Bank Asya 1. Lig / 18. Hafta: Akhisar Belediyespor- SAMSUNSPOR'umuz: 1-2

Başlatan celebi, 21 December 2010, 15:52:15

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

maçı almamız lazım. puanı 30 yapmamız lazım bu hafta,haydi çocuklar be alın şu maçı.

Ekrem

berusa55

Moralmen altüst oldum. La bırak atmsaydınız da yemeseydik; bari 0-0 bitseydi bu kadar çökmezdim be

emre

24 numara anıl la 25 numara bi brezilyalı ortasahada cosmus üstüste 20 pas falan yapıyorlarmıs akhısar taraftarı çcosmus.top oynama yuzdesi 60-40 falan diyorlar.bi hata yapmışlar hakan bayraktar zenke ye vermiş zenke uzakta sert vurmus öyle atmısız. agbetu berbatmış.böyle giderse 1-1 çok iyi ama akhısar'ın kondısyonu çok iyiymiş bir an öne toparlanmazsak Allah korusun yeriz diyorlar.

Rentboy

Olsun diyelim 2.yarıyı bekleyelim. Kaleci Butt'un Leverkusen'de oynarken penaltıdan gol atıp sevine sevine kalesine geçerken santradan gol yemesi gibi bir olay oldu.Ahmet Şahin'imiz kalesini kapatsın 2.yarı ve alalım şu maçı. Anıl Taşdemir konusuna hiç değinmek istemiyorum çok konuştuk bu konuyu. Kalparsız bir Samsunspor'da belki tekrar izleriz kendisini (Not: Kalpar sayesinde izleme fırsatımız olmadı gerçi, o yüzden tekrar demek pek mantıklı olmuyor :o )

GurbetciFanatik

binikalamadım

ikinci yarı başlar başlamaz akhisar atıyormuş onlarda daha sevinemeden biz atıyormuşuz aradan bir dakika geçmeden biz bir daha atıyormuşuz 3 / 2 alıp geliyormuşuz ... futbol tarihinin en ilginç maçlarından biri oluyomuş ... yok abi kafayı yedik artık...

GökhanÇağlar

salihcakir

25 numaraları DIEGO DA COSTA LIMA diye bir adammış... 

mehmet yılmaz

gidişata yönelik haberler pek iyi değil.
modern futbolda orta sahayı elde tutmak en önemli unsur. kalpar hem sayısal olarak hem de güç olarak orta sahamızın içine etmeyi başarmış görünüyor kadro itibarıyla. bir an önce murat'ın oyuna girmesi lazım. agbetu ile a.aziz ikilisi etksizise, çıkarılıp murat ile eğer sakat değilse ufuk alınmalı.

özkan

yirmiuc

bence de ufuk ve murat oyuna girmeli. ancak ufuk yedeklerde mi bilmiyoruz?

kale5501

KareAs55

Tufan

Alıntı yapılan: samsuni - 23 January 2011, 15:29:36
gidişata yönelik haberler pek iyi değil.
modern futbolda orta sahayı elde tutmak en önemli unsur. kalpar hem sayısal olarak hem de güç olarak orta sahamızın içine etmeyi başarmış görünüyor kadro itibarıyla. bir an önce murat'ın oyuna girmesi lazım. agbetu ile a.aziz ikilisi etksizise, çıkarılıp murat ile eğer sakat değilse ufuk alınmalı.

abi bunu yapmak için alim olmaya gerek yok ama Kalpar bu değişikliklerin 2sini birden yapar mı hiç sanmıyorum. ama inşallah beni utandırır sakat değilse Ufuk'u alacağını düşünüyorum çünkü yeni transferleri ilk maçlarında oynatmak gibi bir alışkanlığı var. gidip kurtarıcı diye Sinan'ı veya Zülfikar'ıda alabilir Kalpar bu.