Resmi sitedeki rezillik!

Başlatan kutsalforma, 19 January 2011, 00:02:01

« önceki - sonraki »

kutsalforma

Resmi sitenin galeri bölümündeki rezillik beni cildirtiyor! Bu ne Ian?!? bu kadar düstükmü?? El alem ne der? Adam GS formasinin sirtina bizim sloganimizi yazdirmis >:( Abilerimiz el atsin bu ise. O resim siteden kaldirilacak, okadar!!!!!
Iyi bari, Fb, BJK, TS nekadar homo takim varsa hepsinin sirtina yazdirsinlar bu slogani. Hatta resmi sitede kapak resim olsun?
Aksam aksam, sinirlerim zipladi gine >:( >:(
Kafayi yiyecem, arkadas! Baslarim lan sizin yapacaginiz siteye. Hicmi Samsunsporlu yok su site ile ugrasabilecek. O Mutiyide Samsunda yakalarsam.... Filim izlettirecem ona filimmm >:( >:( >:(

mehmet yılmaz

Kmmiş la bu Mutii?

resmi siteyle ilgilenen yönetici hasta gsli olunca bu gibi şeyler de normal oluyor maalesef. Gerekli yerlere ileteceğiz konuyu.

celebi

bir tarafına koyayım mutiiiiiiiiii >:( >:( >:(

kutsalforma

Alıntı yapılan: samsuni - 19 January 2011, 00:07:58
Kmmiş la bu Mutii?

resmi siteyle ilgilenen yönetici hasta gsli olunca bu gibi şeyler de normal oluyor maalesef. Gerekli yerlere ileteceğiz konuyu.

Yahu bre rezil, o yaziyi niye ist formasinin arkasina yazdiriyosun? Adama gülmezlermi? Sana sövmezlermi? Al Carsambasporun formasin, yazdir yazdirabildigin kadar. Bizans formasini ne istiyosun? Cift cinsiyetli andaval! >:( >:( >:(
Sinirlerim zipladi. Seni görmiim Muti. Bu sene seni Samsunda görmim. O pis yüzünü sakin gösterme...

mehmet yılmaz

link verir misin? Bulamadım ben..

Ollivanders

Allah belanızı versin bu ne rezillik !!

ahmetsefa55

aynı şeyi bjk forması ustune yapmıs o.ç  >:( >:( >:(

kutsalforma

mehmet yılmaz

kimmiş bu *******? bu da bjk forması.

Burak

kara mizah mı yapmaya çalışıyor bu gerizekalı aklınca

celebi

acaba arkadaş "başka diye soranlara inat sadece SAMSUNSPOR " derken özellikle istanbul takımlarınn üstüne yazıp hakaret mi etmek istedi o takımlara

Burak

kara mizah derken onu kastediyorum bende

kutsalforma

Alıntı yapılan: celebi - 19 January 2011, 00:19:20
acaba arkadaş "başka diye soranlara inat sadece SAMSUNSPOR " derken özellikle istanbul takımlarınn üstüne yazıp hakaret mi etmek istedi o takımlara

bende simdi öyle düsündüm? ama o takimlara niye para kazandiriyo dingil??

Turuncu

Alıntı yapılan: celebi - 19 January 2011, 00:19:20
Resim 2 deki  siyah olan  forma bjk forması herhalde dediğin gibi olabilir abi