, olmadı gece yatarken çalışma yapılır yak söndür yak söndür maçta daha seri oluruz  :P

edmontdante

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 28 March 2011, 16:20:08
stat çevresinde de 1 liraya satılacakmış

Maç günü stad çevresinde de satılacağı söylendi aynı fenerlerin 1,5 TL den.Ama tabiki piyasada onlarca çeşit var fiyatları farklıdır.Fenerle gelinsin de fiyatı önemli değil isterse eşantiyon fener olsun

Akyol

kalptenþimþek

güya eve elektrik saati alacaktım nerden gördüm vitrindeki ledleri...... samsunspor_x......

King1965

King1965

Bn Geçende Aldırdım abi 1 tl idi. isterse bırılerı arastırsın .  japon pazarı - kucuk pazar vs bole ne alırsan 1 tl olan yerlerde bulunuyordu..  Rus pazarında koca ısıgı 3 tl ye aldım :D kale den kale ye ısık tutuyor :)

lucarelli

Arkadaşlar aman deyim, lazeri sahaya tutanları kameralar yakalıyor, sonra direk mahkemeye. Gerçi bizimkiler ledli fener ama yinede bu konuda dikkatli olmak lazım.

edmontdante

Japon pazarında yok beyler gidip baktık

cembaba

sercan5592

pazaristanda varda çok dandik alınmasını tavsiye etmem bozulyo hemen geçen maçta maç başlayana kadar bozldu

samsunluhakan

ben geçen maçta 0,25 kuruştan 6 tane aldım dagıttım maçta 6 kişiye bu maçtada öyle yapacam beyler

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 29 March 2011, 19:57:48
ben geçen maçta 0,25 kuruştan 6 tane aldım dagıttım maçta 6 kişiye bu maçtada öyle yapacam beyler
nerden aldın kardeş ?

edmontdante

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 29 March 2011, 19:57:48

nereden aldığını söyle de millet alsın.nasıl bir fener anlamadım bunu 25 krş a sakız olmuyor