Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

seckin55

AlıntıBizim içinnnnn Saldır Samsunsum lalaylaylaylaylayyyy Smiley lalaylaylaylaylayyyy
Bizim içinnnnn Saldır Samsunsum lalaylaylaylaylayyyy Smiley lalaylaylaylaylayyyy
Bizim içinnnnn Saldır Samsunsum lalaylaylaylaylayyyy Smiley lalaylaylaylaylayyyy

fat55

kalptenþimþek

ben de rüyamda sabaha kadar minibüs kullandım.. zzzzz :o

galiba dörtleyeceyiz.. :)

fat55

ben de gece uyuyamadım.2 de kalktım.4 te kalktım.uyku tutmadı.2 saat 56 dakika kaldı.

Vural temiz

Son 4  maçtaki gibi oynarlarsa barabere bitter.  adam gibi oynarlarsa, bir de üzerine taraftar desteğini eklersek kazanırız.

SAMSUNLU ORUMA 55

allah sonumuzu hayır etsin inşallah alırız da bu maçı rahat bir nefes alırız  ;)  :) >l< :D

berusa55

Hastayız rahatsızız biz. Gece uyanıyorum maç uyuyorum bir saat sonra yine uyuyorum aklımda yine Samsunspor ve bu maç. Allah'ım sıyırmadan bizi süper lige nail eyle yarabbi  :)

Harun55

Insallah 6puan bizim olur.

Çok korkuyorum bu maçtan Tavsanli da bizim gibi az gol yiyen takimlardan..
Ama insallah tek bi gol atip geçeriz bu zorlu sinavi..

SIMSEKLER!!! BASTIRRRRRRR!  8)

TeRMeLee

Süper Lige çıkamayacağımızı düşünmek bile istemiyorum. Eğer öyle bir şey olursa (Allah korusun) akıl hastaneleri Samsunsporlular'la dolar taşar.  :D

ŞİM-ŞEK-LER

twitter

beyler atakumdan stada en kolay nasıl giderim

hangi otobüsler gidiyor?

sercan5592

1/12 ye yada 1 numaraya bınersen gıdebılırsın 1/12 saat başlarında ve buçuklarda var , 1 numara 15 geçe ve 45 geçelerde var

ahmetsefa55

şimdi arkadaslarım kızacaksınız bılıyorum ama bır cinslik yapım  :) bu macı kazanmak hemde guzel futbolla kazanmak ve rakıplerımızın 1 adım onune gecmek hıc suphesız cok onemlı.ancak ısmı cısmı ne olursa olsun lıgın lıderıyle oynuyoruz ve 1 puanda cok kotu sayılmaz hani.
hee ama bızımkıler cıkıp adam gıbı mucadele etmelıler.sonuna kadar deneyıp kazanamazsak 1 puana da razıyım ben.cunku takımımın yeteneklerını bılıyorum. .:.:.

Tufan

anayoldan 17 17/12 10 19 gibi otobüslerede binebilirsin

TeRMeLee

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 March 2011, 12:53:12
şimdi arkadaslarım kızacaksınız bılıyorum ama bır cinslik yapım  :) bu macı kazanmak hemde guzel futbolla kazanmak ve rakıplerımızın 1 adım onune gecmek hıc suphesız cok onemlı.ancak ısmı cısmı ne olursa olsun lıgın lıderıyle oynuyoruz ve 1 puanda cok kotu sayılmaz hani.
hee ama bızımkıler cıkıp adam gıbı mucadele etmelıler.sonuna kadar deneyıp kazanamazsak 1 puana da razıyım ben.cunku takımımın yeteneklerını bılıyorum. .:.:.

Hüseyin Kalpar ahmetsefa55'in şifresini kırmış galiba.  ;D