Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

Sioux

kuzeycity

Allah korusun kazayla yine geriye düşersek çok zor çevirmesi

samsunmania

KArtal bence bizden sonra en iyi kaleciye sahip. Kaya. Ben sadece ondan çekiniyorum. İnşallah aksilik olmaz, 3 puan alırız. bizim için çok önemli bir gece. yılllar sonra gelecek olan  liderlik...

LisandroLopez

Şık bir golle 1-0 alacağız gibi geliyor Altay maçındaki gibi ama inşallah daha da rahat alırız..

aaa55

Uğur Yıldız

bence yarın lider olursak o havayla bolu maçından sürpriz bekliyorum 2de 2 gelebilir

cembaba

SAMSUNLU ORUMA 55

sizlere güveniyoruz bu hafta inşallah lider oluyoruz

Ajan

14 February 2011, 00:16:24 #263 Son düzenlenme: 14 February 2011, 01:00:44 *AgEnT*
Yarın okul başlıyor erken kalkmak lazım malum ama heyecandan uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor.96'dan beri liderlik görmeyen taraftarın yüzü hürmetine Saldır Samsun'um.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 14 February 2011, 00:16:24
Yarın okul başlıyor erken kalkmak lazım malum ama heyecandan uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor.88'den beri liderlik görmeyen taraftarın yüzü hürmetine Saldır Samsun'um.

yok ajanım... 1992-93'te hem şampiyon hem de haftalarca lider olmuştuk.
emin değilim ama 1995-96'da da ikinci hafta sonunda lider olmuş olabiliriz.

brigand

duramıyorum yerimde.bugün dışardaydım. ntvspor altyazısını en heyecanlı takip eden sporsever dalında oscar alırım. yok böle birşey :) antep.bld.yi seviyorumm :):):):)

havzalı55

beyler samsun maçını trt 5 ten başka bi kanal verecekmi ? yada trt 5 in frekanslarını verebilirmisiniz ?

kuzeycity

havzalı55

sakaryadan izleyeceğim kanal s sadece samsunda var. trt 3 felan veriyormu acaba ?

celebi