50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Diyarbakır karşısında kazandık ama ortasaha futbolcularımızdan 1 tanesini daha psikolojik olarak kaybettik bana kalırsa...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 28 March 2011, 16:08:53
Diyarbakır karşısında kazandık ama ortasaha futbolcularımızdan 1 tanesini daha psikolojik olarak kaybettik bana kalırsa...

Katılıyorum bu adamdan daha fayda gelmez diye düşünüyorum.ki haklı..

ugurozkan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 28 March 2011, 16:08:53

kalpar sahip çıkmazsa taraftar sahip çıksın. karşıyaka maçı öncesi usame baba tezahüratına atfen "dilaver bize bir kıyak yapsana/ karşıyaka'yı bombalasana" diye bir tezahürat yapılsa gönlü alınmış olur belki.

samuray

evet ya arkadaşlar bir dk sabredemedi bir dk kala oyuncuyu eğiştiriyor kalpar bencede karşıyaka maçında dilaverin gönlü alnmalı  iyi fikir katılıyorum

yirmiuc

1 dk. önce oyundan çıkarıldığı için futbola küsecekse, o futbolcudan zaten hayır gelmez.

kumköylü ahmet

Macin Bitmesine bir dakika kalali cikdigina kendi kendine demisdir ben buzmana kadar nasil kaldim diye? 44 dakika oynadigina veya macda kaldigina sukr etsin.Bu Macda Kalpar Hocamiz benden 10 Puan aldi ilk Basda Dilaveri Cikartti sonra sahada dokulen Muradi cikartti Hamleleri Yerindeydi..Dilaver Kusmeye Caliscagina Bu Olaydan Ders Cikarmali ve Cikaracakdir

LisandroLopez

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 29 March 2011, 22:27:59
Macin Bitmesine bir dakika kalali cikdigina kendi kendine demisdir ben buzmana kadar nasil kaldim diye? 44 dakika oynadigina veya macda kaldigina sukr etsin.Bu Macda Kalpar Hocamiz benden 10 Puan aldi ilk Basda Dilaveri Cikartti sonra sahada dokulen Muradi cikartti Hamleleri Yerindeydi..Dilaver Kusmeye Caliscagina Bu Olaydan Ders Cikarmali ve Cikaracakdir

Öyle birşey yok işte sen bu adamı ilk 11 başlattıysan böyle bi maçta sabredeceksin 44 dk sabrettiysen.2.yarıya da Turgay'la başlarsın ha o zaman ne der Dilaver kötüydüm o yüzden aldı.Şimdi öyle dicek ama 44 de alınmak adama koyar ilk yarıda oyundan alınan her oyuncu ''anama sövsen daha iyiydi'' düşüncesini taşır.ben böyle düşünüyorum..

kumköylü ahmet

Herkezin Dusuncesine saygimiz var tabiyki.Ama Mac Basladiginda su dakikada cikaramazsin diye birsey yok 90 dakika Mac ise Herdakika Oyundan Oyuncu cikmali en Azindan Bunu Beyinlerine sokmalilar.Birde Karsindaki diyarbakir Bu Macda en kotu Halin Bile Iyi olmali.Ben samsunsporumuzda ne maclar Gordum mesala 2.yari oyna Giripde Ayni yarida Ayni Oyuncunun Geri Alindigini Bunlar Futbolda Olmasi Lazim diye dusunuyorum.Ozman 2. Yari Oyuna bir futbolcu Koyuyorsun ve o mcda sahada Dokuluyor Ben Onu Yeni koydum onu Cikartamam mantigi Yanlisdir.O Oyuncuyu koyduysan Ondan beklentilerin var Demekki.Duygusalliga gerek Yok.Simdi Ben 2.Yari Oyuna Sokdugum Futbolcuyu cikardigim Zaman Ayni Devre Arasinda Sülalesinemi Küfür Etmis Oluyorum.Hic Katilmiyorum Buda benim Dusuncem.Mac Basladiginda Her Dakika Oyuncu Cikmali ve bunu Bilmeli Bu yuzden Hic bir Futbolcuda Kizmamali.Ozman Son Dakika veya Son 5 Dakika Girenlere ne dememiz Lazim Adamlar isinmadan mac Bitiyor.Her Futbolcu Kusecek veya Psykolojisi Bozulcak Dersek Futbolcu kalmaz elimizde.Buda Benim Düsüncem Tabiyki

Ollivanders

30 March 2011, 12:51:36 #188 Son düzenlenme: 30 March 2011, 12:57:56 Serpico55
Goren de sahada herkes iyi bir dliaver kotuydu sanacak. 44. dakikaya kadar dilaver 2 arapası atmıştı. Ufuk veya murat  ne yapmıstı o vakte kadar ?

Burak

Liderliğin keyfini çıkarın boşverin  8) 8) 8) :P :P :P

LisandroLopez

Yapma gözünü seveyim amatörde bile ilk yarıda oyuncu değiştirilmiyor sakatlık durumu olmadıkça..
Ki futbolcuların motivasyonu maçtan maça değişebilir , çok kötü durumda olan D.Bakırspor'a karşı oyuncuların iyi motive olamaması normal.

Sonuna Kadar 55

tek golü var ayakları çok iyi

Stoper

Ordu maçında ilk 11 de kendisine yer bulabilir mi acaba . Hakan'ın yoklugunda, Musa veya Dilaver oynar herhalde .

Ollivanders

Dİlaver kesinlikle oynamalı.

mehmet yılmaz

Alıntı
Böyle taraftar Türkiye'de yok
Güncelleme: 2011-04-21
BEŞİKTAŞ VE BURSASPOR'DA BİLE BÖYLE TARAFTAR YOK

Samsunspor'un yıldız oyuncularından Dilaver Güçlü, bilinmeyen yönlerini ve Kırmızı-Beyazlı ekibin son durumunu sadece Gazete Arena'ya açıkladı. Manisaspor'da oynadığı dönemde Beşiktaş ve Bursasspor taraftarlarına hayran kaldığını belirten Güçlü, "Fakat Samsunspor taraftarını görünce bu iki kulüpte de böyle bir atmlosferin olmadığını anladım" dedi
Devre arası transfer döneminde Samsunspor ile anlaşan Dilaver Güçlü, tüm camiaya önemli mesajlar verdi. Spor Müdürümüz Fatih Tutar'ın kaleminden Güçlü'nün yaptığı açıklamalar ise şöyle:
Fatih TUTAR: Samsunspor'a transferin nasıl gerçekleşti?
Dilaver GÜÇLÜ: Manisaspor'da 6 ay kadro dışı kaldım. Sonra ise menajer Bülent Albayrak ile tanıştım. Kendisi beni Samsunspor'a getirdi. Başkan Erkut Tutu ile bir görüşme yaptım ve kendimi Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attım.
Fatih TUTAR: Samsunspor senin için neler ifade ediyordu ve bu takıma geldiğinde beklentilerin var mıydı?
Dilaver GÜÇLÜ: Doğruyu söylemek gerekirse Almanya'da yetiştiğim için Samsun'u tanımıyordum. Almanya'da yetiştiğim için bu ülkenin takımlarını takip ediyordum. Samsun'u bu yıl tanıdım ama benim için yeri çok farklı oldu. Taraftarı ve şehir güzelliğiyle Samsun mükemmel bir yer. Beklenti konusunda da tek amacım Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasında katkı sağlamaktı. Samsun büyük bir camia ve burada top oynamak benim için bir gururdur.
Fatih TUTAR: Taraftar hakkında neler düşünüyorsun?
Dilaver GÜÇLÜ: Manisaspor'da oynadığım dönemde Süper Lig'de maçlara çıktım. Beni Bursaspor ve Beşiktaş taraftarı etkilemişti. Fakat Samsun'a geldiğim zaman taraftarımız beni şok etti. İddia ediyorum böyle bir taraftar hayran kaldığım bu iki takımda da yok. Taraftar için ne söylesem az olur. Özellikle maçlardaki o şovları beni adeta büyülüyor. Bu taraftara layık olabiliyorsak ne mutlu bize.
Fatih TUTAR: Takımda kimlerle daha iyi anlaşabiliyorsun?
Dilaver GÜÇLÜ: Takımda herkes arkadaş gibi. Daha ötesinde ağabey kardeş ilişkisi var. Ben böyle bir ortamı Almanya'da dahi görmedim. Herkesle aram çok iyi. Fakat Kaptan Turgay ve Ahmet Şahin ağabeyimin benim için yeri daha farklı. Şunu özellikle ifade ediyorum takımdaki futbolcular 10 numara insanlar.
Fatih TUTAR: Samsunspor beklenen çıkışı bu sezon yakalayabildi. Bunun nedenleri nelerdir?
Dilaver GÜÇLÜ: Samsunspor'un başarıyı yakalamasındaki en büyük pay futbolcular arasındaki uyum durumu. Başarıda yönetimimin de büyük bir katkısı var. Bizimle çok iyi ilgileniyorlar. Birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Bu da bizi başarıya taşıyor. Ayrıca en önemli etken şehrin bir bütün haline gelmesidir.
Fatih TUTAR: Bu sezon ligi şampiyon olarak tamamlayabilir miyiz, taraftara bu konuda bir mesajın var mı?
Dilaver GÜÇLÜ: Şampiyonluk kupasını biz kaldıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim inancımız tam. Samsunspor'da bu imkanlara her konuda sahip. Taraftarımız bize inanmaya ve bizlere destek olmaya devam etsin. Böyle bir taraftara şampiyonluk yakışır. Bunu da biz hediye edeceğiz.
Fatih TUTAR: Çoğu futbolcunun maç öncesi uğur getirdiğine dair yaptığı farklı bir şey vardır. Senin uğur getirdiğine inandığın bir hareketin var mı?
Dilaver GÜÇLÜ: Ben her maça çıkmadan önce kazanmamız için dua ediyorum.
Fatih TUTAR: Futbolculara gereken ödemeler yapılmadığı zaman bu sahaya da yansıyor mu?
Dilaver GÜÇLÜ: Yansıtabilir. Çünkü paralar ödenmediği zaman futbolcuların morali bozulur. Futbolcuların da bakmakla yükümlüğü olduğu kişiler vardır. Fakat Almanya'da böyle bir sorun yok. Ayın 15'i olduğu zaman tüm kulüpler ödemeleri yapardı. Son zamanlarda Türkiye'de de bu konuda önemli adımlar atıldı. Fakat şunu belirtmek isterim ki ben Samsunspor'da hiçbir sorun yaşamadım. Bunun için tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum.
Fatih TUTAR: Samsun'u nasıl buldun ve günlerin nasıl geçiyor?
Dilaver GÜÇLÜ: Samsun müthiş bir şehir. Manisa'da oynarken hocalarım Samsun için Karadeniz'in İstanbul'u diyorlardı. Geldiğimde gerçekten Samsun'a hayran kaldım.
Fatih TUTAR: Sadece 50 numaralı formayı giyiyorsun. 50 rakamının senin için önem nedir?
Dilaver GÜÇLÜ: Aslen Nevşehirli olduğum için bu ilin plakası olan 50 numaralı formayı giyiyorum. Bu rakamın dışında başka bir forma giymedim.
Fatih TUTAR: Samsunspor'da kalıcı olmak istiyor musun?
Dilaver GÜÇLÜ: Tabii ki Samsunspor'da kalmak istiyorum. Ben buraya hayran kaldım. Özellikle bu taraftar kitlesi karşısında futbol oynamak her futbolcuya nasip olmaz.
Fatih TUTAR: Bazı maçlarda kadroya giremedin. Bu seni nasıl etkiledi?
Dilaver GÜÇLÜ:Ben Samsunspor'a oynamak için geldim. Fakat fazla bir şans bulamadım. Bu hocamızın tercihi. Buna da saygı duyuyorum. Formayı kapmak için ise daha fazla çaba sarf ediyorum.
Fatih TUTAR: Samsunspor'un şampiyon olabilmesi için kaç puana daha ihtiyacı var?
Dilaver GÜÇLÜ:Şampiyonluğu garantilemek için kalan 4 maçımızdan 4 puan almamız gerekiyor.

Arena Gazetesi