50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Dilaver ve Orhan arasında gdip geldim fazlasıyla ama en son Dilaver dedim yanıltmadın utandırmadın beni değil takımını :) tebrikler...

55.hakan

20 March 2011, 22:57:47 #106 Son düzenlenme: 20 March 2011, 23:01:49 hakanelgun
Yeni frikikçimiz Dilaver,uzun zamandır frikiklerde ne yapacağımızı bilemeyip saçmalıyorduk

Jnr.Serkan

Heryerinden Öpüyoruz Dilaver :D

Musti

Klasını gösterdi. Uyum sorunu var hala. Maç oynadıkça bunu da aşacaktır fakat bu işlerle kaybedecek vaktimiz yok.

Gorkem

attığı gol müthişti tebrikler dilaver güçlü >l< >l<

Akyol

Dilaver'in bu golü beni yıllar yıllar öncesine götürdü. Kral Serkan Aykut'un fenere böyle bir frikik golü vardı dk 84 falandı o gol geldi gözümün önüne helal olsun Dilaver... >l<

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: Akyol55 - 20 March 2011, 23:45:39
Dilaver'in bu golü beni yıllar yıllar öncesine götürdü. Kral Serkan Aykut'un fenere böyle bir frikik golü vardı dk 84 falandı o gol geldi gözümün önüne helal olsun Dilaver... >l<
o maçta staddaydım,kral süper vurmuştu çatala..keşke bu golü de canlı izleyebilseydim..

brigand

ayağına sağlık aga  >l< >l< >l< >l<

Stoper

Adamın içi temizmiş , ilk maçında yaptı fasulyeyi : ) hemde haftanın golu..

Armagan olsun birilerine !

Turuncu

Klas gol attı.Ayaklarına çok hakim diğer haftalarda oynaması lazım.

Serkan

ben dedim gol olur diye inanmadılar:d

LisandroLopez

Topun başına geçmesi ben bu golü yapıcam der gibiydi.. Ne vurdun be kardeşim.. yılan mı yuttun beee :D

ahmetsefa55

maç temposu denen bıse vardır.bence bugun dılaverde o eksıktı.oynadıkca acılacaktır.en azından abdul den daha fazla hakedıyo teknık ve taktık acıdan  ;)

kalptenþimþek

Burak

Alıntı yapılan: Serkan - 21 March 2011, 00:35:40
ben dedim gol olur diye inanmadılar:d

Bende Erdinç' e döndün dedim ki bu Dilaver toplara iyi vuruyor neden ona kullandırmıyorlar dedim gol oldu :)  Almanya altyapılı futbolcuların uzaktan şutları etkili oluyor genelde