Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

King Of The North

Alıntı yapılan: Dartagnan - 25 February 2011, 15:44:55
oyle deme abı Ankara'dan gecerken alacagız ya sızı :D

Bu hafta sonu değil ama, erken gelmeyin yanlışlıkla :D
Benim deplasman hakkım fazlasıyla doldu bu sene aslında  ama Adana değil de Denizli'ye gitme niyetim olabilir, gruptan Adanaya gidenler olur belki. ;)

Dartagnan

bı Samsun kanadı kesınlessın abı ırtıbata gecerız Ankaradakilerle :D

King Of The North

Alıntı yapılan: Dartagnan - 25 February 2011, 16:12:10
bı Samsun kanadı kesınlessın abı ırtıbata gecerız Ankaradakilerle :D

tabi canım o zamana kim öle kim kala, gidecek olanlar paslaşır zaten bir şekilde...  ;)

kaptan 55

adanayada vur gel sonra istersen gel bir de bana vur :D o derece yani... samsunspor_x

babasamsunlu

celebi

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 25 February 2011, 16:23:22
adanayada vur gel sonra istersen gel bir de bana vur :D o derece yani... samsunspor_x

bu ne demek be kardeşim  :D :D

kaptan 55

King Of The North

sadece55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 25 February 2011, 16:23:22

Erdal abi feda ediyor kendini :)

**KaR6**

altay macından sonra bi delikanlı kardeşimiz aynı bu söz yüzünden zor anlar yaşadı, aman diyeyim erdal abi  ;D ;D ;D

Dartagnan

verdıgı sozden oturu muydu uzuntusu yoksa yendıgımızden oturu muydu ? Anlayamadıgım durumlardan biriydi :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 February 2011, 17:35:01
altay macından sonra bi delikanlı kardeşimiz aynı bu söz yüzünden zor anlar yaşadı, aman diyeyim erdal abi  ;D ;D ;D

ahhh ahhhh .. heycandan gaza gelinerek ağızdan çıkan laflar çok kötü aleyhte kullanılabiliyor reyizzzzzz..

söz vermek başka hiç bir şeye benzemiyor reyizzzzzzzzzzz..  :(

Serkan

King Of The North

Bu sözü tüm taraftarımıza mı söyledi Erdalım yoksa sadece armamıza mı önemli olan bu yeğen ;D vurmak zor zenaattır ama ;D

domin55

bolu galibiyetiyle moral bulduğumuza inanıyom bi hafta da dinlencez adanayı yeneriz