Bank Asya 1.Lig 27.Hafta Diyarbakırspor- SAMSUNSPORumuz 0-5

Başlatan maviay55, 20 March 2011, 22:17:03

« önceki - sonraki »

emre

abi 44. dk da oyuncu mu değiştirilir Allah aşkına  >:( takım kötü oynuyor ve ne onları kendine getirecek fırçalayacak biri var ne de ateşleyecek taraftar..haydi Ahmet Şahin ben sana güveniyorum kendine getir şu ...

forza_devil

diyarı yenmeyeni dövülar..! bizimkiler kendilerini halı sahada sanıyolar galiba >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Sercan

babasamsunlu

berbat zemine ayak uydurdu topçularımız..berbat oynuyorlar..
Samsuninin tespitlerine ekleyecek pek birşey yok..
Görünen köy kılavuz istemiyor..

İkinci yarı daha iyi oluruz ;) İnşallah :)

doðan

oguz_5528

adamı uyuz etmekte 1 numara yine takım,43te oyuncu değişikliği de güldürdü : ;D

mehmet yılmaz

Vural temiz

bence bu oyun ilk 45 dakika gibi devam eder, hapi yuttuk

yirmiuc

43 dk. çok iyi dayandı kalpar.adamın tek pozitif hareketi olmadı oynadığı süre boyunca.
artık biraz daha ciddiye alıp rakip alanda baskı kurmamız lazım.

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: Cagdas Ünver - 26 March 2011, 16:14:56
Burnuma pis kokular geliyor demedi demeyin.... .:.:.

Rezalet bir Futbol... Insallah ikinci yari düzeliriz. Fark atip averaj düzeltmemiz gereken maçta 1-0 olsun bizim olsun demekten kendimi alamiyorum. Rahat yeneriz diyen arkadaşlara: Inşallah ikinci yari öyle olurda ben yanılmış olurum.

europe_55

Bu 3 puani ne olursa olsun almaliyiz.

Ciddiye alin su maci, kazanin gelin!  samsunspor_x

celebi

ChucKeR

TAVŞANLI MAÇINDA KİM OYNADIYSA BU MAÇTA DA AYNILAR OYNUYO DAHA 1 AY GEÇMEDİ ÜZERİNDEN. BU TOPLA ŞAMPİYON OLUNUR MU LAFLARINI GEÇELİM ARTIK BEYLER OLUNUR TABİ RİZE Mİ OLACAK. İKİNCİ YARI ALIRIZ MAÇI ALMASAK DA ŞAMPİYONUZ ALSAK DA BU BEĞENİLMEYEN OYUNU HER HAFTA OYNUYO RAKİP DEDİKLERİMİZ.

bluegreen55

Ah hoca ah fark atacağımız takımları zar zor 1-0 yeniyoruz.. sonra avaraja kalırsa şampiyonluk sorarız sana..

SAMSUNLU ORUMA 55