Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

11 i bılen var mı ? bu arada gıresunun 11 ı bellı olmus ;

İlk 11
1. MEHMET ALİ TUNÇ
3. ONUR NASUHOĞULLARI
5. FATİH ŞEN
6. CEM KARAHAN
7. ÖMER HACISALİHOĞLU
9. ADEM ÇALIK
14. ALİ ZORLU
16. MESUT ÇAYTEMEL
38. RAMAZAN DURDU
51. LUIZ GUSTAVO BERGAMIN
55. VOLKAN KOÇALOĞLU
Yedekler
34. SONER ŞAHİN
10. ŞENOL DEMİRCİ
11. CİHAN GÖKAL
19. VAHAP IŞIK
68. FERDİ BAŞODA
70. FERİDUN SUNGUR
99. CLEYTON COELHO DOS SANTOS

GençKozluklu

Kozluk Beldemizden maça 2 minibüsle taraftar gitti. Az öcne girdiler sıtada ve her yer adeta mahşer ikalabalık imiş. Hala dışarda giremeyen insanlar var ve müthiş bir atmosfer var statta. 13 yaşındaki yeğenimde ilk defa bugü ntakımımız tribünde izleyecek. İnşallah bu galibiyetle onu da saf SAMSUNSPORLU yapmış oalcak. İnanılmaz heyecanlı statda olmaktan dolayı.

İnşalah bir kaza olmaz ve güzel bir galibiyet alırız.

ahmetsefa55

İlk 11
78. AHMET ŞAHİN
22. ADEM ALKAŞİ
81. ERSİN VELİ
13. KEMAL TOKAK
27. ORHAN TAŞDELEN
8. HAKAN BAYRAKTAR
77. MURAT YILDIRIM
5. TURGAY GÖLBAŞI
50. DİLAVER GÜÇLÜ
33. SİMON TERWASE ZENKE
21. UFUK BAYRAKTAR
Yedekler
14. KILIÇARSLAN KOPUZ
11. BILLY OSMAN BEYZA
54. ALPASLAN KARTAL
23. HAKAN VURAL KOÇASLAN
7. ABDULAZİZ SOLMAZ
3. OĞUZHAN AZĞAR
28. KENAN YELEK

esedullah

Giresunda Samsunspor Formasıyla maç izleyeck kahve arıyorum şu an

Musti

Hadi bakalım Dilaver göster kendini bu maçta...

furkan5534

samsunda degılız belkı ama kalbımız orda!!  erkek kardesım ben ve kız kardesım formalarımızı atkılarımızı taktık tv basında sımdıden atmosfere gırmeye calısıyoruz.apartman sallanıyor be kardesım :D

stadda son durum ne bılen varmı acaba

cem 55

kadro tam istedigimiz gibi sadece yedeklerde oyuna etki edebilecek billy dışında oyuncu yok o sıkıntı yaratabilir insallah tavsanlı maçındaki gibi santrayla birlikte bilinçli şekilde yüklenmeye başlarız ilk 30 dakikada atabilecegimiz 1 gol giresunun direncini kırar ve çok rahat maç izleriz hadi samsunsporum arman aşkına büyük taraftarın aşkına saldır

furkan5534

Alıntı yapılan: cem 55 - 20 March 2011, 19:45:37
kadro tam istedigimiz gibi sadece yedeklerde oyuna etki edebilecek billy dışında oyuncu yok o sıkıntı yaratabilir insallah tavsanlı maçındaki gibi santrayla birlikte bilinçli şekilde yüklenmeye başlarız ilk 30 dakikada atabilecegimiz 1 gol giresunun direncini kırar ve çok rahat maç izleriz hadi samsunsporum arman aşkına büyük taraftarın aşkına saldır

gecen mac gıbı baslarsak Allah ızın verırse kopar gıderız be cem abı ınsallahhhh :)

emre

geçmiyor dakikalar.iş kötü olmaz bu heyecanın sonu..

aynen cem abi kadro güzel, maçın basında golü bulup rahatlamamız lazım.giresunlu arkadaşlar t.d lerinin 5 defansla baslayacağını ancak 5 defansla oynadıkları her maçı yenildiklerini söylediler.umarım kazanırız.onlarında zaten rakipleri kaybetti.bizden sonra akhisar ve diyarbakırla oynayacaklar..

forza_devil

beklediğim gibi ABDALazizi 18lik kadroya aldı... herkezin beklentilerine fazlasıyla cevap verecektir ispatlamak için ölümüne oynıcak... ben samsunsporluyum demek adına herşeyini ortaya koycak, biz taraftarları şaşırtacak

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 20 March 2011, 19:26:32
İlk 11
78. AHMET ŞAHİN
22. ADEM ALKAŞİ
81. ERSİN VELİ
13. KEMAL TOKAK
27. ORHAN TAŞDELEN
8. HAKAN BAYRAKTAR
77. MURAT YILDIRIM
5. TURGAY GÖLBAŞI
50. DİLAVER GÜÇLÜ
33. SİMON TERWASE ZENKE
21. UFUK BAYRAKTAR
Yedekler
14. KILIÇARSLAN KOPUZ
11. BILLY OSMAN BEYZA
54. ALPASLAN KARTAL
23. HAKAN VURAL KOÇASLAN
7. ABDULAZİZ SOLMAZ
3. OĞUZHAN AZĞAR
28. KENAN YELEK

Abdulaziz bey ilk 18 e alınmışşş...

furkan5534

arkadas bu trt nın ben 7 sulalesını maca 5 dk var hala acmıyolar  Angry Angry Angry Angry Angry Angry trt anadolu bu konuda muhtesem trıbunlerı bıle gosterıyodu trt 1 de bole bısı yok hecandan patlıyoz ztn

forza_devil

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 20 March 2011, 19:50:45
Abdulaziz bey ilk 18 e alınmışşş...

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 20 March 2011, 19:50:45
Ynt: Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası
« Yanıtla #15069 : Bugün 15:02:00 »

akhisar harbiden neler kacırıyosun sen öyle   
linyit 4 yatı helal olsun,, haftaya bizde bol gol atarızda averajımız yükselir inş.. tabi bugunde çok gol bekliyorum samsunsporumuzdan, yüzümüzü kara çıkartma be samsunsporum..
bu aksam kalpar süpriz yapacak ve ABDALazizi 18lik kadroya alıcak,  ama benlendiği gibi gevşek değil adam gibi oynıcak, öyle hissediyorum

aynen kardeş ama herkezi şaşırtacak, beni bile

europe_55

Allahim sen utandirma!

KAZANALIM, LIDER OLALIM!!!!!!!  samsunspor_x

furkan5534