Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

furkan5534

Alıntı yapılan: adige73 - 13 February 2011, 16:54:02
aslında gaziantep lider çünkü ilk maç berabere bitmişti ikinci maçı da gbb aldığına göre gbb lider durumda ne acayip lig oldu ya her hafta iddalı takımlar değişiyor

alakası yok. ordu +11 g.antep +10 averaj farkı.averaj da aynı olsa attıgı gol'e bakılıyor

minci

Alıntı yapılan: furkan5534 - 13 February 2011, 17:03:27
alakası yok. ordu +11 g.antep +10 averaj farkı.averaj da aynı olsa attıgı gol'e bakılıyor

İkili averaj bu durumda devreye giriyor. Yani ikili averaja göre Antep lig lidseridir.

ender

beraberlige bile lideriz.ama puan luksumuz olan bir mac degil.yillar sonra zirveyi gorme zevkini yasariz umarim.

King Of The North

Alıntı yapılan: furkan5534 - 13 February 2011, 16:48:26
Şampiyon Yap Bizi Cehennemde Yak Bizi  :-[

Bizde forvette kim oynuyacak sımdı bılly de sakat madem

Billy iyileşti sanırım oynacak İzzetle...

kalptenþimþek

Ollivanders

Jnr.Serkan

Çok zor maç.Kartal harika defans yapıyor.Maçada defansif çıkarlar büyük ihtimal bizden alacakları 1 puan onlar için çok değerli.İlk dakikalarda golü bulursak planları alt üst olur ve Kartalı yıkarız.Maç kitlenirse uzaktan goller arıcaz ordada Muratla hakana çok iş düşüyor...

kumköylü ahmet

zenkenin olmamasi daha iyi bence ama yerine billy mehmet degilde izzete sans verilmeli...zenke 2 macdir sahada dokuluyo tamam adamlar iyi tutuyor ama neolursa olsun sampiyonluga oynayan takimin forveti cok calismak zorunda ve markajdan kurtulacak arkadas..birkez daha 1.siraya yerlesme sansimiz elimize gecdi ben simdiden diyorum yeni lider SAMSUNSPOR

##kdc##

Allah'ım sen yüzümüzü kara çıkartma, yarın inş liderizzzz samsunspor_x

kalptenþimþek

bu sezon fikstür olarak da şanslı sayılırız..rakiplerimiz bizimle oynadıktan sonra diyarbakırla oynuyor ve yüksek tempolu bir maçtaki sakatlıklardan kaçınarak bir sonraki haftanın üç puanını sağlama alıyorlar diye düşünüyorum..her takımiçin değil belki ama alt ve ortasıralardaki takımlar için geçerli bir mantık bence..

kuzey55

bizden önce de tavşanlı ile oynuyolar.tavşanlı hırpalayıp  bize gönderiyo :)

davidsavage

twitter

valla bu maça beraberlik iyidir diyemeyeceğim yenelim arkadaş ya yıllardır bıktım artık  :-[

FaTiH_HaN

Yarın akşam bankaya yeni liderini alkışlayacak  >l<

##kdc##