acilen hoca değişikliği yapılmalı

Başlatan uçarlý, 07 March 2011, 12:47:21

« önceki - sonraki »

**KaR6**

kapatalım dükkanı, anahtarları da size verelim, takımı da sen çıkaar, kulübü de sen yöneet, oldu mu?? bi sen biliyon zaten, tövbe estagfurullah..

2 yıldır sabrı öğrendim diyordum, demek öğrenmenin sınırı yokmuş! bravo  >l< >l<

Serkan

Hoca bizi uyutamaz Kalpar'la dişe diş kavga eden burdaki insanlar nasıl uyutucak,

Ben bu takımın gazozuna maçta yenilmesini bile kaldıramıyorum  lakin sen nasıl Kabul ediceksin .

**KaR6**

güzel kardeşim, biz sana hoca iyi mi dedik? 10 hafta kala hoca değiştirilmez dedik.. yaptıgı hataları yanlışları 50 sayfa yazdık bundan sonra da yazacaz, olay o değilki.. neyse, derin nefes alıyorum, sana başarılar diliyorum, hayırlı günlerin olsun..

gkhn

Alıntı yapılan: uçarlı - 09 March 2011, 15:49:26
erdoğan arıca kaç hafta kala bırakmıştı takımı
iki hafta öncesinden bırakmış olsaydı ligtey düşmemiş olacaktık.
zararın neresiden dönülse kardır.

Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun ki?

ChucKeR

sanki messi alt yapıda oynamadı mı arkadaş ne kadar koyuyo paftan gelen adam işi anlamıom  bjk batuhanı oynatmadı almeidayı aldı daha mı iyi oldu. gs 50 adam aldı toplasan arda etmeyecek biraz akıllı düşünün. sanki amatör takımıymış gibi konuşuyonuz ligin takımlarıyla tavsanlıyla breabere kalınca kıyamet koptu adam lider bak. bizim kadroyu da abrtmayım 3 kişiyi çıkar su 11 den geçen sene az daha düşüyoduk. turgtumuz wardı o da cabası.

ahmetsefa55

Serkan

veis

yapma uçarlı allah aşkına feridun topçumuydu ya.emin desen keza öyle bizde oynamadı giresundada bir cacık başaramadı denizlide bu sezon sadece başarılı hepsi okadar.hocanın tabiki başarısız yanları var ama unutmaki lige havlu atmadık ve süperligin en güçlü adayı biziz.ve budurumda hoca degiştirmek takıma ihanet olur.başarılı başarısız tartışılır ama şuda bir gerçekki bu takım bu puanları bu hocayla aldı ve tavşanlıyı yendigimizde yine aynı yerde olucaz.girsunuda yenersek zaten lideriz yani kaybedilmiş bir şey yok.

Akyol

veis

hocam sen feridun konusun da ciddimisin

Serkan

Alıntı yapılan: uçarlı - 09 March 2011, 16:27:06
değerlendirilmedi.
denizlidemi nerede forma giydi süperligte.
bizden sonra.
gayette başarılıydı da.
ileri çıkışları iyiydi sağdan.
tam bir bekti.

o gökhan kabanın rizeye saç baş yoldurduğunu, feridunun ksk'yı bu hallere düşürdüğünü de biliyormusun
hiç beğenmediğimiz gökhan kaba istanbul belediyesinde neler yaptığını biliyorsunuzdur.

veis

senin emin dedigin adam hakan bayraktarın damlası olamaz
feridun için yorum yazmak bile anlamsız geliyor
gökhan kaba ise öyle bir anlatıyorsun ki sanki real istedide rize araya girdi aldı.

babasamsunlu

GÖKHAN KABA İSTANBUL BELEDİYE NELER YAPTIĞINI BEN BİLMİYORUM..
Bİ ANLATABİLİRMİSİNİZ  GÜZEL ABİCİM..
ÖĞRENELİM..

FaTiH_HaN

gökhan kabanın bizdeyken tek olumlu hareketi kocaeline attığı goldü onun dışında hep gol kaçırmaları ile aklıma geliyor.

ChucKeR

kardeşim ben her ibb maçını izlerim hemen hemen ayrı bi sempatim war .D o takımda bi tum bi gokhan kaba takımı sabote edio mecburiyetten oynattı hoca. selamlar sana. sakin olmanı tavsiye ederim. kolay kolay gelmez başarı.