Bank Asya 1. Lig 16. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Gaziantep B.B.: 4-0

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 17:16:11

« önceki - sonraki »

kuzey55

KareAs55

YaşarDoğu

Güngörenin şokunu atlatamamışım ki , dün gece ( hayırlar olsun) hiç de iyi bi rüya görmedim.

Kazanırmıyız , güldür yüzümüzü yarabbi..

kabacevizli55

8.sıraya geriledik yenilrsek ilk 10 a bile giremicez olaya bak hay senin gibi hocanın

davidsavage

Olumsuz niye düşünüyoruz, ya seve seve ya da zorla alacağız . Bu maçla  birlikte ilk 4 e girip tekrardan eski hava gelecek inşallah

Kaya

Yağmurun normal yağması ve zemini ağırlaştırması teknik kapasiteye dayalı oynayan Antep takımı için zorluk çıkarır bizim işimize gelir.İptal etmeyecek şekilde yağmasından yanayım..

davidsavage

Alıntı yapılan: iak5529 - 11 December 2010, 19:41:03
  Yağmurun normal yağması ve zemini ağırlaştırması teknik kapasiteye dayalı oynayan Antep takımı için zorluk çıkarır bizim işimize gelir.İptal etmeyecek şekilde yağmasından yanayım..

bugunkü bolu maçı oynandıysa bizimki de oynanır  :) sorun olmaz yani.

ali ihsan

Kazanmaktan başka çaremiz yok.1-0 olsun bizim olsun ...

Kaya

Alıntı yapılan: davidsavage - 11 December 2010, 19:50:08
bugunkü bolu maçı oynandıysa bizimki de oynanır  :) sorun olmaz yani.

Kardeşim anlatmak istediğim bolu maçıyla alakalı bi durum değil.O kar altında oynanan bir maçtı öyle maçları kestiremzsin.Benim dediğim fiziki açıdan zayıf teknik bir oyun yapısına sahip antep takımını yağmurlu havada ağır zeminde rahat yenebileceğimizdi.

edmontdante

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 11 December 2010, 11:57:41
Konu taraftar sayısı ve yağmurlu hava olunca aklıma biran bu maç geldi.
Hava müthiş soğuk ve tipi vardı gibi hatırlıyorum. Ben ozaman Şirinlerle beraber izliyordum maçları. Maratonda 200-300 kişi toplamda ise 1,000 kişi ya var yada yoktuk hayatımda en nefret ettiğim Samsunspor maçı idi. Bunu sizlerle paylaşırken tek korkum ''Şom ağız olmak''. Allah göstermesin sonra malubiyetin tek suçlusu ben olurum taraftarın gözünde... :D
[/b

O maratondakilerden 4 ü bizdik.Manyak ıslanmıştık ogün.Devre arası şirinlerin olduğu tarafa geçiş kapısı açılmıştı oraya geçmiştik ama ne fayda zaten ıslanmışız şeyimize kadar.
O gün adamların vurdukları gol olmuştu.Bir de Shorunmu'nun el parmaklarından biri kırıkmış öyle oynamış diyorlr.Ama sanki topt elektrik   var gibiydi.Aha tuttu diyorduk birşeyler oluyordu top kaleye giriyordu ne gündü.Gururluyum çünkü ben de oradaydım.

**KaR6**

ben de oradaydım ama pek gurur duyulabilcek bi yerde değildim abi :)

**KaR6**

Kadir ÇELEBİ

bendeki bu geçmeyen sinir takımın son maçı (hatılamak istemiyorum)  istanbuldaki seyirci sayısını geçelim bu maçta iyidir diyecek kadar oldum bolu maçının bir bölümünü izledim adamlar maçın bitimine 10 dakika bile yok 2 gol sığdırdılar üstelik hava şartları bundan daha olumsuz olamaz sahayı bile temizlememişler yada yağan kar örtmüş o kadar kötüyken bu maçta 3 gol olmuş biz son maçımızda geriye düştüğümüz dakikadan itibaren net bir gol pozisyonumuz yok denilecek düzeydeydik.. inşallah 1-0 olur bizim olur..

edmontdante

Adamların beki 2 frikik golü attı 3 puanı aldı.Bizim Orhan da vuruyor ama bırak golü bir kere kaleyi tutmadı.

binikalamadım

bu Gaziantepede hiç şansımız tutmuyor endişeliyim valla... Güngören faciasından sonra