A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

55.hakan

Abdülaziz çok çalıştı yazamayacaksın ya ben ona seviniyorum sevgili İlker

Dartagnan

hep aynı muhabbetler yaaa.

Bız cebımızden para verıp sıcacık evımızden kalkıp deplasman yapıyoruz.İşlerimizi bırakıp karsılıksız bır sevda ugruna.Ama En buyuk Samsunsporlu onlar.Hadı onu gectım de burdakı mıllete anlama özürlüsü gibi muamele yapmıyorlar mı ? o daha vahim bir durum.

Malum gazeteyı zaten okumayalı baya oldu.Ama haberlerı duyuyoruz ne de olsa.Abdulazızın nıye oynamadıgının gercegını yazsana yıyosa.Sen bılırsın ne de olsa aynı telden calıyorsunuz.Abdulazız yok oyle yok soyle.Gorende messı mı geldı zannedecek.Azız neymıs beee :D

Ollivanders

beşnumara

Aziz demeyelim ona.O ismin de şerefi var.A7 de geç  :)

Kaya

A7 tribünde oturduğu koltuk mu? Bence ömür boyu verelim ona o koltuğu  :D

furkan5534

mehmet yılmaz

**KaR6**

en büyük Samsunsporlu daa bu abi, birine kızanlar bunu arayıp şikayet ediyolar ya..

sövunce başlık açıyon abi, sonra bunu koyuyon, hiç anlamıyorum ben seni  :o :)

Sioux

trabzonsporlulara haklı olarak kızdığımız kadar istanbul yalakası olanlara da kızmak lazım, hatta tsliler kökenlerine bağlı kalıyorlar da bu ist. yalakaları neyin peşinde, bir de aklı sıra ts düşmanlığı da yapmış yazısında. tsliler, samsunsporluların içindeki bazı istanbul yalakalarının da ortamı gerdiğini söylerler zaman zaman, bence haklılık payları yok değil.

aynı kişi samsunsporun ismi satılmalı konusunda da ahkam kesmişti bir yazısında.

ya sadece samsunsporlu olsunlar ya da kafa ütülemesinler. ben tepki mesajımı yazdım.

samsunsporluyuz adlı sitede gs fanatikliği yapmış bu herif.

Serkan

( = ben msj yazmıştım ama yayınlamamışlardı;

ne de olsa kendimi alıştırmıştım bu takım başarılı olunca herkes Samsunspor'lu olucak nede olsa kötü günlerde yine biz bize kalıcaz:D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 March 2011, 01:00:48
en büyük Samsunsporlu daa bu abi, birine kızanlar bunu arayıp şikayet ediyolar ya..

sövunce başlık açıyon abi, sonra bunu koyuyon, hiç anlamıyorum ben seni  :o :)

İnanılmaz birşey gerçekten de mustafa...
Küfür etmeden tepki vermek lazım. Böyle adamlar kafayı yemişler bence, mantıksızlık diz boyu. üstelik bu ne cüret?
Böyleleri benim gözümde beş para etmezler. Samsunspor'a daha büyük kötülük yapıyorlar.
Daha geçen yazısında BJK kongre üyesi olan birinin kongrede Samsunsporla ilgili konuşmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti, bunların kıblesi yok. Şimdi başlarlar yine "kimse bizden daha iyi Samsunsporlu olamaz" tırıvırısına...

**KaR6**

küfür etmeye değmezlerde, laf anlatmaya tartışmaya değerler mi ki abi.. ben bu yazıyı samsunsporluyuz diye bir sitede yazan adamla Samsunspor konusmayı yakıştırmam kendime.. benim kutsalımla resmen dalga geçen adamla düzgün konuşamam ki..

Serkan

onun rahatsızlığı Bjk kongre üyesi olan birinin Samsunspor  ile ilgili konuşmasından değil; Gs kongre üyesi olan birinin konuşturulmaması;

kuzey55

her tarafında reklamların cirit attığı,buraya reklam aylık 100 tl diye ilanların verildiği saçma sapan bir siteden başka bişey beklemekte mantıksız be abi.

mehmet yılmaz

Birşey beklediğimizden değil de Mustafa; yahu samsunsporlu olduğunu iddia eden bir sitede ne işi var gs köşe yazısının? Biz samsunspor harici haber bile koymazken, biri girip görse o siteyi rezil rüsva olacağız...

ilker aktaş mı, hasbi sevindik gibiler mi dersen, ben ilker aktaş derim; en azından söylüyor ne olduğunu, bunlar gibi kimliksiz ama ukalaca yaşamıyor.