Başkan Vekili Refik Moral'dan açıklamalar..

Başlatan timofte, 27 June 2005, 23:31:20

« önceki - sonraki »

timofte

Dün akşam Kanal S Spor 55'ten sizler için derledim..

AlıntıREFİK MORAL'DAN AÇIKLAMALAR..

Samsunspor 2.Başkanı ve Başkan Vekili Refik Moral yerel Kanal S televizyonuna açıklamalarda bulundu. İsmail Uyanık'ın istifasının ardından sadece F.Federasyonu başkanı Levent Bıçakçı'nın kendilerini arayıp kulübün durumu ile ilgili bilgi aldığını, bunun dışında ne vali ne belediye başkanı ne de milletvekilleri tarafından kendileriyle bir irtibat kurulmadığını anlatan Moral, yalnızca Gazi Belediyesi Başkanı süleyman kaldırım'ın bugün itibarıyle ziyaretlerine geldiğini bildirdi.

BAŞKAN ARAYIŞI..
"TOPLUMSAL UZLAŞMA ÖNEMLİ"
Başkan İsmail Uyanık'ın istifa ederek kulübün önünü açmayı hedeflediğini belirten Moral, kulüpte kurumsallaşmanın sağlanmış olduğunu ve yönetim kurulunun kongreye kadar kulüp için var gücüyle çalıştığını söyledi. Moral herkesin yapması gerekenleri bildiğini ve kongre sonrasında bile bir başkan çıkaracak birikime sahip olduklarını ifade etti. Bununla birlikte toplumsal uzlaşmanın sağlandığı bir yönetimin oluşmasından yana olduklarını bildiren Moral, başkanlık için isimleri konuşulan Fikret Yeşilyurt ve Galip Öztürk'ün şu ana kadar kendileri ile bir temas kurmadığını söyledi. Yeşilyurt ailesinden bir ismin bir süre önce İsmail Uyanık yönetimine girmesinin söz konusu olduğunu ancak Yeşilyurt'ların birkaç yıl sonra yönetimi düşündüğünü ifade ettiklerini anlatan moral, başka isimlerin de başkanlık için konuşulduğunu belirtti.

KOMBİNE BİLETLER SATIŞTA
Kombine biletlerin kale arkası 100, maraton 150, ve kapalı tribün biletleri 250 YTL. olmak üzere satışa sunulacağını da duyuran Başkan Vekili, 8 bin kombine bilet satışını hedeflediklerini bildirdi. Moral, geçtiğimiz yıl 6 bin bileti satmayı hedeflediklerini ancak 4500 rakamında kaldıklarını, bu yıl ise kulübe destek olmak isteyen herkesin kombine bilet alarak takıma katkı sağlaması gerektiğini ifade etti.

TRANSFERLER..
Kaleci Petkoviç'in transferinde son yıllarda Trabzonspor Kulübü ile kurulan sıcak ilişkilerin yararını gördüklerini ifade eden Refik Moral, bu kalecinin Trabzon'dan bir yıllığına bedelsiz olarak kiralandığını, futbolcuya ödenecvek para konusunda da anlaşma sağlanmak üzere olduğunu bildirdi. Soru üzerine Orduspor'un Samsunlu oyuncusu Şenol ile ilgilendiklerini de ifade eden Bşk.Vekili, İvanov ve Yanchev'in menajerleri ile görüşeceklerini ve özellikle Yanchev'le büyük ihtimalle anlaşma sağlanacağını da sözlerine ekledi.

curva55

Bu belediye başkanı nekaar yüzsüz ve iğrenç bir adamdır...

55ss1965

Alıntı yapılan: "curva55"Bu belediye başkanı nekaar yüzsüz ve iğrenç bir adamdır...
Ne zaman karşı karşıya gelsek kafasını çeviriyoo bana :) Çok bozdum Çokk Beni Vurdurur diye korkuyorum :D kikiikiki

curva55

samsunspor.biz
buradaki mesaj forum kurallarına aykırı olduğu için silinmiştir.