A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

kuzey55

sana ettiğim küfürleri duymuşsundur umarım.

cembaba

Az daha gol yiyorduk yine kaptırdığı top yüzünden...

mehmet yılmaz

21 March 2011, 12:06:01 #212 Son düzenlenme: 21 March 2011, 12:43:58 samsuni
Bence oyuna girerken yuhalanması doğru değildi. Büyük bir yanlış yapmış da olsa genç bir insan. Düşünsenize "affedildiğinizi düşünüyorsunuz ama binlerce insan sizi yuhalıyor." Üstelik o anda rakibin değil bizim için çalışması gereken birisi. Bana göre o zaten gerekli mesajı aldı ama psikolojik baskıyı kaldıramaz. En doğrusu hiç bir tepki verilmemesiydi. Yani ne alkış ne protesto.

edmontdante

21 March 2011, 12:52:10 #213 Son düzenlenme: 21 March 2011, 12:53:42 samsuni
Çok fazla yuhalandığını düşünmüyorum.Ama en iyisi Ufuk çıkarken alkışlanırken Abdulaziz girerken tepkisiz davranılmasıydı.Kuş beyinli anlar mıydı acaba?

kuzey55

ben üzülüyordum yuhalamadık diye çok yuhalayan olmadı.

babasamsunlu

şimdi sırtında forma olunca ister istemez yuhlayamıyorsun..
ama Allah göstermesin  sıkıntılı bir skor varken sahaya girseydi ilk yaptığı hatada yiyecceği ağız dolusu küfürlere sırtındaki Şanlı Formamız  bile engel olamazdı..

Eğer o hataları bilerek biz  malum takıma sövdük diye yaptıysa ve lezzette söyledikleri doğruysa Allahından bulsun..
Eğer yapmadıysa ve o mallıkları mal olduğu için yaptıysa zaten gitsin kendini 2.lig b de bulsun.. :-* :-* :-*

Stoper

Maçı Tvden izledim. Alkış sesleride geldi,yuhlama sesleride geldi. Orta şeker bi durumdu.. Bir kaç kez yakın çekimde gösterdiler.Vücud dili,mimikleri herşeyi anlatıyordu. Ürkek biyapısı vardı, ee bukadar tepkiden sonra binlerce kişinin önüne çıkmakta kolay iş değil. Ders almış.

Serkan

bir ara ıska geçti gözlerimi kapadım , yeminle  gol olsa insanlar sahaya girerdi...

pitbul055

Adını duyduğumda tansiyonum yükseliyor. >:(

kaptan 55

kan çekti heralde oyuna girer girmez feridunla muhabbeti bilmek bilmedi,ts sövünce abi size nasıl yardımcı olabilirim mi dedi acaba?

Serkan

beşnumara

Bizim göremediğimiz neyi görüyorlar bu çocukta anlamakta güçlük çekiyorum.Bu kadar komik bir soru olabilir mi? bknz.
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=22-03-2011%2009:42
Bir de tepkiye bakın ;D ;D

FaTiH_HaN

beşiktaşta Q7 nin yedeği mi yapmayın abdül o kadar yeteneksiz mi real madridde ronaldonun yedeği olmalı hatta ronaldo abdülün yedeği olmalı

Kaya

Önce kendi takımında oynasın demesi çok ağır olmuş :'(..Hiç yakıştıramadım Ntvspor yorumcusuna  :-[ :P :D

Ollivanders

:))) çok hoşuma gitti video :D İzle izle dur