Bank Asya 1.Lig 27.Hafta Diyarbakırspor- SAMSUNSPORumuz 0-5

Başlatan maviay55, 20 March 2011, 22:17:03

« önceki - sonraki »

samsunmania

trt sitesinden açarsanız bir sorun görünmüyor.

ErkÇay55

Az önce Site Caminin önünden geçtim ordaki çay ocakları hazırlıklarını tamamlamış hatta birçok Samsunspor taraftarı yerlerini almış bile bende birazdan maç için orda olacağım rakiplerimizin puan kaybetmesi çok güzel oldu tam fırsatı üc puanı alıp,bu akşam şenlik yapalım.... >l< >l< >l<

eren55

Rakipler ne zaman puan bıraksalar ve bizde onlardan sonra oynasak 1 puanla dönüyoruz.Ordu,Kartal maçlarının olduğu haftalar da hep yaşadık.Hatırlayamadığım başka haftalarda da yaşadık bu durumu.İnşallah bu hafta kırarız bu döngüyü.Yalan yok bir acaba var içimde?Ne olur ALLAH'ım yüzümüzü kara çıkarma.

Mert

Haydi Samsunum top sende.Arayı açmanın tam zamanı.

GökhanÇağlar

herkes bize çalışıyor bu hafta..kazanıp arayı açalım artık..

bir daha da o koltuktan inmeyelim..

samsunmania

erken bir golle dirençlerini kırmamız lazım. Gerisi kolay olur diye düşünüyorum.

5trawberry

Forvetim

bu maçtan alacağımız 3 puan son zamanlarda zirvede ilk defa fark oluşturacak ve şampiyonluk koridoruna gireceğiz inşallah

kumköylü ahmet

Bu Mac Bana Yine Rahat Yok.Bu macda Bile Stres Varyaa.ALLAH Yardimcimiz olsun.2 Macimiz eksik hala lideriz super yaaa

havzalı55

Forvetim

kumandanın yazıları silinmiş deneye deneye buldum dil seçme tuşunu çok şukur, hadi başlasın artık maç :)

sercan5592

dil seçme yerinden Türkçeyi seçince ses cıkmıyo :S

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: sercan5592 - 27 March 2011, 17:48:26
dil seçmeden Türkçeyi seçince ses cıkmıyo :S
maç başlayınca gelecektir ses..

europe_55

Bu maci kazanalim ve puan farki'ni acalim...

HAYDI SAMSUNSPOR!!!!!  samsunspor_x