Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: kuzey55 - 30 March 2011, 12:26:14
bu hakemin yönettiği maçlarda deplasman takımları kazanıyo genelde.

aman kardeşim Allah yazdıysa bozsun :(

kuzey55

valla baktım da son yönettiği 9 maçın sadece 1 ini ev sahibi kazanmış,2 maç beraber bitmiş ve 6 maçı deplasman kazanmıs...tabi bu tahmin açısından sağlıklı olmaz ama dikkat çekici...

Dartagnan

captan_blue

millet rahat olun bu maç 3-1 samsunun olcak hiç kasmanaya gerek yok sakin sakin alacağız bu sene süperligteyiz kimse heyecan yapmasın tek düşüneceğiniz şampiyonluğu nerde kutlayacağınız olsun.

1 2  3  şirinler

jean

Dartagnan

içimde diyar macından berı  kötü bi his var. bu mac zor gececek abı.Bekledıgımız gıbı olmayacakmıs gıbı gelıyor.

hanı mactan once rahat yenerız dıyorsun da maca gırınce '' mac zor gececek '' dıyorsun kendı kendıne :D aynı oyle bır ruh halıne gırecegımı dusunuyorum :D

ErkÇay55

Ben bu maç için umutluyum pazartesi günü akşamı Bank Asya günlüğünü izlerken özellikle Karşıyaka ile Tiki maçını izledim.Kanatlardan çok açık veriyorlar orta saha ve ileri uç adamlarımız iyi olursa golüde erken bulursak bu maçtada  goller izleyebiliriz.

Ahmeti

bu maç g.b.b.  maçının kopyası olur o maç içinde tedirgindik ama ne oldu parçaladık adamları.

19 mayıs'ta hiç yenilmedik bu taraftarın önünde yenecek takım ben tanımıyorum.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 30 March 2011, 17:21:47
19 mayıs'ta hiç yenilmedik bu taraftarın önünde yenecek takım ben tanımıyorum.

Kardesim, bence bu gibi söylemlere gerek yok. Futbol bu, elbetteki kazanacağımıza inanıyoruz ama temkinli ve tedbirli olalım bence.

berusa55

babasamsunlu

hahahah Ersin Maça girememe korkusu böyle bir şey olsa gerek :D :D :D :D

berusa55

Ayberk

berusa55

Şu an baya bilet var satış yerlerinde ama yarın ve cuma satışlar artar muhtemelen.

cembaba