Baba Bana Meşale Al Kampanyası - 3

Başlatan CeLL-O, 27 March 2011, 23:06:01

« önceki - sonraki »

CeLL-O

27 March 2011, 23:06:01 Son düzenlenme: 27 March 2011, 23:13:33 CeLL-O

AlıntıDaha önce organize bir şekilde iki kere gerçekleştirdiğimiz meşale organizasyonlarımızın 3.sünü Karşıyaka maçından önce yapıyoruz. Bu sefer hedefimiz yeni bir rekor ve 2.000 meşale. Toplanma saati ve yeri ilerleyen günlerde açıklanacaktır. Bütün Samsunsporluları bu organizasyona davet ediyoruz. Yakalım Çiftlik Caddesini !

Ayrıca bu maç için maça gelecek olan bütün arkadaşların led fenerli ve atkılı bir şekilde gelmesini istiyoruz. Lütfen herkes üzerine düşeni yapsın, muhteşem bir görsel şov ortaya çıksın.

http://portal.forzasirinler.com/baba-bana-mesale-al-kampanyasi-3/

Ajan

Çiftlik değilde tesisler olsaydı be  :)

kumköylü ahmet

Ollivanders

CurvaSs

iki org'da da samsun'da değildim. (üni gereği)ksk maçına samsun'a geliyorum inşallah, meşale hazır şimdiden. :D

Sercan

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 27 March 2011, 23:09:27
iki org'da da samsun'da değildim. (üni gereği)ksk maçına samsun'a geliyorum inşallah, meşale hazır şimdiden. :D

aynen

King Of The North

Baba beni okula gönder yerine meşela al, o da güzel, çiftlik yanacak gene desenize.Neyse anons ettirin de bari, küçük çocuk, hamile, kronik hastalar falan o saatlerde orda bulunmasınlar, hem çok korkarlar, hem de zehirlenirler mazallah.

**KaR6**

celebi

la yakmayın çiftliği çiftlik bize lazım :)

5555

27 March 2011, 23:40:27 #9 Son düzenlenme: 27 March 2011, 23:50:35 5555
mükemmel olucak =) Herkes umarım yeterince ilgiyi gösterir rekorumuza rekor katarız =)

CurvaSs

5555 yanlış anlama da, herkez değil herkes olacak. : ) ayrıca, yakalım ulan çiftliği.

ramcQ_55

yakacağız ula ciftliği sonra stadı

Ahmeti

meşalenin yanında herkes birde gaz maskesi alsın yoksa gözümüzü stad yerine hastanede açarız   :D

sadece55

Bu maç inşallah maraton ve şirinler karşılıklı şov yapılır...

##kdc##

kartal maçında çiftlikteki meşale şovda montum yanmıştı ya :( bu sefer one göre hazırlıklı giyinelm  ;D