A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

07 March 2011, 19:38:16 #90 Son düzenlenme: 07 March 2011, 20:15:29 samsuni
Rahmetli Mentesoglunun hicmi oglu torunu yada amca cocugu yok o gelse ismi yeter.
Niye koskoca sehir adam gibi bir Samsunlu bulamiyor.
Galip bey vakti yok yinede allah razi olsun her yardimi yapiyor, baska adammi kalmadi.
Bi  aziz icin kac insanin siniri gerildi yine

Ayberk

o gerizekalı faulü yaptı döndüm kardeşime dedim; aha da burdan gel yeriz, bu malı da Samsun'un girişinde beklerler diye :( :( :( :( Hay dilimi eşe arısı sokaydı da o golü yemeseydik >:( >:( :( :( :( :( :( :( :( :( :-X

Kaya

Madem burayı okuyorsun aha da söylüyorum futbolunla da kişiliğinlede adam değilsin...Çık şehirde karşımıza bakalım terbiyesiz herif..Sen kimsin lan koca camianın kaderiyle oynuyorsun 4 kişinin olduğu yerde arkası dönük adama faul yapıyorsun..Senin yüzünden o çok sevdiğimiz takım otobüsüne saldırdık..O delikanlı geçinen sen ne yaptın arka dörtlüye saklandın..Senin yüzünden koca SAMSUNSPORun otobüsü kendi taraftarından kaçmak zorunda kaldı..Azıcık ALLAHa inancın varsa aldığın paranın hakkını bu sezon bitene kadar verirsin..Yoksa saatlerce yol giden bu taraftarın ve alnının teriyle forması için mücadele eden eski yeni ne kadar futbolcu varsa hepimizin ellleri yakanda kalacaktır.. :-X  >:(

Dartagnan

sizce abdulaziz tavsanlı macında trıbune cagırılır mı ?

berusa55

Maç kadrosunda olacağına ihtimal vermiyoruz İNŞALLAH Yavuz kardeşim...

Dartagnan

benım demek ıstedıgım mecazı anlamıydı abı...

berusa55

Anladım Yavuz'cum merak etme. Ben de içimden geçeni söyledim senin yazdığının üstüne  ;)

Cagdas Ünver

08 March 2011, 01:29:39 #97 Son düzenlenme: 08 March 2011, 01:40:17 Cagdas Ünver
Futbolcular bölümünede yazdım. Abdulazizi desteklemiyorum FAKAT bu takım dün akşam zerre kadar top oynamadı (Ahmet Ş., Kemal ve Agbetu hariç). Foul olsada oradan golu yemeyeceksin. Herkes çokmu iyi oynadıda sadece A.Azize kızıyorsunuz ? Tamam yaptığı yanlış olabilir ama şampiyonluk iddiası olan bir takım (helede Samsunsporsa) çıkıp adam gibi topunu oynayacak arkadaş ! Bu maglubiyetten başta Kalpar olmak üzere alayı sorumlu. Çektiğimiz ilk şut 60ç dkda geldi görünen köy kılavuz istemez ... !

kuzey55

Ordu da bu aksam top oynamadı çok kötüydü ama şansa bala kazandılar.biz de kötü oynadıgımız bir maçtan o anlamsız faul yapmasaydı 3 puanla ayrılacaktık.kaldı ki bu onun ilk icraatı değil bolu maçında da yaptı ama ahmet şahin ipten aldı bizi.

maviay55

AlıntıKonyaspor Yönetimi Ceza Yağdırdı...

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişatına dur diyemeyen Konyaspor'da iç sahada alınan MKE Ankaragücü mağlubiyetinin ardından futbolculara ceza yağdı
Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişatına dur diyemeyen Konyaspor'da iç sahada alınan MKE Ankaragücü mağlubiyetinin ardından futbolculara ceza yağarken takım kaptanı Barbaros süresiz kadro dışı bırakıldı.
Ligde haftalardır 3 puan alamayan ve düşme potasından bir türlü kurtulamayan Konyaspor'da cumartesi günü kendi evinde aldığı 2-0'lık MKE Ankaragücü mağlubiyetinin ardından yönetim kurulu tarafından futbolculara 30 bin lira ceza verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca maçta kötü bir oyun sergileyen takım kaptanı Barbaros'un da süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildi. Alınan kararın ardından 1. kaptan Erdinç, 2. kaptan Adnan ve 3. kaptanın ise Ertuğrul olması kararlaştırıldı.

yönetim aynısını yapta görelim,takdir edelim..  >:( >:(

Forvetim

Alıntı yapılan: celebi - 07 March 2011, 18:08:21
top ayağına gelince elim ayağıma dolanıyor diyormuş kendileri.
demekki profesyonel olamamışsın henüz, o zaman git pafta oyna yada 3.lige kiralık gönderelim biraz piş tecrübe kazan sonra A takımla çalış, arkadaşlarının emeğine taraftarın sevdasına saygısızlık yapma.

pitbul055

08 March 2011, 09:50:54 #101 Son düzenlenme: 08 March 2011, 10:38:03 samsuni
Tavşanlı maçında kadroda olsun olmasın adam gibi  küfür edilirse bidahada oynayamaz bu .

Ertuğrul Sağlam

08 March 2011, 11:07:04 #102 Son düzenlenme: 08 March 2011, 11:11:09 6 Ertuðrul Saðlam
VEFASIZLIK YAPAMAYIZ

Abdülaziz'in Samsunspor formasını şerefi ile taşıdığını belirten Haluk Tan, ''Bu futbolcumuzun geride kalan süreçte yaptığı güzel şeyleri nasıl bir maçla silebilirsiniz? Vefasızlık yapmamalıyız'' dedi

Haluk Tan, Abdülaziz ile ilgili taraftar sitelerinde çıkan, ''Trabzonspor'a gösterdiğimiz tepki yüzünden kasıtlı oynamıyor'' eleştirilerine katılmadığını belirten Haluk Tan, Abdülaziz kardeşimiz şuan Samsunspor forması giyiyor. Bunu onuru ve şerefiyle taşıdığından kimsenin şüphesi olmasın.
Aziz, tekmeye kafa sokacak kadar bu takımın başarısını istediğini daha önce gösterdi. Birkaç hafta öncesine kadar taraftarlarca ilkyarının en iyi oyuncusu seçilen de Abdülaziz'di. Bu önemli fotbolcumuzun geride kalan süreçte yaptığı güzel işleri nasıl bir kalemde silebilirsiniz? Böyle bir vefasızlık olabilirmi? Kimsenin önyargılı olmasını istemiyoruz. Elbette zaman zanam kötü performans gösterebilir. Ama önemli olan kardeşimize moral vermek. Abdülaziz şuan çok üzgün. Biz yönetim olarak tüm oyuncularımızın arkasında olduk ve olacağız'' dedi.

İlker AKTAŞ

Futbolcunun arkasında olun.
Hocanın arkasında olun.
Yönetiminizin arkasında olun.
''Bu takım şampiyon olmazsa. Futbolcu & Hoca & Yönetim sizin arkanızda kim olcak göreceğiz''!....

celebi

ya bniz harbi deli bir taraftar profiiliyiz ve bunulada gurur duyuyorum

Serkan

Haluk Tan yalanların'dan Bıktık artık