A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

cembaba

AlıntıForzaSirinler.com
Sevgili SAMSUNSPOLULAR Abdül aziz ile yaptıgımız konuşmada kendisinin böyle birşeyi konuşmadıgını vede düşünmesinin bile ekmek yedigi yere ihanet olacagını bu çıkan lafların kasıtlı olarak yapıldıgını bizlere ifade etmiştir bizlerde kendisini anladık vede onun kutsal formamıza ihanet edecegini düşünmüyoruz..ŞİRiNlER

davidsavage

Bende bunu paylaşmak için girmiştim,sen paylaşmışın cem.  Kime inancaz şimdi biz o kadar adam hakkında konuştuk; bu durumda yalancı kim,doğruyu söyleyen kim  oluyor ?

cany

neyse biraz gözü korktu heralde..bi daha böyle aptal hatalar yapmaz belki

berusa55

Demiştim ya eğer kasten yapmıyorsa o zaman hakikaten futbol özürlüsü hale geldi Abdülaziz. İkisinden biri; ortası yok. Nerde Antep Belediye maçında kalan Aziz? Bundan sonra yine buna benzer en ufak hatasında her şey altüst olacaktır bunu kendisi de çok iyi biliyor ve bu durumdaki bir oyuncudan nasıl verim alınabilir o da ayrı sorun.

cembaba

Kardeşim adam hakkında konuşmalarımızın, yanlışın üstüne yanlış koymasından ibaret. Son maçta bu tavan yaptı. Ayrıca baktığımız üzere A. Aziz'in bize kattığı bir şey yok. Bundan sonra kendine gelir mi bilemem ama, hem oynamayıp bizlere tribünde küfrettiriyorsun, hem de kenarda oturan bir başka arkadaşının hakkını yiyorsun. İsyanımız buna. Yoksa Trabzonluymuş da yok oynamak istemiyormuş da yok bilerek yapmamış da. Bunları bizim sitedeki aklı başındaki insanların takacağını pek sanmıyorum. Bekleyip göreceğiz.

ilkerkoray

senin beni tanımadığın belli. ben bu takımda sadece abdulazizi değil, tüm futbolcuları savunurum. bu zamana kadar böyle oldu bundan sonra da böyle olacak. bir kaçkişi istedi diye bildiğim doğrudan şaşmam. samsunspor haberlerini okurken iyi, işinize gelmeyince ilker trabzonlu. bu işleri bırakın artık. emin ol sen bana aziz değil de her hangi bi oyuncu için aynı sözleri söylesen ben yineaynı tepkiyi verirdim. bu sitenin kurucularından erdem abi bilir. izmirdeki buca maçında erdem abi benim turgut için güzel şeyler yazmamamı söylemişti. ben o zaman o na da aynı tepkiyi vermiştim. şimdi sana ve senin gibi düşünenlere soruyoru. ben sadece trabzonluları mı savunuyorum... bu anlattığım olayın doğruluğunu erdem abiden öğren istersen...

kuzey55

senin ve gazetenin neye hizmet ettiği belli ne anlatıyosun burda.

CurvaSs

Alıntı yapılan: ilkerkoray - 12 March 2011, 23:36:08
senin beni tanımadığın belli. ben bu takımda sadece abdulazizi değil, tüm futbolcuları savunurum. bu zamana kadar böyle oldu bundan sonra da böyle olacak. bir kaçkişi istedi diye bildiğim doğrudan şaşmam. samsunspor haberlerini okurken iyi, işinize gelmeyince ilker trabzonlu. bu işleri bırakın artık. emin ol sen bana aziz değil de her hangi bi oyuncu için aynı sözleri söylesen ben yineaynı tepkiyi verirdim. bu sitenin kurucularından erdem abi bilir. izmirdeki buca maçında erdem abi benim turgut için güzel şeyler yazmamamı söylemişti. ben o zaman o na da aynı tepkiyi vermiştim. şimdi sana ve senin gibi düşünenlere soruyoru. ben sadece trabzonluları mı savunuyorum... bu anlattığım olayın doğruluğunu erdem abiden öğren istersen...

ben seni tanımam etmem ama bi' sakinleş, allahın selamını ver, felan filan yani.

Ollivanders

Burak

13 March 2011, 00:01:56 #144 Son düzenlenme: 13 March 2011, 00:45:33 Burak
Sen kimsin bilmiyorum birader ama burada seviyesi senin zannettiğinin çok çok üstünde insanlar var . Yazı diye kaale alıp okunmazsın bile ( bunun birde Hatay plaka kodlu versiyonu var ) . Öğretmen , mühendis , avukat , doktor , bankacı , vs.vs.  neyin ne olduğunu buradaki adamlara mı anlatacaksın ? hadi bak işine biz Samsunspor'un peşine maaşlı gezmiyoruz ...

red_white

Alıntı yapılan: ilkerkoray - 12 March 2011, 23:36:08

Yaptığın haberleri görüyoruz illa tsyi katacaksın ama BURASI HERYER DEĞİL, ŞEHR-İ SAMSUN... unutma... sen bizim yerimizde olsan bu takımın 1 maçına gitmezsin neden mi? çünkü o malum takımın peşinde olursun

cem

13 March 2011, 00:15:36 #146 Son düzenlenme: 13 March 2011, 03:02:18 samsuni
abdullazizle ilgili elimde bilgiler var,yazmak istemiyorum...
ama şunu çok iyi biliyorum  ben...
abdullaziz çıkıp açıklama yapmış trabzonla ilgisi yok diye hadi.ordan...
adammısın sen...

King Of The North

İlkerkoray bey: Burdaki herkesin her futbolcuyu kişiliği haricinde oynadığı futbolu eleştirmeye fazlasıyla hakkı var, maaşlı kimse yok burada, biz sevgimizin karşılığını onurlandırılmakla almakla yetinenlerdeniz, kimsenin bu şehri kötü temsil etmeye hakkı yok.

Cagdas Ünver

13 March 2011, 00:20:01 #148 Son düzenlenme: 13 March 2011, 00:24:06 Cagdas Ünver
Aramiza katılan yeni üyelerden biraz daha temkinli olmalarını rica ediyorum. Burada yıllardır yazan gerçek Samsunsporlulari eleştirmeden önce, tanımaya çalışsanız daha iyi olur. Son dönemde Foruma yeni katılan arkadaşlar daha 10 mesaj yazmamışken ahkam kesmeye başladı. Lütfen gereksiz tartışmalara girmeyelim. Hepimiz Samsunsporluyuz ve ortak gayemizde Samsunspordur. Herkesin görüşü kendine, fakat bu forumun seviyesinide düşürecek gereksiz tartışmalarada gerek yok.

kuzey55

13 March 2011, 00:22:04 #149 Son düzenlenme: 15 March 2011, 12:24:02 samsuni
o yeni üye değil