A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

edmontdante

Erdem yazmamış ama ben yazayım geçen seneki Buca maçıyla ilgili olarak.
Evet Turgut konusunda tartışma yaşanmıştır İlker AKTAŞ'la.Ama iyi şeyler yazma denmemiştir."Bu adamı sen böyle şişirdin " denmiştir.
İyi oynayan,aldığı paranın hakkını veren,sahte davranmayan  bir oyuncu için İyi şeyler yazma demek adamlıkla bağdaşmaz.Tıpkı  yapmadığı şeyleri de yapıyor gibi göstermek  gibi.
Taraftar Orhan'a karşı büyük tepkiliydi.Ama ne oldu.Baktık ki bu adamın kapasitesi bu kadar.Elinden geleni yapıyor.Korkmuyor savaşıyor.Evet hala hatalar yapıyor ve evet kızıyoruz zaman zaman kendisine ama kimse ona sövmüyor.Acaba neden?Bunun cevabını bilmek çok zor değil.
Peki Aziz'e neden tepki veriliyor.Aynı şey.
Bolu'da 2 .golü atsaydık 2li averajda üstteydik yani 1 puan önde bitirmek gibi.Buna şöyle bir cevap verilecektir "Şu da şu maçta şunu yapmasaydı " gibi.Ama öyle değil işte.Açık seçik şeyleri görmezden gelirsek biz kaybederiz.
benim her zaman söylediğim bir şey var.Kim şahsi ilişkileri ve çıkarları doğrultusunda iş yapıyorsa,ya da SAMSUNSPOR isminden faydalanmaya çalışıyorsa,SAMSUNSPOR sevgisinde samimi değilse ama samimi gibi gösteriyorsa en adi O.Ç dır.Yanlış anlaşılması Ordulu Çılgın demek istedim.

emre

gecen seneki Buca maçını bende hatırlıyorum.Zaten Erdem Abinin de ekmeği için çalışan adamın ekmeğine laf etmeyeceğini hepimiz biliyoruz.Lakin birileri hala bu kadar menfaat beklemeden,karşılıksız yapılan fedakarlıkları,emekleri,Samsunspor'umun böylesine sevilmesini anlayamıyorlar.Bazılarının da işine gelmiyor.Neyse Engin Abi söylemiş zaten denilmesi gerekenleri...

berusa55

AlıntıKim şahsi ilişkileri ve çıkarları doğrultusunda iş yapıyorsa,ya da SAMSUNSPOR isminden faydalanmaya çalışıyorsa,SAMSUNSPOR sevgisinde samimi değilse ama samimi gibi gösteriyorsa en adi O.Ç dır.Yanlış anlaşılması Ordulu Çılgın demek istedim.

Kaya

Gönlünde Kırmızı ile Beyaz dışında başka renkler bulunduranlar şu siteye girip yorum yapmasın arkadaş.. :-X

Bıktık usandık artık hergün birilerinin bu takım üzerinden prim yapma uğraşlarından..Ben zamanında deplasmana bile giderdim,sen benim kadar SAMSUNSPORlumusun ki beni eleştiriyorsun tarzı iğrenç söylemler dışında  mesleği gereği bu işleri yapması zorunlu olmasına rağmen  ben bu takımın peşinden yağmurda,çamurda nerelere gittim söylemi çıktı..Gülermisin ağlarmısın... Birde en son Mehmet abinin paylaştığı köşe yazısımıdır nedir ne olduğu belli olmayan istanbul sempatizanlığı kokan şey çıktı. Demek ki başarı her zaman doğruları ortaya çıkarmıyor..Evet herkesi yenmek,süperlige çıkmak,stadı fullemek hepimizi sevindiriyor ama ben neden o kötü günlerdeki kemik seyirciyi arıyorum,neden başarıya endeksli taraftar beni mutlu etmiyor..Bu kafamdaki soruların cevabı sanırım o İstanbul sempatizanı SAMSUNSPORlu!! arkadaşın yazdığı şey ile alakalı.Bakalım daha neler göreceğiz...

Aziz konusunda Engin abinin her kelimesine katılıyorum.Aziz bolu maçında ikili averajımızı çalmıştır o pası vermeyerek..Bununla birlikte  2.golü bulamadığımız için rakibe son dakikalarda beraberlik şansı vermiş olduk az kalsın golü kalemizde görmüş olacaktık..Adana maçında ise amatör oyuncuların bile yapmayacağı son derece saçma bir faulle altın değerinde 2 puanımıza engel olmuştur..Aziz iç saha maçlarında bana göre artık oynatılmamalı.Bize kapanan takımlara karşı sadece koşan değil topu bilen oyuncu lazım..

celebi

yuuuuuuuussssuuuuuuuuuuuuuufffff. en bütük samsunsporlusun sen yuuuuusuuuuuuufffff

salihcakir

"Bundan sonraki yazılarınızı www.galatasarayliyiz.net adresinde yazmanızı istirham ediyorum. biz de bu şekilde samsunspor ile alakalı şeyler okumaya alışık olduğumuz sitelerde dumura uğramayız. moral seviyemizde de bir azalma olmaz bu sayede. sahiden türk telekom arena'da önümüzdeki sene bizim tribün ne tarafta olacak sizinkisi ne tarafta?"

ben de böyle bir tepki yorumu bırakmıştım yazısının altına ama yazı kaldırıldı...

maraton

kayacan

Alıntı yapılan: samsuni - 16 March 2011, 00:58:25
İlker Aktaş'a kızalım, eyvallah ama peki ya buna ne diyelim?

http://www.samsunsporluyuz.net/yazar.asp?yaziID=1665

Yukarıdaki linkte ben bir yazı göremedim. Siteden kaldırılmış olabilir. samsunsporluyuz.com ve net  sitelerini 7 yıl önce ben kurmuştum. İş yoğunluğu nedeniyle bırakmak zorunda kaldım ve şimdiki arkadaşlar devraldı. samsunspor.biz sitesiyle aynı felsefede ve aşağı yukarı aynı zamanlarda kurduğumuz sitede kuruluş felsefesine aykırı makaleler çıkmasından dolayı büyük üzüntü duydum. ancak yazı kaldırılmış olabilir ben linkten ulaşamadım çünki.

mehmet yılmaz

Evet, yazıyı kaldırmışlar; keşke bir printini alsaymışız... :(

kuzey55

hem faceden hem o malum site üzerinden tepki mesajı aldılar.önceki gibi rahat olmayacaklarının farkına varmışlardır umarım...

beşnumara

Adam yeni bir yazı yazmış kendisine sanırım ayıp ettiniz ;D ;D
Bunlar kendilerini ne zannediyolar.Adam gibi yazı yazın kimse size bir şey demez
AlıntıFanatiklik veya fanatizm Vikipedi'ye göre bir durum veya görüş için gereğinden fazla destek çıkmak, o görüş veya durum için aşırı tepki vermektir. Bu duyguyu yaşayan insanlara fanatik adlı verilmektedir
   Günümüzde ise dünyanın en ilgi gören spor dalı futbol, şiddet gösterilerine alet ediliyor. Statlarda şiddet ve ayrımcılık dalga dalga yayılıyor ve futbolda vahşete varan şiddet gösterilerine dönüşüyor. Yazılanlara şiddet ise kişiye saldırının başka bir versiyonu.

Özellikle alt liglerde hem sahada hem tribünde vuran vurana kıran kırana maçlar! oynanıyor. Bu ne şiddet bu ne celal. Sonuçta aylardır şurada anlatmaya çalışıyorum. Futbol bir şov, bir gösteri bir tür sanatsal aktivite.

Hagi gibi, Messi gibi, Ronaldinho, Pele, Maradona gibi ve daha bilmem nice assolistlerin gösterilerini sundukları bir sahne futbol sahası. Bu sahnedeki oyuncuları ve görsel şovları izlemeye gidenler futboldan anladıkları ölçüde zevk alırlar. Bir hafta önce Samsunspor'da da görev almış olan Bafraspor Teknik Direktörü Sayın Ali Bilgici'nin daveti üzerine Bafraspor Gazi Belediyespor maçına gittik. Sağ olsunlar bizle alakadar oldular, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ancak fanatik dediğimiz grupları burada da gördük maalesef. Biz futboldan keyif almak için mi taraftar oluyoruz yoksa hınç almak veya kin kusmak için mi, gerçekten karar veremedim.

Şimdi bunları neden yazıyorum. Dün yazdığım bir yazı üzerine bu sitenin moderatörü aradı beni sabahın köründe. Yazıyla ilgili çok tepki geldiğini ve bu nedenle yazıyı kaldırmak için izin istediğini ifade etti. Bu hiçte beklediğim bir durum değildi. Orada ülkemizi uluslararası karşılaşmalarda başarıyla temsil etmiş, UEFA kupasını, Süper kupayı kaldırmış bir takımımızın düştüğü kötü durumun analizini yapmak birazda esprili bir şekilde kendilerini hep yukarılarda gören Fenerbahçelilerin Arenada oynayacakları maçtan bahsetmiştim.

Aman Allahım, meğer ben neler yazmışım neler. Tepkiler , uydurmalar, bilmem neler vs. Yerel basında tıpkısının aynısı yazılar yazan nice büyük! yazarlar şişirme yazılar yazınca iyi hoş. Biz futbol bilgimiz dahilinde bir takımın analizini yapınca tu kaka. Hakaret etmeyi, ağız bozmayı,laf kalabalığı yapmayı yorum zannedenler varsa çok yanılıyorlar. Zaten bu tipler şu an lider olan takımın hocasını 40 kere istifaya davet ettiler, her oyuncu aleyhinde dozu aşan eleştirilerde bulundular. Söyleyecek söz bulamıyorum. Biz efendiliğimizden bunlara cevap vermeyeceğiz. Bizim Samsunsporluluğumuzu eleştirmek kimsenin haddine değildir. Yazılanlar palavradan başka bir şey değildir vesselam.

Yazım kaldırıldığı için kırılmadım. Buradan Metin Atlı kardeşime sabahın köründe beni aramasına neden olduğum için üzüntülerimi iletiyorum.

Selam ve saygılarımla...

Serkan

be adam sanamı kaldı onun bunu savunmak; hastayım arkadaş; şunları bir maç öncesi görsem de gerekenleri söylesem...

Burak

Serkan

ElbistanLı4655

Sezon Sonuna Kadar Süresiz Kadro Dışı Kalması Lazım..! Sonrada Ofspor'a.! >:(