Bank Asya 1. lig 20. Hafta|Mersin İdman Yurdu- SAMSUNSPOR : 1-0

Başlatan celebi, 30 January 2011, 22:02:09

« önceki - sonraki »

Kaya

Turgay >:( ..orta saha oyuncusu değil...(Aslında futbolcu felan da değil)

Murat Turgayın yerinde oynamalı sağ açık asla değil...

Abdülaziz yanındakine pas atamazken ters ayak ters kanatta oynayacak kapasitede değil...

Zenke asla ve asla arkası dönük oynayacak santrafor değil..Olsa olsa sağ açık olur..

Ufuk sol açık diye alındı sol açık oynatılıyor değil...Sercan gibi çizgiye hapsedilecek tarzda stili olan bir oyuncu değil..maksimum verim forvet arkası veya sisteme göre sol iç mevkiinde ortaya yakın oynamalı...

Eee geriye ne kaldı ki bi Ahmet Şahin yerinde oynuyor sanırsam  >:(

Ollivanders

samsunspor.co.nr

Ahmet Şahin

Adem  Kenan    Kemal       Orhan

Hakan Bayraktar

Murat               Ufuk

Abdül                                 Zenke

Billy

Kalpardan bir ricam kanatlardan geliştirdiğimiz ataklarda Murat - Ufuk içeri koşsa ve Hakan bayraktar da yayın oralarda olsa ve ters kanat arkadaş da arka direğe gelse ceza sahasında 4 kişi olsak,çoğalsak yine ters kanat bek arkadaş topun açılması durumu için ileri çıkmış olursa çok memnun olurum. Bir ihtimal etkili olabiliriz.
belki uzaklaştırılmaya çalışılan top hakan bayraktarda kalır o vurur vurmaz bilinmez,yine kanatlara topu yönlendirir,bir bakmışız baskı kurmuşuz..

Yiyeceğimiz kontrayı zaten yiyoruz. Şu bank asyada rakibi boğsak her maçı kazanmak için çıksak. Şu dingil turgayın eline bonservisini versek,ara transferleri artık yavaş yavaş değerlendirsek.

İdmanlarda ilgili maçın taktiğini çalışsak,ne bileyim maça hazırlanan bir takım olsak fena mı olur be kalpar ? ne dersin ?

Kaya

Alıntı yapılan: Serpico55 - 07 February 2011, 01:35:15
Herşey yolunda kardeşim niye kızıyorsun ki?

Valla canım kardeşim her şey yolunda olmasada müptelasıyız.Takımın zarar görmesi biz delileri sıkıntı ve strese sokuyor.Her şeye ve herkese rağmen desteğe devam edeceğiz.Yani bu anlamda her şey yolunda  :o

ChucKeR

geçen hafta yazdım bu hafta  da yazıyorum gelecek hafta da yazacan isteyen bakabilir.

1. BU TAKIM ÇİFT FORVET OYNAYAMAZ.
2. OYNASA DAHİ 2.FORVET OYNAYABİLİEN Bİ ADMLA BU MUMKUN OLUR.BU YONDEN O ÇOCUGU ARAYACAZ ELDEKİLERİN HİÇ BİRİ BU İŞİ KIVIRAMIYOR.
3. BU TAKTİĞE DÖNÜLDÜGÜNDEN BERİ 3 HAFTADIR TOP OYNAMIYORUZ.2 maç KAZANMAMMIZA RAĞMEN.

ulan akadaş neye daynarak bunu söylüyoson diyen olabilir. o arkadaşa birebir maç analizi yazar yolarım.

berusa55

Alıntı"Sonuna kadar şampiyonluk için savaşacağız"

06 Şubat 2011 / 22:35

Kalpar, Mersin yenilgisinin Samsunspor'u hedeften şaşırtmadığını belirterek sonuna kadar şampiyonluk için savaşacaklarını belirtti.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ligde 4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladıklarını hatırlatarak, bu seriyi de Mersin İdman Yurdu karşısında da sürdürmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını kaydetti.

Kalpar, kalelerinde gördükleri erken golün tüm oyun sistemlerini alt üst ettiğini ifade ederek, buna rağmen oyuncularının sahada iyi mücadele ettiğini dile getirdi. Her iki takımın da kazanabilme adına sahada mücadele ettiğine işaret eden Kalpar, "Futbolda bazen bir anlık dalgınlığın kurbanı olabiliyorsunuz. Mersin de 1-0 önde başlamanın avantajını çok iyi kullandı. Ne yazık ki, bu durumu lehimize çevirmeyi başaramadık" diye konuştu.

Mersin İdman Yurdu karşısında aldıkları yenilginin, kendilerini hedeften şaşırtmadığını ve sonuna kadar 'şampiyonluk hedefi'ne ulaşabilmek için sahada mücadele edeceklerini vurgulayan Hüseyin Kalpar, lig maratonunda zaman zaman sıkıntılı neticiler alınabileceğini, bunun da doğal karşılanması gerektiğini belirtti. Samsunsporlu futbolcular Adem Alkaşı ile Orhan Taşdelen de, sahada iyi mücadele etmelerine rağmen, rakiplerine 1-0'lık skorla teslim olduklarını ancak kendilerini gelecek hafta kendi sahalarında oynayacakları Kartalspor maçında alacakları galibiyetle affettireceklerini dile getirdi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=28270

kaptan 55

iki hatfadır oynanan kötü futbol bu maçla taban yaptı,adam akıllı bir tane pozisyona giremezmi bir takım?çok merak ediyorum hafta içi bu hoca bu takımı nasıl hazırladı?bu futbol böyle devam ederse değil süper lig play off bile hayal olur.takımda istek,azim sıfırın altında sanki hedefsiz,amacı olmayan bir takım gibi koskoca doksan dakikayı sıfır pozisyonla bitirdik.bu maçdan kalpar'ın çok şeyler çıkarması gerek yoksa gidişat çok ama çok kötü.

ErkÇay55

Dün maçı trtden izlerken yorumcu Ömer Üründülün Samsunsporun ikinci yarı boyunca topa basamadığını,kanatları neden kullanamadığını anlayamadığını ortadan rakibin üstüne gitmesinin gol yollarında sıkıntı yarattığını söyledi acaba bizim muhterem kalpar hocamız bunları saha kenarından göremiyecek kadar körmü acaba samsunspor_x

Sercan

Hoca inşallah turgayın bu takımda yeri olmadığını anlamıştır...

babasamsunlu

Beni iç saha maçlarındaki kayıplardan sonra puan kaybının sebebi olarak suçlayan sayın Samsuni, Güngörenden sonra Mersinde de takımın puan alamamasında büyük rol oynamıştır..  :( :( :( :( :(
Yozgattaki maça gitmişmiydi tam hatırlamıyorum ama bu sene kaybettiğimiz 4 maçın 2 sini sayesinde kaybetmiş durumdayız..  >:( >:(

Takımın selameti açısından Kendisine deplasman yasağı konulmasını ve gerekli yaptırımların yaptırtılmasını site yönetiminden talep ediyorum..  8) 8)

Yeteeerrr artık sayın DİKDATÖR SAMSUNİ...  >:( >:( >:( 8) 8) 8) :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

babasamsunlu

Gökberk55

bende çok takıntılıyımdır bu totem konusunda gitme abi gerekirse süper ligde gideriz kareografide yapmayalım çıkana kadar,çıkınca bol bol yaparız inşallah  :)

CeLL-O

Yine bir deplasman maçında daha 3 puan göremedim. Halbuki bir ilk yaşamak için çok umutluydum   :o 1 otobüs gidip takımımızı yalnız bırakmadık. Ama sahadaki dökülen Samsunspor'u görünce yine galibiyet göremeyeceğim belliydi. Kemal olmasa fark yerdik.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: CeLL-O - 07 February 2011, 14:04:09
Yine bir deplasman maçında daha 3 puan göremedim. Halbuki bir ilk yaşamak için çok umutluydum  :o 1 otobüs gidip takımımızı yalnız bırakmadık. Ama sahadaki dökülen Samsunspor'u görünce yine galibiyet göremeyeceğim belliydi. Kemal olmasa fark yerdik.

CeLL-O ; Sanada Samsuni gibi deplasman yasağı mı getirsek ne yapsak :D :D :D