canik belediye'sinden samsunspor'a arsa

Başlatan Ahmeti, 28 January 2011, 10:26:18

« önceki - sonraki »

Ahmeti

canik belediye başkanı osman genç samsunspor lisesi yapılması için samsunspora bedelsiz arsa verecek katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Kaynak: halk gazetesi

birolkys

sadece55

Osman gencin eğitim konusunda ki hassasiyetini beğeniyorum..Helal olsun ama klüp bu işe çok girmeyip profesyonellere bırakırsa güzel olur.

mehmet yılmaz

Samsunspor Lisesi ha!..

Beni oraya müdür yapsınlar :)

celebi

sadece55

kapışmalar başladı bile :) abi o değilde okul arması öpülür be

babasamsunlu

mehmet yılmaz

28 January 2011, 14:17:12 #7 Son düzenlenme: 28 January 2011, 14:30:11 samsuni
Müdürlükten vaz geçtim. O kadar mesai yapamam ben; bünyeye ters :)

Abooo... Kadroya bak!

müdür: kalptenşimşek
baş md. yard. : çelebi
rehber öğretmen: aliihsan55
coğrafya öğret. samsuni
bilgisayar öğrt. usare55
okul temsilcisi. ajan ile spooks :)

Seçmeli ders oalrak Samsunspor Tarihin okturuz, seçmeli dersi 4'ten aşağı olan direkt kalır, matematik, Türkçe iyi olsa bile...  8)
Yoklamaları da sınıfte değil statta alırız.  :-*

Turuncu

babasamsunlu

neyşınıl coğrafik hocası olarak sen anca kaytarırsın sayın samsuni ;) :P :D :D

cembaba

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 January 2011, 14:19:02
neyşınıl coğrafik hocası olarak sen anca kaytarırsın sayın samsuni ;) :P :D :D

sen coğrafyadan ne anlarsın birader?
şimdi bizim "arazi tatbikat" diye bir dersimiz var. ben çocukları tamamwen eğitim amaçlı olarak her gün tesislere idman seyretmeye götürürm, ülkemizi daha iyi tanısınlar diye deplasman deplasman gezdirimi ama sen sonra tutar buna kaytarmak dersin... bırak bu işleri :)

yıllık ders planını fikstüre göre ayarlarım valla. müdürden izin almak da kolay, tek şartı "ben de geleceğim" olur. müdür baş yardımcımızın da istanbuş bş. bl ile arası süper, finansman sıkıntısı da olmaz! Hey yavrum hey..

Yalnız okul 2013-14 eğitim sezonunda açılacaksa eğer akyol'a şimdiden polar ve eşofman siparişlerini vermek lazım, ilk çarşambasına yetiştirir :) :)

beden eğitimi derslerine ise edmontdante abimizin girmesini isteyeceğiz, misafir öğreten hesabı :) ücret alacağını da sanmıyorum.

Ahmeti

Alıntı yapılan: samsuni - 28 January 2011, 13:57:12
Samsunspor Lisesi ha!..

Beni oraya müdür yapsınlar :)

Hocam müdür olmak yakışır size hemde öğrenciler okula formayla gelir

Burak

AlıntıYalnız okul 2013-14 eğitim sezonunda açılacaksa eğer akyol'a şimdiden polar ve eşofman siparişlerini vermek lazım, ilk çarşambasına yetiştirir Smiley Smiley

;D ;D ;D ;D ;D ;D

cgr

Alıntı yapılan: samsuni - 28 January 2011, 14:23:15
sen coğrafyadan ne anlarsın birader?
şimdi bizim "arazi tatbikat" diye bir dersimiz var. ben çocukları tamamwen eğitim amaçlı olarak her gün tesislere idman seyretmeye götürürm, ülkemizi daha iyi tanısınlar diye deplasman deplasman gezdirimi ama sen sonra tutar buna kaytarmak dersin... bırak bu işleri :)

yıllık ders planını fikstüre göre ayarlarım valla. müdürden izin almak da kolay, tek şartı "ben de geleceğim" olur. müdür baş yardımcımızın da istanbuş bş. bl ile arası süper, finansman sıkıntısı da olmaz! Hey yavrum hey..

Yalnız okul 2013-14 eğitim sezonunda açılacaksa eğer akyol'a şimdiden polar ve eşofman siparişlerini vermek lazım, ilk çarşambasına yetiştirir :) :)

beden eğitimi derslerine ise edmontdante abimizin girmesini isteyeceğiz, misafir öğreten hesabı :) ücret alacağını da sanmıyorum.

Buradan da anlaşılıyor ki hepimiz kafayı yedik Samsunsporumuzla :)