Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

Ayberk

Aka kırtasiyeden aldım. Epey bilet satılmış destede baya yırtılmış kısım görüynüyordu :D Ama tabi 30-40 tane ancak satılmıştır gördüğüm desteden, baya kalıncaydı çünkü :D

lucarelli

Haftalar ilerledikçe bilet sıkıntısı çekmemiz kaçınılmaz gibi görünüyor.

Burak

kabacevizli55

olabilir benim kimseyle şahsi problemim yok amaçımda espri yapmaktı 

oguz_5528

samet_55

iddada patlaması  zor enzor oran  1.70...yani maçı öyle yada böyle alacazzzz.ama 1.75 le 1.85  verseydi haribi korkulurdu yaniiiiiiii

Gorkem

eren55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 27 January 2011, 18:25:34
Samsunspor 1.70 x 3.10 Altay 3.40

Yeminliyim iddia da yazmam Samsunspor'u.Ne zaman alırız dediysem kaybettik.Yemin ettim,yazmıyorum artık.En azından kendimi suçlamam.

kalptenþimþek

cembaba

King Of The North

Maç çok önemli 2 hafta üst üste kazandığımızda liderlik koltuğuna oturabiliriz, bir daha da kalkmayız o koltuktan, o yüzden 3 haftalık galibiyet serimizi 4 e çıkarmamız lazım, Altay kayıpsız geçilmeli, sonra onlar da sıkıntılı günleri atlatırlar inşallah.

celebi

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 27 January 2011, 22:42:00
ne yapsak ki çelebi?? ne olur?? 8)

bu sefer arabayı satma ev bark tarla tapan ne varsa Allah ne verdiyese :)

ali ihsan

mehmet yılmaz

Benim minik kız cüzdamınla oynuyordu geçen hafta. O günden beri hem benim kombine hem de Süleyman'ın bana emanettiği kombinesi yok ortalarda :)

Demek ki maça girememe endişem boşa değilmiş, evde bir yerlerde olma ihtimali yüksek, buluruz inşallah. Bulamazsak cumartesi bilet alacağım..

Altay bu sezon geçmiş yıllara oranla zayıf bir takım görünümünde. Ancak futbol bu, favori olmak falan birşey ifade etmez, sahaya çıkıp oynayacaksın. Kazanacağımıza inanıyorum, hele bir de liderliği alırsak o gazla kolay kolay bırakmayız dite düşünüyorum...

GençKozluklu

Bu hafta SAMSUN da olmak vardı. Güzel bir Pazar akşamı olmasını diliyorum.