KARADENİZ BALIK RESTAURANT dan SAMSUNSPOR' a JEST

Başlatan doðan, 02 February 2011, 23:44:21

« önceki - sonraki »

doðan

Arkadaşlar bu gün bir tesadüf eseri Karadeniz balık restaurant da SAMSUNSPOR 'um la karşılaştım, tabi benim yüzüm de açan gülücüklerin sayısı yok , derken  hayırdır inşallah ne toplantısı diye sorduğumda ,ALTAY maçı galibiyetinin bir sözü olarak işletme sahibi Syn Seyfi BULUT 'un onları misafir ettiğini öğrendim , Sonra işletme müdürü Sadık bey ' in de ne denli bir SAMSUNSPOR taraftarı olduğunu öğrendiğimde oraya karşı içim öye bir ısındı ki , sonra tabi ilk iş garsonları sorgulamak oldu onların da sıkı SAMSUNSPOR lu olduğunu öğrenince , kendilerine bizle özdeşleşen BURASI HER YER DEĞİL ŞEHR-İ SAMSUN atkısını hediye ettim (Arabamın atkısını yine verdim anlıyacağınız) , ve bunu sizlerle paylaşmanın doğru olacağını düşündüm ...

Bir başka seviyorum SAMSUNSPOR umu seveni , Bir başka görüyorum SAMSUNSPOR uma gönül vereni....

55.hakan

Aslında düşündüğümüzden fazla Samsunsporlu var ama başarı olmayınca nedense kendilerini ben Samsunsporluyum diyerek dışa vuramıyorlar.Bu başarı insanların içindeki Samsunspor hastalığını nüksettirdi.

KotuCocuk55

kalptenþimþek

BURASI HER YER DEĞİL ŞEHR-İ SAMSUN usta yap şimdi bize hamsi tava...

celebi

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 03 February 2011, 00:20:27
BURASI HER YER DEĞİL ŞEHR-İ SAMSUN usta yap şimdi bize hamsi tava...

>l< >l< >l< >l< >l<

Ollivanders

Başarı olunca meydana çıkanlardan nefret ediyorum.

seckin55

Ayberk

cgr

berusa55

İki yerleri var bildiğim kadarıyla.Biri merkezde Karadeniz Mah. Cumhuriyet Cad. No:106. Diğeri de Atakum'da Menderes'te sanırım.

k3ukEr

Fevzinin Yeri ve Pamuk Kardeşlerin yanında olan restaurant...

maraton

bu arada bensiz balık yemeğe giden doğan abiyi esefle kınıyorum,bize verdiğin yemek sözleri hala askıda ama, bize koçyiğitte dürüm ısmarla sen git balık ye !! :o

jorgensen55

masaörtüleri mavi koltuklar bordo ince detay ama bu renkleri bu şehirde bir arada görünce dayanmıyorum ...   her yer kırmızı beyaz olsun heryer...

uzunmehmet

benim eski patron güzellik yapmış geç olmuş ama sağolsun...

doðan

Alıntı yapılan: maraton - 03 February 2011, 15:13:07
bu arada bensiz balık yemeğe giden doğan abiyi esefle kınıyorum,bize verdiğin yemek sözleri hala askıda ama, bize koçyiğitte dürüm ısmarla sen git balık ye !! :o

Başkanım ; özür dilerim resmi bir yemekti (iş yemeği ) ,sana sözüm baki ...