Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

cembaba

Resimleri bekliyorum. Özellikle Bu haftanın modasını oluşturacak olan Akan Abi'yi bekliyorum.

babasamsunlu:

- Zenke ne koydu be bilader? : ))

masbene

barcelona gibi oynamıyoruz ama şu bir gerçek ki, biz bu enerji ve inanmışlıkla, muhteşem taraftarımızla rakip tanımayız. çok inanmış bir takım, bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji ve güzel goller izledik. ayrıca, zenkenin şık golünün sevincini benden önce yaşamaya başlayan ve kazara dudadığımı patlatan Ankara grubu arkadaşıma da sevgilerimi gönderiyorum :)
Allah bozmasın, çok güzel gidiyoruz.

berusa55

Şehir yıkılıyor sanki ilk ikiyi garantiledik yok böyle mutluluk  >l< >l< >l<

kutsalforma

Kötü alistirdin bizi Samsunsporum, her hafta 3 puan  :-[ :-[

babasamsunlu

Alıntı yapılan: CemBaba - 03 April 2011, 22:25:56
Resimleri bekliyorum. Özellikle Bu haftanın modasını oluşturacak olan Akan Abi'yi bekliyorum.

babasamsunlu:

- Zenke ne koydu be bilader? : ))

ÖYLE DEĞİL KARDEŞİM..
O DİLAVER İÇİN BESTELENMİŞTİ :)
ZENKENİN Kİ BAŞKA..

BİLADER O  DEĞİLDE
NASIL KOYDU SİMON ZENKEEEEEEEEEEEE :):):):)

doðan

Maç öncesinde emniyet güçlerinin tutum ve davranışlarını esefle kınıyorum...
hele maraton orta girişte bulunan kısa boylu emniyet amirinin bir küçük çocuğu babası ile birlikte tekmelemesini unutamayacağım unutamayacağım...
maç öncesinde hangi akıl ve mantıkla anahtarlık boyutunda olan led lambaları içeriye alınmayacak dediler ve almadılar bunuda anlamıyorum ...
...ve dahası insani vasıflarımıza saygı duyulması için  üzerimizde takım elbise , bilumum iş kıyafetlerimiz yada farklı insanları gıyaben kullanmamızmı gerekmekte bunuda anlayamıyorum..
üzerizde polar , atkı , forma veya eşofman olduğu an itibarı ile taraftar formatına bürünüyor tüm aşağılamaları hak ediyor konumuna geliyoruz...

Maç öncesinde gördüğüm , çocuğunu maça sokamayan babalar formatını maç sonrasında da bu nasıl rezilliktir ben çocuğumu maça getiremeyeceksem  nasıl SAMSUNSPOR sevgisi aşılayacağım diyen bir baba mantığını kıyasladığımda ... emniyetini ne denle yada densizlikle hareket ettiğini anlayabilmekteyim ...

Maça gelince gergin başlayana bir maç , saha içindede tüm gerginliğiyle başladı ve sihirli dakika 55 de oluşan penaltı ile çözüldü .. zenke nin harika vuruşu ile sonlanan akşamla ..

HAZIRLANIN ÇOCUKLAR EVİMİZE DÖNÜYORUZ::::

Serkan

emniyetin yaptığı nasıl bir terbiyesizliktir yazıklar olsun...

masbene

red_white

Alıntı yapılan: masbene - 03 April 2011, 22:33:46
eminyete diyecek söz bulamıyorum artık...

buna topluca güzel bir tepki vereceğiz...

Mert

Küçük bir çocuğu babasıyla beraber tekmelemek nedir ya? O babanın gururunu ayaklar altına alıyorsun.Ayıp size bee.

Tufan

kapalıdaydık babam falan kısmen sakin olan o girişte bile rezillik diz boyuydu bi an dedim iyiki maratona geçmemişiz giriş çile olurdu diye.
Samsun emniyeti klasiği her maç yeni bir icat.

ilk yarı kötüydük, hakemde saçmaladı ara sıra ama 3 puana alıştık bahar artık çok yakın.

masbene

bunu eğer anlarsalar yönetime bir şekilde görüntü ve dokunaklı bir yazı ile bildirmek gerek aslında

55.hakan

03 April 2011, 22:41:19 #357 Son düzenlenme: 03 April 2011, 23:00:20 hakanelgun
Yazıklar olsun emniyete benim de başıma buna benzer durum gelmişti,o stad etrafındaki polislerin genelinden nefret ediyorum.

berusa55

Ahmeti