Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

ali ihsan

BİR ADIM KALMIŞTI

Rakiplerimizin aldığı sonuçların ardından Kartal karşısında alacağımız galibiyet bizi liderlik koltuğuna oturtacaktı.Bank Asya'ya düştüğümüzden beri ilk defa bu denli bir zirve mücadelesi veriyoruz.Lakin ayağımıza kadar gelen fırsatı teptik.
Maça iki takım da kontrollü başladı.Kartal zor gol yiyen ve zor gol atan bir takım.Deplasmana da 1 puan için geldikleri belliydi.Hakemin doğru kararı neticesinde gelen haklı kırmızı kart sonrası 35. dakikada 10 kişi kalan rakibimiz iyice kapandı.Kapanan takımlara karşı,onların defansını açacak hücum varyasyonlarını sezon başından bu yana bir türlü geliştiremedik.Kalpar'ın artık bu konuyu çözmesi şart.Çünkü 19 Mayıs stadına gelen hiçbir takım bu saatten sonra açık bir futbol oynamaz.Tekrar maça dönersek şayet,defansımıza pek iş düşmedi zaten.Adem'in atağa çıkacağımız anlardaki top kayıpları hızımızı biraz kesti.Bu nedenle ikinci yarı yerini Musa'ya bıraktı zaten.Orta saha da Hakan ve Murat etkiliydiler.Murat 70. dakikadan sonra oyundan düştü.Kaleyi de pek fazla düşünmedi nedense.Kanatlar da Aziz ve Ufuk zaman zaman etkili oldular.Özellikle final paslarında çok aceleci ve acemi davranmamız bir çok pozisyonu heba etmemize sebep oldu.Sakin ve basit tercihlerde bulunsak gol atmamız içten bile değilken olmayacak denemelerde bulunduk.İzzet istekli lakin mental olarak hazır değil.Sürekli ofsaytta kalması ve durağan oynaması en büyük eksisiydi.Yerine giren Billy Mehmet'te ondan beklentilerimizi karşılayacak seviyede değil.Ligin bu döneminde takımların artık kopmaya başlayacağı süreçte özellikle forvet hattımızın iyi seviyede olması şart.Bulduğumuz pozisyonları gole çevirecek ayakların artık devreye girmesi gerekiyor.Uzatmalarla birlikte 60. dakika 10 kişi oynayan rakibe karşı 2.yarısını tek kale oynadığımız maçta puan kaybetmemiz oldukça düşündürücü.Her takımın sürpriz sonuçlar alabildiği bu ligden çıkmak için özellikle kendi evimizde sürpriz puan kayıpları yaşamamamız gerekiyor.Bu takımı seviyesi zor maçlara hazırlamak teknik heyetin işi.Psikolojik olarak ta destek verilmeli takıma.
Gördük ki zaman zaman vasat maçlar çıkarsa da Zenke bu takımın en önemli gol ayağı.Onun olmadığı maçlarda ileri uçta ekstra iş yapacak isim yok maalesef.Bundan sonra ki maçlarda takımımızı yalnız bırakmamak için daha dikkatli olması şart.Haftaya oynayacağımız Bolu maçı artık çok daha önemli hale geldi.1 puanla dönmemiz şart oldu.
Maçın hakemi genel olarak iyi bir yönetim gösterdi.Sadece maçı 3 dakika uzatması-ki ciddi duraklamalar oldu-ve daha 2.dakikanın ortasında maçı bitirmesi en önemli hatasıydı.
Gecenin en güzel tarafı ise muhteşem taraftarımızdı.Takıma verdikleri destek ve coşkuları inanılmazdı.Bu taraftar Süper Ligi fazlasıyla hak ediyor.Umarım takımda ki sorunlar düzelir ve ait olduğumuz yere,evimize bu sene döneriz.
   Bu şehir bunu fazlasıyla hak etmiyor mu sizce ?

europe_55

Ne diyecegimi, ne yazacagimi bile bilmiyorum.

Aslinda su tezahürat su anki durumumuzu özetliyor.

Ne zaman Sampiyonluk diye bagirsak, kursagimizda kaliyor,
Söylesene Kalpar bu takim niye oynamiyor? ? ?? >:( >:(

kavaklı55

ümit gürsoy;bize met edip bi dünya paraya satmaya çalıştığın billy bu mu?
bu takımı yönetenler neden futbolcu seçip alamaz.ve her seferinde adamlar ne topcular bulmuş biz niye bulamıyoruz diye hayıflanan biz oluruz.son olarakta takımı aptalca taktiksizce oynatan hocaya yazıklar olsun.

ender

anil ile cenk su macta oynasalardi ne kadar farkli olurdu hersey.su oyunla dort macta yedi puan aldik ya mucize valla.

furkan5534

ınanılmaz fırsat teptık ya.ınsallah 2-3 hafta sonra bu gunlerın acısı cıkmaz bızden.Allah korusun boluya yenılsek bide bay gecıcez  :( pesıne adana dusunmek ıstemıyorum

red_white

Taraftar Anıl diye diye yırtında kalpar gönderdi şuanda 2. yarının yıldızlarından birisi  >:(

oguz_5528

Billy kimdir Allah aşkına,Ulan zamanlama yok,top takip etme yok,Abdülaziz'i de bundan sonra düzelir gözüyle bakmıyorum artık,Sayın Hüseyin Kalpar afedersin ama sen görme özürlü müsün ??orda abdülaziz hiç birşey yapamıyor yaptığı en ufak bir artı yok Agbetu gibi adamı çıkarıyorsun !! artı adem alkaşi tamam heyecanlı birşeyler yapmaya çalışıyor ama böyle de olmazki,bildiğin bomba arkadaş adam..eski adem nerde yok!!..düzelene kadar musa büyük diyorum,izzet'i ikinci yarı 15 dk filan oyunda tutsa daha iyi olacaktı bence..2 puan bu boru değil,inşşalah ilerde aramayız ..İnşşallah !!

AhmetDenizci

bunun hesabını kim verecek kalpar mı i. erkut tutu mu ?

kuzeycity

Anıla Cenke hiç haz etmediğim Savaşa bile muhtacız

55.hakan

Anıl,Cenk,Savaş gidenler, gelenler Ufuk,İzzet,Billy ben ne diyeyim size bilmiyorum ayağımıza gelen kazançları ben istemem almayayım dedin koca bir hiç uğruna.

kuzey55

abdul aziz sen tam bir futbol katilisin ayağına sıcayım senin kodumun trabzonlusu.alla beelanı versin senin

GençKozluklu

Bolu bizim hedef maçımız. BEn Bolu'yu yeneceğimizi düşünüyorum. Telafimaçı olacak. 2 puana yazık oldu :(

kuzey55

kimle yeneceğiz billy ile mi abdulle mi ben umudumu kestim ilk 6 olur ancak ordan da çıkamayız.

red_white

samsun155

Billy'le değil Zenke'yle.Abdulla Değil.Agbetuyla,Ufukla,Hakan' 1dkla yenicez !!!