Armanın Peşinde, Dev Arma ile Rize'ye...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 December 2010, 13:47:20

« önceki - sonraki »

edmontdante

Ben Rize'ye gelemeyeceğim.Ayın 21 i yazmışım ama duruşmam pazartesi.Ben pazartesi 21 i sanmıştım.
Kaan geleceğini söyledi ama siteye giremiyormuş.Onu ekleyebilirsiniz.Kazasız Belasız Gidin Gelin

fat55

aloo millet ne yapıyoruz.maç günü yaklaşıyor.dev armamızı oraya götürmezsek olmaz.haydi yaa

fat55

özkan

maça ne kaldıki..kimseden ses çıkmıyo  :(

Serkan

BEN SON LİSTEYi YAZİM SİZE

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 15 December 2010, 14:10:53
1-kAAn
2-KaanII
3-kaAN III
4-Ertuğrul Sağlam
5-Özkan17
6-fat55
7-Ertuğrul Sağlam
8-Ertuğrul Sağlam
9-Ertuğrul Sağlam
10-kuzey55

kuzey55

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar en  15-16 kişi olmamız lazım gitmemiz için o sayıyada ulaşırız sanıyorum.

Listeyi cuma günü (Yarın) akşama kadar tamamlamamız gerekli. Oluşacak sayıya göre, Cumartesi araç ayarlayacağım....

Ertuğrul Sağlam

Kaan Giresun taraftarı ne alaka? onlarda bizi desteklemek içinmi gelecekler?

Ertuğrul Sağlam

Gitmesine gideriz ama külfeti ağır olur o yüzden nekadar fazla olursak okadar iyi olur. Bekleyelim görelim bakalım....

Ertuğrul Sağlam

1-Ertuğrul Sağlam
2-KaanII
3-kaAN III
4-Ertuğrul Sağlam
5-Özkan17
6-fat55
7-Ertuğrul Sağlam
8-Ertuğrul Sağlam
9-kuzey55

özkan

16 December 2010, 23:12:42 #25 Son düzenlenme: 17 December 2010, 01:26:30 özkan17
noluyo ya..daha taaa ordu maçında demıyomuyduk ulan rizeye gitmezsek bilmem nolalım diye..  :D

maço

engın abı gelmeyınce mıllet yalan oldu sanırım  .:.:.

kuzey55

Alıntı yapılan: maço - 17 December 2010, 01:19:37
engın abı gelmeyınce mıllet yalan oldu sanırım  .:.:.

aynen öyle oldu malesef.biz de iptal edeceğiz sanırım bu gidişle.

Ayberk

Ah be kaan kaynamaz olur mu, taaaa ne zamandan beri hem de ama; gel gör ki pazartesi sabah 8.30'da sınavım var. Yanlış anlama haa, çalışmasam da olur da, yetişip uykumu almış biçimde girebilir miyim? O problem işte biraz :( :(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: DeLaGuarda - 17 December 2010, 14:53:53
Ah be kaan kaynamaz olur mu, taaaa ne zamandan beri hem de ama; gel gör ki pazartesi sabah 8.30'da sınavım var. Yanlış anlama haa, çalışmasam da olur da, yetişip uykumu almış biçimde girebilir miyim? O problem işte biraz :( :(
kardesım gıdın yaa.rızeye saglam gıdıp ''takla atsana umıt'' demıcekmısınız yanı ! hadı daa genclık ne beklıyonuz.ımkanım olsa 1 dk beklemem valla.