Bank Asya 1.Lig 27.Hafta Diyarbakırspor- SAMSUNSPORumuz 0-5

Başlatan maviay55, 20 March 2011, 22:17:03

« önceki - sonraki »

eren55

Maçı kürtçe yayınlayacaklar,bizim gibi insanlara emrivakidir bu.

berusa55

Emrivakilik bir durum yok esasında Eren. O kanalın adını hepimiz biliyorsun. Malum daha önce de benzer durum olmuş verdiğimiz tepkiler üzerine maçımız o kanalda yayınlatmamıştık. Ama şimdi maç malum deplasmanda ve sezon başından beri adamların çoğu maçı o kanalda yayınlandı.  Gelen tepkilerden dolayı iki dil seçeneği koydular maç anlatımı esnasında. Eğer evimizde uydu cihazımızdan izliyorsak Language tuşundan Türkçe dil seçeneğine geçeceğiz bunun dışında yapacak başka bir şey yok maleesef kardeşim.

King Of The North

Kodalak

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 25 March 2011, 17:21:54
internetten de Türkçe izleyebilecek miyiz?

bu soru vizonteleyi hatırlattı bana..."peki o da bizi görecekmi?"

:D

cembaba

King Of The North

Cidden sordum yav, internetten de Türkçe izleyebilecek miyiz? :-* karıncalar maç yapıyo ;D

CurvaSs

berusa55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 25 March 2011, 18:04:35
Cidden sordum yav, internetten de Türkçe izleyebilecek miyiz? :-* karıncalar maç yapıyo ;D

İnternetten olmuyor kardeşim dil değiştirme seçeneği  ;)

samsunluhakan

süper lige çıkacagızzzzzz.  bizi zorlarsa mersin zorlar beyler ama biz 1 çıkacaz göreceksiniz. çünkü eski adıyla 2.lig yeni adıyla bank asyada en çok şampiyon olan takım samsunspor süper lige çıktıgımız bütün seneleri lider bitirmişiz. demedi demeyin lige lider olarak çıkacagızz...

CurvaSs

Alıntı yapılan: berusa55 - 25 March 2011, 18:50:43
İnternetten olmuyor kardeşim dil değiştirme seçeneği  ;)

farkeder mi? sesini kısar, spikerliği ben yaparım. :D

berusa55

Serkan

ben şu mersin'in fiksürü kolay olayına ayar oluyorum yahu adamlarla kim oynarsa peşine bolu'da oynuyor, birinden duyuluyor fiksür kolay  şehir efsanesi gibi kulaktan kulağa gidiyor, ne farkı var bolu ile mersin'in fiksürün o zaman bolu'nunda kolay..

cembaba

O yüzden zaten diyorlar ki, 1- Samsun çıkar. 2-Bolu, 3-Mersin :D

davidsavage

AlıntıDiyarbakır Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu olağan üstü kararıyla 27/03/2011 tarihinde saat 17:00 da Diyarbakır ilinde oynanacak olan Diyarbakırspor-Samsunspor Bbank Asya 1. ligi futbol müsabakasında güvenlik gerekçesiyle müsabakaya Ssamsunspor seyircisi alınmayacaktı

furkan5534