Kalpar: Süper Lig'i istiyoruz

Başlatan nomak55, 06 January 2011, 11:02:00

« önceki - sonraki »

nomak55

Samsunspor'un tecrübeli teknik direktörü Hüseyin Kalpar, NTVSPOR.NET'e konuştu.

Bank Asya 1. Lig'de bu sezon ilk yarıyı lider Denizlispor'un sadece 1 puan gerisinde dördüncü sırada tamamlayan Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, NTVSPOR.NET Haber Müdürü Devrim Çetin'e özel açıklamalarda bulundu.
Teknik direktörlük hayatında hiçbir zaman şikayette bulunmadığını söyleyen Kalpar, "Takmımıza takviye gerekiyor olabilir ama ben bu kadroyla da Süper Lig'e çıkabilirim. Gayet kaliteli oyuncu grubuna sahibim. Ligde tüm takımlar her an her şey yapabilir" diye konuştu.
Kalpar, "Bir çok maddi sorunlarla karşılaştık ama takım olmak çok önemli bir şey. Takımda bütünlüğü sağladığınız zaman her şeyin üstesinden gelebilmek mümkün. Bazı oyuncularla yollarımız ayrıldı ama bu oyuncular ilk yarı boyunca takıma beklediğimiz katkıyı koyamayan kişilerdi" dedi.
Süper Lig'e çıkmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyleyen Kalpar, "Süper Lig'i istiyoruz, Samsun halkının hasretini dindireceğiz" diyerek sözlerine son verdi.

berusa55

06 January 2011, 11:25:27 #1 Son düzenlenme: 06 January 2011, 11:44:19 berusa55
Biz de istiyoruz ne olacak şimdi?

Şaka bir yana bu takımın bu sene süper lige çıkma zorunluluğu var artık! Boşuna demiyoruz; "O sene bu sene!" diye...

maviay55

böle iddaalı acıklamalar yap işte,1 puana sevinen hoca olma..

süperligi istiyoruz değilde cıkacagız diyeceksin sen inanki cocuklarda inansın!!

bizler coktan inandık..bu sene o sene!  samsunspor_x

nomak55

Boşuna pankart açmadık
hazırlanın çocuklar evimize dönüyoruz diye de yalnız benim garipsediğim konu transfer yapmasakta bu kadro ile süper lige çıkarız demiş kendisi bende ona soruyorum murat turgay hakandan ikisi sakatlansa orta sahada kimi oynatacaksın..? Kenan la kemal sakatlansa kimi oynatacaksın orhan sakatlansa sol bektee kimi oynatacaksın zenke sakatlansa agbetuyla ne yapabilceksin

Opsiyonel olarak kart cezalılarıda aynı işlevi görür ??

Peki hal böyleyken mevcut kadroyla nasıl olacakta süper lige çıkabileceksin??

SSBiz Gençlik

ibo055

Bizde istiyoruz kalpar -artık evimize dönelim
o sene bu sene

FaTiH_HaN

transfer yapmadanda süper lige çıkarız derken kadrodaki oyunculara güven vermek istemiş belliki ilk yarıdaki puanları mevcut oyunclarla topladı sonuçta. ama takımın transfere ihtiyacı olduğu kabak gibi meydanda mevcut oyuncuları cesaretlendirmek için söyledi muhtemelen.

celebi

kalparda anladı artık bazı şeyleri sanırım

Dartagnan

Ya sene basında dedıgı seylerı 2.yarı baslarkende yapıyor işte.Ilk yarı baslarken her mevkıde adam bollugumuz var dedı.Gorduk hangı maclarda zorlanıp puan kaybettıgımızı.Bu adamın acıklamalarından bıkmısım artık.Hıc samımı gelmıyor.Ayrıca adama sorarlar bu zamana kadar sen nerelerdeydın dıye ?

Serkan

şampiyonluk kutlamasını için mekanlardan fiyat almaya başlıyalım  (=

Ollivanders

kişisel kaprislerin yuzunden istemedigimz birsey olursa nasıl kurtulacaksın bu taraftardan çok merak ediyorum.

vanlioglu

bu kadroyla nasıl çıkacan anlamıyorum. çıkıp golleri sen mi atacaksın sayın KALPAR.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: nomak55 - 06 January 2011, 11:02:00

Teknik direktörlük hayatında hiçbir zaman şikayette bulunmadığını söyleyen Kalpar, "Takmımıza takviye gerekiyor olabilir ama ben bu kadroyla da Süper Lig'e çıkabilirim. Gayet kaliteli oyuncu grubuna sahibim.

Bu adam neye güveniyorda bu kadar kendinden ve takımdan emin konuşuyor anlamıyorum :(

Ekrem

Sonunda birşeyler kafasına girmeye başladı heralde EVimize DönMek İSTiyoruz ARtık  samsunspor_x samsunspor_x

nomak55

Alıntı yapılan: Serkan - 06 January 2011, 13:32:14
şampiyonluk kutlamasını için mekanlardan fiyat almaya başlıyalım  (=

Türkiye bizim memleketin her yerinde kutlarız meşaleler yakarız uzaydan bile seyrediilir o zman da bi fotoda uzaydan çekeriz