Kalpar: Süper Lig'i istiyoruz

Başlatan nomak55, 06 January 2011, 11:02:00

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 06 January 2011, 14:14:26
Bu adam neye güveniyorda bu kadar kendinden ve takımdan emin konuşuyor anlamıyorum :(

güngören maçından sonraki açıklamalarında TARAFTAR hemen tepki koyuyor. daha antep belediye ve rize maçı var onları aldık mı yine potadayız endişe yapmaya gerek yok şeklinde açıklamalarda bulunmuştıu. adamın dediği tuttu. iddialı konuşunca yapıyoruz sanırım ;)

cembaba

Kalpar: "Yaptım olacak!" =) şaka bir yana da şampiyon olamazsak, yıkarlar başınıza orayı!

Ahmeti

eeee istediği transferler bir bir gercekleşince adamın kendine özgüveni geldi.

eren55

Ah şampiyonluğa inandığına bir inanabilsem şu adamın!

Gökberk55

her istediği yapıldı istediği adamlar gönderildi,isa turan gitti,istediği topçular alınıyor,istediği yardımcıyı aldı.ben genelde kalparın arkasındaydım bu sezon ama bu saatten sonra bizi şampiyon yapamazsa onu Samsundan sağlam göndermezler gitceği yere

5trawberry

sizce Süper lige çıakrsak Hüseyin Hoca görevinde devam eder mi :D
Ettirirler mi :D

Gorkem

Herkez ister süperligi kalpaarrr istemekle olmuyor malesef

Ayberk

Kalpar aşiretini kurmuştur takımda. Bu dakikaya kadar günahıyla sevabıyla (daha çok günahıyla:D) buraya kadar geldi. Şimdiye kadarki yanlışlar bir yana ama bundan sonra tüm talepleri yerine geldi, istedikleri kaldı, istemedikleri gitti, istedikleri alınıyor... Olacak, inşallah olacak bu sene :)

eren55

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 06 January 2011, 21:08:39
Kalpar aşiretini kurmuştur takımda. Bu dakikaya kadar günahıyla sevabıyla (daha çok günahıyla:D) buraya kadar geldi. Şimdiye kadarki yanlışlar bir yana ama bundan sonra tüm talepleri yerine geldi, istedikleri kaldı, istemedikleri gitti, istedikleri alınıyor... Olacak, inşallah olacak bu sene :)

Burası Samsun!Kim sever aşireti,ağayı! :D

SAMSUNLU ORUMA 55

bu inatla öyle veya böyle kalpar bizi süper lige çıkartır kardeşim

brigand

bu adam ne yaparsa yapsın sevmiyorum,sevemeyeceğim. her an kıvırabilien bir kişiliği var. teknik adam sıfatına layık değil. ha bu yönetim karar organları takımın basında tuttu o başka. inşallah çıkarız süper lige. ki bence kalpara rağmen cıkacagız. kalparın katkısıyla değil.

eren55

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 06 January 2011, 23:01:06
bu inatla öyle veya böyle kalpar bizi süper lige çıkartır kardeşim

Zerre kadar güvenim yok hocaya.

celebi

kalptenþimþek

rüzgarı aldı arkasına kalpar, istemese de bu takım şampiyon olacak..

**KaR6**

bizi süper lige çıkarsın sırtımda taşırım sırtımda.. ama bu kadroyu çıkaramazsa bu sene bakarız o zaman..