SAMSUNSPOR iphone uygulaması

Başlatan samsunspor.co.nr, 04 March 2011, 20:43:44

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

Sevgili arkadaslar,

iSAMSUNSPOR adiyla hazırladigim iphone uygulamasını asagidaki linkte bulabilirsiniz.
ilgili linki telefonun tarayıcısında adres bolumune yazıyoruz.
Açılan pencerede "Çevrimiçi Görüntüle" butonuna tıklıyoruz.Ve açılan pencerede uygulamayı iphone ana ekrana eklemek icin uyarı cıkıyor.tarayıcıdan "+" tusu ile ana ekrana ekliyoruz.İşlem bitiyor.
Samsunspor formasının olduğu bir ikon ana ekrana ekleniyor.

Uygulamada SAMSUNSPOR ile ilgili bilgiler,20 Ocak 1989,Balkan Kupası,Arkayı Fenerleyelim,SAMSUNSPOR Notları,Puan durumu ve haftanın maçı bölümleri bulunmakta.
Amatör olarak hazırladığım bir uygulama. Bu işten anlayan birileri ile geliştirilebilir.

Sevgiler.

Link : http://phonsai.com/d/ncmji8r1z0bn

Ertuğrul Sağlam

Samsung Wave II 8500 içinde yapabilirmisin?

oguz55

doðan

Kardeşim ellerine sağlık hemen programı indirdim ve kurdum , senden ricam avatar olarak kullanılabilecek fotolarıda eklemen olacak...

Fecr_55

Sony Xperia yani Android sistemi icin yapabilir misin peki:)

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 04 March 2011, 21:10:06
Samsung Wave II 8500 içinde yapabilirmisin?

telefon numaranı özelden atarsan linki sana da gondereyim msg ile. muhtemelen telefonunda gorunecektir bu uygulama.
iphone icin yaptım fakat diger telefonlarda da gorunebilir sanırım.
deneyelim en azından.
0533 6643348 direk msg da atabilirsin cevap olarak linki gondereyim.msgdan direk uygulamaya gidebiliyorsun.

selamlar.

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: doğan - 04 March 2011, 22:48:51
Kardeşim ellerine sağlık hemen programı indirdim ve kurdum , senden ricam avatar olarak kullanılabilecek fotolarıda eklemen olacak...

avatar fotoları diye bir bölüm yaparım ama tam olarak anlayamadım avatar fotoları derken nasıl fotograflar ? boyut nasıl olacak mesela ve logo,taraftar gibi fotograflar mı ?

selamlar.

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 05 March 2011, 12:14:23
Sony Xperia yani Android sistemi icin yapabilir misin peki:)

0533 6643348 bana bir msg atabilir misin ? cevap olarak linki gondereyim. muhtemelen calisacaktir.
deneyelim en azından :) cok bilgim yok cünkü. calismaz ise bakarim,elimden gelen birseyler olursa yapmaya calisirim.
selamlar.

doðan

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 05 March 2011, 12:33:25
avatar fotoları diye bir bölüm yaparım ama tam olarak anlayamadım avatar fotoları derken nasıl fotograflar ? boyut nasıl olacak mesela ve logo,taraftar gibi fotograflar mı ?

selamlar.

evt telefonda duvar olarak kullanabilirim mesala , bizim trübün resimleri sende var diye biliyorum, bide çeşitli logolar olabilir , ama şimdiye kadar ortaya konmuş icraatları sıralayan fotolar süper olur değilmi :)))

Serkan

Telefonlara bak ( =

Para var huzur var arkadaş :d

red_white

Alıntı yapılan: Serkan - 05 March 2011, 13:36:33
Telefonlara bak ( =

Para var huzur var arkadaş :d

bizde telefonda mesaj özelliği var diye seviniyoruz  :D

##kdc##

usta bizim 1100 a da melodi falan bişiler ayarlasana :P

Serkan

Sorma abi  biri sony bilmemne diyor biri samsung bilmemne (=

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: doğan - 05 March 2011, 13:04:15
evt telefonda duvar olarak kullanabilirim mesala , bizim trübün resimleri sende var diye biliyorum, bide çeşitli logolar olabilir , ama şimdiye kadar ortaya konmuş icraatları sıralayan fotolar süper olur değilmi :)))

ok elimden geleni yapayım. bu arada birazdan benim kullandığım bir fon ekleyeceğim buraya bir bak bakalım,beğenirsen direk mail atayım sana :)

samsunspor.co.nr

05 March 2011, 14:04:56 #14 Son düzenlenme: 05 March 2011, 14:10:41 samsunspor.co.nr

Uploaded with ImageShack.us