Bank Asya 1. Lig 19. Hafta - SAMSUNSPOR'umuz - Altay: 1-0

Başlatan celebi, 23 January 2011, 16:00:35

« önceki - sonraki »

55.hakan

Agbetu ve Abdülaziz yedeklere Ufuk ve Murat orta sahaya...Gerçi içerdeki maçların vazgeçilmezi Abdülaziz'e biraz zor kesik atar Kalpar.

KareAs55

Bu sene bir başka şehir , zamanı geldiğini anladı herkes  Mehmet abi'nin dediği gibi bizim B planımız yok bu sene ya çıkıcaz ya çıkıcaz...

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 25 January 2011, 22:15:17
bana mı öyle geliyor, beni gören mi konuşuyor bilmiyorum ama şehirde herkes maça odaklanmış durumda...

:))) yavuz  dün haftasonu olsa da maça gitsek dedi :) Dün günlerden pazartesi idi :D

Burak

**KaR6**

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 January 2011, 22:37:00
benim kombine kimdeydi ;D

hapayınkini alırsın bir maçlığına...
utanmadan bir de altay tarafına girecek  :P
gözler hep seni arar büyük hapay!  :-*

**KaR6**

bilet kalmaz diye dedim abi :) misafirlerim olabilir maça zaten, bi gelelim de hayırlısıyla..

Ayberk

Bilet bulamama olur mu diyorum.. Yok yok olmaz, gerekirse iki dakikada basarlar bilet :D 40 Bin kişiye oynarız icabında :D

Turuncu

**KaR6**

Alıntı yapılan: Turuncu - 25 January 2011, 23:26:40
bilet bende abi  :D cumartesi teslim ederim.  :)

hapay altay tarafına giriyomus, onunkini alırız kardeşim ;D erken satışa çıkarsa alırım zaten c.tesi, dısarda kalmayız healde..

vay arkadas, dısarda kalırız diye korktugumuz gunleri de gördük ya, vay bee..

Turuncu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 January 2011, 23:34:07
hapay altay tarafına giriyomus, onunkini alırız kardeşim ;D erken satışa çıkarsa alırım zaten c.tesi, dısarda kalmayız healde..

vay arkadas, dısarda kalırız diye korktugumuz gunleri de gördük ya, vay bee..

Ben alırım abi vallaha çok teşekkür ederim.Aynen abi bu günleri gördük yaa inşallah kazanırız.

Serkan

orange koy cebine sen biletini ( =

o stada mustafa giremicekse biz yaşamayalım, olmadı içerden tribüne girer.

**KaR6**

Alıntı yapılan: Turuncu - 25 January 2011, 23:35:38
Ben alırım abi vallaha çok teşekkür ederim.Aynen abi bu günleri gördük yaa inşallah kazanırız.

saçmalama kardeşim, bilet mi bulamicaz :) biz daha ölmedik ;D olmadı içerden çıkarım yukarı, alma sakın..

King Of The North

Görsel bir şölrn hazırlığı var mı? Malum havaya girdik, Trt güzel saatte canlı verecek, üstelik SS biz locası hınca hınç aşk adamlarıyla dolacak.

cembaba

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 January 2011, 23:10:38
bilet kalmaz diye dedim abi :) misafirlerim olabilir maça zaten, bi gelelim de hayırlısıyla..

Banada öyle geliyor. Gideceğim zamana kadar, bilet kalmayacak gibi.

Serkan reyizzz coşturrrr: "hayvaaaaan gibiiii" :D :D