Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

berusa55

Bu maça fena hazırladım kendimi. Nefes, ses açıcılar, olipsler, ferahlatıcılar falan. Hayvan gibi bağrımaya hazırız.  ;)

grsnlu28

Yeniliceğimiz sanmıyorum aslında güzel futbol oynamaya çalışırsak yenilğirizde Bahri kaya dallaması asla oyle top oynatmayacğı için kaybetmeyebiliriz giresun_x.......Sizede bundan sonraki maçlarda başarılar

berusa55

20 March 2011, 16:54:03 #317 Son düzenlenme: 20 March 2011, 17:07:46 berusa55
Niye kardeşim bu maç içinde nezaketen başarılar dilesen ölür müsün? Bundan sonraki maçlarda başarılar dilemesen de olurdu zaten bakar Samsun çaresine bir şekilde...

ahmetsefa55

adam kotu bıse dememıs yuklenmeye gerek yok.size de başarılar.gıresun dusecegıne akhısar fln dussun daha ıyı  ;)

berusa55

20 March 2011, 16:59:29 #319 Son düzenlenme: 20 March 2011, 17:05:23 berusa55
Az önce valide Çiftlik'ten geldi eve. Bana dediği ilk şu:

Aşağılar kalabalık herkes maça gidiyor; ortalık kırmızı beyaz  ;) >l<

Mert

Son 3 saat arkadaş geçmek bilmiyor zaman.Bolu yenildi ordu 2 puan kaybetti.Akhisar beceriksizliği yüzünden rizeye puan verdi ama olsun.İki rakibimiz yaralandı.Artık top bizde ya yeneceğiz ya da yeneceğiz başka yolu yok.

06 onur 55

o kadar insan bir sürü zahmet le organizasyon yapıyor bunca emek ziyan olmaz bi şekilde TARAFTAR yine 3 puanı getirir

King1965

asagıda sıs varmı arkadaslar.. Samsunda yogun sıs var maçı engeller mı gorsel showu fılamn

berusa55

Yere çöken sis yağıyor şu anda resmen. Yağış toz halinde ama hızlandı. Umarız tribünlerimizi showlarımızı oyunumuzu etkilemez

King Of The North

hala evde olanlar var, haydi kardeşim çiftlikten akın stada :-*

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: berusa55 - 20 March 2011, 17:20:52
Yere çöken sis yağıyor şu anda resmen. Yağış toz halinde ama hızlandı. Umarız tribünlerimizi showlarımızı oyunumuzu etkilemez

İstanbulun havasıda aynı inşallah takımımız bu sisli puslu havayı dağıtacak..  samsunspor_x

lucarelli

Bolu kaybetti, 3 puan şart oldu. Hava mava dinlemeyip 3 puanı kapmak lazım.

GökhanÇağlar

erken gol bulmamız şart,golü erken bulursak dagıtırız..

King1965

bu hava olursa devamlı stadda karsı trıbunu gormeeyız  :(

SAMSUNLU ORUMA 55

toteme devam ben yine yenilecez diyorum çünkü tersi çıkıyor yeniyoruz  ;) :D :D