Bank Asya 1. Lig 21. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Kartalspor 0-0

Başlatan berusa55, 06 February 2011, 16:55:48

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Oh ne guzel ne guzel :) Kalpar oynar forvette. Göbegiyle gol atar.

Burak

Şom ağızlılık yapmak istemiyordum o yüzden de hiç yazmadım sezon başından beri sakatlanan yoktu hepsi peşpeşe geldi :-X :-X

King Of The North

Bu hafta herkes oynar artık forma şansı bulamayanlara gün doğdu, fi tarihinde 9 eksikle Bursa'ya gitmiştik 2-4 mü 1-4 mü ne yenmiştik adamları o kadroyla, Kartalı kayıpsız geçmeliyiz. Güngören maçı bizi sallamıştı Mersin maçı da sallasın bizi kendimize gelelim artık.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 11 February 2011, 13:00:25
Bu hafta herkes oynar artık forma şansı bulamayanlara gün doğdu, fi tarihinde 9 eksikle Bursa'ya gitmiştik 2-4 mü 1-4 mü ne yenmiştik adamları o kadroyla, Kartalı kayıpsız geçmeliyiz. Güngören maçı bizi sallamıştı Mersin maçı da sallasın bizi kendimize gelelim artık.

2-4 ... ;)

SERKAN SHOW VARDI O GÜN..FİRİKİKTEN TAKMIŞTI :)

babasamsunlu

üşenmedim araştırdım... :)
hafızam beni yanıltmamış..

tarih :   20.08.1995
saat :   19:00:00
stad :   bursa atatürk

hakemler : murat ılgaz-zeki çavuşoğlu-gürsel özkan

bursaspor :gancev ivko , hayrettin yıldız , adnan örnek , ömer kılıç , ümit şengül ( 59 ' selim özer ) , turan şen ( 59 ' hakan keleş ) , levent devrim , tuncay akgün ( 71 ' tunahan akdoğan ) , ercüment şahin , musısı majıa mukııbı , balic elvir

samsunspor : bouker alıoum , imdat arslan , sabri şirinsoylu , faruk sarman , yaşar ışık , sinan yeşil , uğur dağdelen ( 55 ' cenk işler ) , celil sağır ( 65 ' isa turan ) , vural korkmaz , serkan aykut ( 80 ' orhan eren ) , timofte daniel

sarı kart: , yaşar ışık ( 22' ) , adnan örnek ( 38' ) , hayrettin yıldız ( 39' ) , tuncay akgün ( 42' ) , vural korkmaz ( 70' )

goller :
0   -   1   dk.   17   serkan aykut
0   -   2   dk.   29   serkan aykut
1   -   2   dk.   30   ercüment şahin
2   -   2   dk.   32   ümit şengül
2   -   3   dk.   39   sinan yeşil (penaltıdan)
2   -   4   dk.   53   serkan aykut

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 February 2011, 13:22:16
üşenmedim araştırdım... :)
hafızam beni yanıltmamış..

samsunspor : bouker alıoum , imdat arslan , sabri şirinsoylu , faruk sarman , yaşar ışık , sinan yeşil , uğur dağdelen ( 55 ' cenk işler ) , celil sağır ( 65 ' isa turan ) , vural korkmaz , serkan aykut ( 80 ' orhan eren ) , timofte daniel

Isa Turanla Cenk ayni maçta aynı kadroda  ;D

mehmet yılmaz

Yağmurlu bir Akşamdı, maçı Kanal D vermişti. Bursalılar Hakem Murat Ilgaz'a ateş püskürmüşlerdi. :) :) Bursa'nın İNter Toto fiyakasının olduğu dönem, ilk maçta da Antep'i 1-0 yenmiştik. Bu maçı geçen Ferhat Hocayla epey konuşmuştuk :)

Kartal'a dönersek, yeneriz, yenmek zorundayız!

babasamsunlu

Alıntı yapılan: samsuni - 11 February 2011, 15:44:19

Kartal'a dönersek, yeneriz, yenmek zorundayız!

Bi inşallah çıksın ağzınadn be birader  >:( >:( >:(  :P :P

King Of The North

1995 vay be, site üyelerinin çoğu o yaşta kundaktaydı belki de ;D Biz yaşlanmışız galiba konuya dönersek Kartal'a yem yok, boş dönecekler. :-*

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 February 2011, 15:48:24
Bi inşallah çıksın ağzınadn be birader  >:( >:( >:(  :P :P

Benim her sözüm inşallah barındırır birader, buna iman etmişiz zaten.
Ayrıca ayık ol, kimsin, nesin bilmiyorum ama çıkma karşıma!!!!  8) >:( >:( >:( :P

babasamsunlu

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 February 2011, 16:16:15
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Maçta görürsün kim olduğumu  ::) ::) :P :P  ;D ;D

bizim yerimiz belli, sıkıyorsa gel. Akan diye bir arkadaşımız var, seni direkt ona havale edeceğim. Tribünden aşağı atsın da seni gör gününü...  8)

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Benimde çok yakın tanıdıklarım var..Kel Erkut abi..Bende ona söylerim ne olmuş :D :D :D :D

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 February 2011, 16:19:08
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Benimde çok yakın tanıdıklarım var..Kel Erkut abi..Bende ona söylerim ne olmuş :D :D :D :D

Arkadaşım kimsin bilmiyorum,Erkut benim ama kel değilim,alnım geniş.Beni kastediyor olamassın diye düşünüyorum.Kastediyosan eğer pazartesi akşamı stadın arkasındaki boş arsaya davet ediyorum seni.Kırmızı bi gül tak ki seni tanıyayım.

ahmetsefa55

bu konuda çelebi abinin yönlendırmesını beklıyorum  8)