Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 February 2011, 00:11:33
Abdülaziz de bir i.lik mi var yoksa hepimiz mi yanlıyoruz beyler? Sondakilarda o topu yumusakca billynin kafaya yolasa top ağlarda ama özellikle! midir nedir topu nereye uçurdu gördük!

bu onun bunun çocugundan herşey beklenir tipine tükürdüğüm...kanında varsa yapar bu şerfsiz

Serkan

Şu adamın face'de ekli olanlar bir mesaj atın sorun derdin ne diye, çokmu zoruna gitmiş trabzona küfür edilmeside takımı sapote ediyor.

berusa55

kuzey55

Alıntı yapılan: Serkan - 15 February 2011, 00:12:57
Şu adamın face'de ekli olanlar bir mesaj atın sorun derdin ne diye, çokmu zoruna gitmiş trabzona küfür edilmeside takımı sapote ediyor.

ben bikaç defa düz gittim engelledi beni ıbne

red_white

Alıntı yapılan: Serkan - 15 February 2011, 00:12:57

bu ş..siz küfürden sonra temelli oynamamaya başladı, zoruna gitti anlaşılan  >:(

kuzey55

15 February 2011, 00:18:56 #620 Son düzenlenme: 15 February 2011, 00:21:59 kuzey55
http://www.facebook.com/abdulazizsolmazfan?ref=ts&v=wall

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000233559339

herkes mesaja boğsun bu iti...o topa vurmasaydı ufuk vursa ofsayt değildi 2 puandan etti bizi moloz

davidsavage

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 February 2011, 00:14:10
Valla Aziz baya midemi bulandırdı bu akşam!

Ufuk vursa orda ofsayt olmayacaktı,gerizekalı abdül vurdu gol oldu ama ofsayttaydı bunu düşünemicek kadar beyinsiz midir bu abdül ya :( :o

berusa55

mehmet yılmaz

Büyüksün Kalpar!

Mersin'deki maç öncesi ilk defa Hüseyin Kalpar ile sohbet etme durumum oldu; daha evvel konuşmuşluğumuz yoktu. Orada bana yerel medyanın köşe yazarlarını hiç okumadığını söyledi. Dolayısıyla bu yazıyı da okumayacaktır ama bu kaybın tek sorumlusu kesinlikle Kalpar iken böyle bir başlık belki ilgisini çeker diye ümit ediyorum.

Herkesin uzmanlık alanına saygım var. O yüzden taktik üzerine bir şeyler demek istemem ancak ben, mevlid kandilinde Samsunspor'u ibadet huzuruna tercih eden, bir mesai günü, üstelik canlı yayına rağmen, yıllar sonra gelecek olan liderlik hevesiyle stada giden 15.000 kadar Samsunspor taraftarından birisi olarak yorum yapıyorum şu anda ve bu takımın gerçek sahiplerinden birisi olduğum için de bu hakkı kendimde görüyorum.

35. dakikada 10 kişi kalmış bir rakibe karşı bile tek santraforla oynama korkaklığının izahı olamaz. Billy hamlesi doğruydu ama çıkması gereken oyuncu asla İzzet olmamalıydı. İnsan ister istemez gidenleri hatırlıyor. Hadi Cenk ve Savaş'ı geçtim. Peki ya hiç şans vermediği Anıl'ı nereye koyacağız? Anıl yeterince koşmuyormuş; diyelim ki öyle, ya koşan Ufuk, Agbetu, Abdülaziz ne üretebiliyorlar? Anıl, Akhisar'da iki frikik golü attı, iki de asist yaptı. Denizli'de köşe vuruşundan gol attırdı. Biz sene başından beri bırakın serbest vuruşu, korner bile atamıyoruz. Maalesef hiçbir duran top organizasyonumuz heyecan vermiyor. Sırf şu maç için bile koşmayan Anıl kili açmaz mıydı? Kaldı ki, ikinci devre bu tip maçları çok oynayacağız. Kalpar'ın takımı kötü oynuyor, bir oyun planı yok ve bu durum bizim canımızı fena halde sıkıyor! Ve bu takım Kartal'la her iki maçta da golsüz berabere kalıyor.

Mersin'den sonra bu maçta da 90 dakika sahada kalabildiğine Abdülaziz'in kendisi de inanamamıştır herhalde. Yaklaşık bir yıldır skora doğrudan etki ettiği kaç maç oldu Abdülaziz'in? Kimse, kusura bakmasın ama Abdülaziz Samsun yerel medyasının bir balonudur! Bazı arkadaşlar malum takımla ilgili tezahüratların onu etkilediği yönünde bir tez attılar ortaya ama ben hiç katılmıyorum, zira kapasitesi bu kadar zaten.

Hiç gereği yokken bir polemik çıkartan Erkut Tutu, mutlu mudur acaba? 14 Şubat için özel olarak hazırlanan 55 adet bayrak ve pankartın maraton tribüne sokulmamasının da "bize" özel bir sebebi var mıdır? Öğreniriz elbet...

Ertuğrul Sağlam

Yine bana hüsran! Bana yine hasret var. Yine bana esmer günler düştü eyvaaahhh!....

55.hakan

Alıntı yapılan: davidsavage - 15 February 2011, 00:20:44
Ufuk vursa orda ofsayt olmayacaktı,gerizekalı abdül vurdu gol oldu ama ofsayttaydı bunu düşünemicek kadar beyinsiz midir bu abdül ya :( :o
Ufuk yetişemezdi o topa Abdül'ün yapacağı şey ofsayta düşmemekti.

kuzeycity

oguz_5528

Gol fazlası ile lider ordu,hiç bir zaman gol fazlası ile bir takımın önüne geçemeyecez  :(

davidsavage

Alıntı yapılan: hakanelgun - 15 February 2011, 00:30:55
Ufuk yetişemezdi o topa Abdül'ün yapacağı şey ofsayta düşmemekti.

Ben stadtan izlediğim için ufuk'un da vurabileciğini sanmıştım pozisyona uzak olunca,gerçi olan oldu daha getirmez hiç bişey 2 puanı geri :(

Ollivanders

Td deki yorumlar mukemmel . En iyi top oynayan takımdan en kotu top oynayan takım olduk. Yazıklar olsun ya. Başka hangi takım gucunu azalttı devre arasında. Çıldıracagım. :( :( :( :( :( :( :( :(