VOLEYBOL-HASAN DOĞAN 9-10 PAZARTESİ

Başlatan edmontdante, 15 December 2010, 22:46:22

« önceki - sonraki »

kamuri

sonumuz çğrı gibi olmasın bizimde bizde yazdık o kadar iyiyiz felan diye:))))

mehmet yılmaz

Ben Osmanlı gibiyim birader, ben kaybetmiyorum ama müttefiklerim yenildiği için yenik sayılıyorum.  8)
Dondurmayı Haluk abi almıştı, pideleri ben yaptırdım diye. Ertesi gün ben de gidip alayım dedim, harbiden ne kazıkmış öyle yav!!!

Cgr, Uzun'dan da mı kötü? Aboooo....  :P ;D

edmontdante

Çağrı'dan kötüsü olamaz : ))
Hani Ersin'den kötüsü olamaz ya onun gibi bir şey.
Kar6 ,top tekniğini işin içine kattığımı gözden kaçırıyorsun.Zaten katkın daha çok ayağınla oldu.Yani yanlış bir şer yok.

**KaR6**

sen kaybedenin önde gideni, bayrak tutanı oluyosun abilerin kralı, zorlama yalandan  ;D

eyvallah engin abi, sen öyle diyosan öyle olsun.. halısahada da almıyon beni gerçi ya neyse ;D

mehmet yılmaz

Eeee... Ne yaparsın? Takım sporu böyle birşey işte... Engin abi oynuyor ve dülünsenize Kar6 ve Maraton kazanan takımda, ben kaybeden... Adaletini sattığımın takım sporu!  >:( 8) :P :-*

cgr'yi hayal edemiyorum, ne yaptı acaba? topu potaya mı atmaya çalıştı? :) :)

edmontdante

Ama sanki top tekniğinin işe karıştığı maç önceki sene olandı.Bu sene önde bir şeyler yapmıştın şimdi hatırladım.Taktik değişiklikle maçı kazanmıştık.

edmontdante

Ama bu seneki maçta Sülo'nun durumu içler acısıydı.Şimdi aklıma geldikce gülüyorum.

**KaR6**

ben sırtımı yaslamışım 2 krala, bakar ağlar samsuni aga
bir daha ki yaz gelende, dondurmalar tez alına ve yalana  ;D

ölçüye dikkat ;) ;D 8)

**KaR6**

Alıntı yapılan: edmontdante - 17 December 2010, 02:24:43
Ama sanki top tekniğinin işe karıştığı maç önceki sene olandı.Bu sene önde bir şeyler yapmıştın şimdi hatırladım.Taktik değişiklikle maçı kazanmıştık.

heh şimdi oldu :) gecen sene ayakla iyi iş yaptıydım ama bu sene ayakla sayı bile aldıydım kritik yerde, ey gidi :)

kamuri

abi ne zaman oynamayı dusnuyoruz yakın mı tarih:)))

edmontdante

Kamuri,kadroyu oluşturalım önümüzdeki hafta bir bakarız.Salonda yer varsa alırız bir saat.Yoksa sonraki  haftaya

Ertuğrul Sağlam

Böyle Voleybol gibi önemli bir konuya ''Gamova Kerem'' hiç mesaj yazmamış hayret. (Arkadaş ünlü bir sımaçör ya ondan'da olabilir).

Serkan

cgr'ya bak sen ( =

adamın iyi değilim dediği bir konu yok ( =çok amaçlı mutfak robotu gibi

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ben hiç bilmem voleybolu koca gövdeyi kaldıramam smaç için  ama sanırım çağrıdan iyi oynarım :D :D :D :D :D

kamuri