Samsunsporumuzun hazırlık maçları

Başlatan sefa 55, 05 January 2011, 15:56:31

« önceki - sonraki »

Tufan

top yapmaya çalışınca hemen faul yapıyorlar özellikle sütsüz Emre!
kötü ve korkak oynamıyoruz zemin gerçekten kötü.

Forvetim

takım genelde iyi görüntü verdi  2.yarı yeni transferlerimizi görelim bakalım

55.hakan

Zenke ne kadar kilo almış yürüyecek hali yok adamın.Acil kilo vermesi lazım yoksa mumla ararız ilk yarıdaki performansını

sadece55

Adem Alkaşi,Murat ve Zenke çok kötüler...Hakan her zamanki gibi Orta sahayı ayakta tutan isim.Kenan ve Kemalde ellerinden geleni yapıyorlar...Abdülaziz hızının yanında birazda aklını kullansa iyi işler çıkaracak..

Cagdas Ünver

Formalar cok amatörce olmuş. Çizgili formayi geri istiyoruz !

ender

macin basinda iyi paslarla Onlarin kaleye yoneliyorduk.sonrasinda prese karsilik geri paslar  yapmaya basladik.2-3 kere iyi paslarla presi kirip tehlike yaratirsak kalelerinde o kadar rahat hareket edemezler

gkhn

Hakan akman yazdı ama o ufuk bayraktar olabilir mi acaba?

Tufan

Murat niye sürekli topu terse atma, dolu adama pas atma hevesinde eskiden basit tek top oynayan adamdı.

lucarelli

Agbetu rezalet oynadı ilk yarı. Her topu ezdi. Daha doğrusu ezemedi bile. Keza Zenke de öyle.

Ahmet ve Kemali beğendim. Ahmetin kaptırmamak için bir an önce sözleşmesini uzatmak lazım. Hakan Bayraktar de fena değildi.

Ama sağolsun Emre adisi çok sert oynuyor. Hakem de göz yumuyor. Allah korusun bir hakan bayraktar sakatlığı duman ader valla bizi.

engin55

Ufuk bayraktar sakatmış haber gazetesinde öyle yazıyordu

55.hakan

Alıntı yapılan: lucarelli - 16 January 2011, 21:57:25
Agbetu rezalet oynadı ilk yarı. Her topu ezdi. Daha doğrusu ezemedi bile. Keza Zenke de öyle.

Ahmet ve Kemali beğendim. Ahmetin kaptırmamak için bir an önce sözleşmesini uzatmak lazım. Hakan Bayraktar de fena değildi.

Ama sağolsun Emre adisi çok sert oynuyor. Hakem de göz yumuyor. Allah korusun bir hakan bayraktar sakatlığı duman ader valla bizi.
Agbetu çalıştı yine koştu da Zenke kadar umursamaz olamaz bir insan  :(

AhmetDenizci

parçalı forma ne güzel olmuş ya :) birde armamızın büyük hali çok hoş olmuş tam ortaya :)
satışa çıkar inşallah, hemen alırım :)

ufuk bayraktar neden kadroda yok acaba ? inşallah sakat değildir..

ilk yarıda oynadığımız 11 ile başladık. kötü de oynamıyoruz, iyi de..

gkhn

Zenke yürüyor adeta hatta yürümüyor bile duruyor.Billy mehmet girse keşke  billy den çok umutluyum  :-\

ender

ayrica hakemin kart verecegi yok.onlar gibi bizde emre ve alexe tekme nasil olur gostermek lazim.ole rahat top surmek yok.akli ayaklarinda kalsin biraz.turgay bu ise uygundur diye dusunuyorum.

berusa55

Yedeklerde Hakan Akman yazmışlar; demek o Ufuk arkadaşlar. Sakat değilse neden olmasın kadroda Ufuk Bayraktar.  ;)