Bank Asya 1.Lig 27.Hafta Diyarbakırspor- SAMSUNSPORumuz 0-5

Başlatan maviay55, 20 March 2011, 22:17:03

« önceki - sonraki »

europe_55

Allah askina birisi devre arasinda bu oyunculara, bu macin bir LIG maci oldugunu ve bizim SAMPIYONLUGA oynadigimizi söylesin...

Shane_Falco

defanstan top şişirerek oynamaya devam edersek işimiz yaş

SAMSUNLU ORUMA 55

İlk yarı bitti takımda tık yok sıkıldım maçta hiç heyecan yok

GökhanÇağlar

ikinci yarı kendilerine gelseler bari..

biraz daha dikkatli oynarsak gol buluruz..

LisandroLopez

Sanki Barcelona ile oynuyoruz arkadaş 44'de oyuncu değiştiriyor..

55JNR55

Rakibi hafife almak bu olsa gerek saçma sapan bir oyun var sahada hatta sahanın saha oynanan oyunun futbol olduğundan bile şüpheliyim "deplasmanda 1 puana razı" görüntüsünde salak salak bişe izliyorum sinirden sağı solu kırıcam şimdi... >:( >:( >:(

Harun55

YEMIN EDIYORUMM OKADAAAAAAAAAAR DISIPLINSIZ OYNUYORUZKI !

Tamam son siradalar Diyarbakirspor düsmüs zaten peki sen niye macini oynamiyorsun bee..
1. Yari bukadarmi disiplinsiz oynanir bir maç yaa  :o

havzalı55

böyle bi futbolmu var ya :@ bunları sımdı dövüceksın böyle bi oyun mu oynanır be

celebi

ChucKeR

TOPU YERE İNDİREMİYORUZ MURAT-HAKAN İKİLİSİNİ KULLANAMIYORUZ YANİ BU DA BİZİ SIRADANLAŞTIRIYOR RİZEDEN FARKSIZIZ.
2 ÇARE WAR BİRİ NORMAL TOPU AYAĞA ALMAK DİĞERİ İLERDE KAPMAK. KALPAR İLKİNİ SEÇTİ. TURGAY GİRDİ.

Forvetim

şu hocanın yada teknik ekipten kimsenin tel.ini bilen yok mu arayalım şunları millet burda tv.leri kıracak bu nasıl oyun biraz ikaz edin de oynasınlar diyelim. bu oyunla mı şampiyonuz diyeceksiniz desek yeter herhalde

Vural temiz

prim prim prim
bunlara pirimi birak 1 kurus bile vermeyeceksin

furkan5534

bu kadar ısteksız oyun olur mu arkadasım.zaten dıl secenegnı ayarlıyamadım turkce yaptım hala kurtce delırmıs uzereyım bıde salk sacma oynuyolar.pozısyon yok be.agbetu %100 'luk golu nası kacırdı aklım fıkrım almıyor.2.'cı yarı umarım cok guzel olur.yoksa gercekten tam bır rezalet tam bır fıyasko olucak tam bır hayal kırıklıgı...   >:( >:( >:( >:(

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: celebi - 27 March 2011, 18:52:53
ben rahat alabileceğimizi düşünüyorumhala
bu futbolla mı rahat alacagız..rezil oynuyoruz..

mehmet yılmaz

Dilaver'in bir tane bile olumlu hareketi yoktu. Çok bile kaldı oyunda, 30'da çıkması lazımdı.
Alpaslan'ı gördükçe Orhan, Zanetti gibi görünüyor gözüme.
Takım çok kötü.
Yeneriz bence ama koca ilk devre gitti, kanser olduk resmen.
Ufuk da dökülüyor.
Abdülaziz'i oyuna alabilir, kendini göstermesi için iyi olabilir bu.
Sinir olduk birader!!!  >:( >:(