Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

King Of The North

Stadta olamasak da başkentte arkadaşlarla stad havasında toplanıp izleyeceğiz inşallah, tüm Türkiye akşamı bekliyor haberiniz olsun, oraları yakmazsanız yüzümüze bakmayın sakın :-*

Harun55

2 Maç eksigimizle 3. siradayiz insalllah maçlarimizi aliriz sampiyon olarak super lige cikariz.. !
Hedef sampiyonluk baska yolu yok..
ALEMIN KRALI GELIYO tezahurati cok hosuma gidiyo atkilarla birlikte..

Keske bende orda ola bilsem.. :D

celebi

Ekrem

mehmet yılmaz

Sabahtan bu yana iplik iplik bir yağmur yağıyor. Hava soğuk değil ama şimdi de sis bastırdı. Yoğun bir sis var, maç saatinde olmaz inşallah..

berusa55

Evet bu sis benim de canımı sıkmaya başladı. Maç saati sahaya da çökerse işe bakın  :-\

forza_devil

bu sisli havada ne meşale yakılır be offfff diyorum başkada bişey demiyorum ::) ::)

hava inşallah ters tepki yapmaz takımımıza, geriye kaldı 4 saat

King Of The North

Erciyesi seviyorum, yolumuz yaptı ister istemez, akşam 21.00 de lideriz inşallah...

celebi

twitter

kaçtır elimizin tersiyle itiyoruz liderliği umarım bu sefer alacağız

brigand

İnşallah. çok güzel 2 hafta olucak bizim için. karşıyaka maçına çok daha moralli çok daha yükseklerde çıkıcaz..

forza_devil

geriye kaldı 3 saat 20 dk  .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:.

Forvetim

yenelim lider olalım strese gerek yok sakin oynayın 2 sefer zirveyi ele geçireceğimiz maçları alamadık bu sefer alın

berusa55

Heyecan adrenalin artıyor. Ve evden çıkma vakti geldi mi ne  ;)

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

maviay55

Alıntı yapılan: berusa55 - 20 March 2011, 16:46:54
Heyecan adrenalin artıyor. Ve evden çıkma vakti geldi mi ne  ;)

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x
bizim için de boğazınız yırtılana kadar bağırın abicim bu sene o sene..kalbimiz sizlerle  >l< >l<