Bank Asya 1. Lig 16. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Gaziantep B.B.: 4-0

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 17:16:11

« önceki - sonraki »

KareAs55

12 December 2010, 16:55:02 #345 Son düzenlenme: 12 December 2010, 16:57:51 Samsunlu5595
Valla hiç kuru kalabalığa gerek yok bugün gerçek taraftarımız maçdaydı. tribün olarak 10 numaraydık bugün  ses gitti  yine  :) :)    bide aşşağı taraftakinler bağırsa yıkıcaz ama bağırmıyorlar  :(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: saim55 - 12 December 2010, 16:53:19
o hüseyin kalpar nasil bir futbol mantalitesine sahip anlayamıyorum. takım 2. yarı çok kötü oldu. rakip resmen döküldü ama biz üstüne gidemedik. eger ilk yari gibi oynasaydik avarajımızı tavan yaptirirdik. hele kalparın oyuncu değişiklikleri maçtan aldığım bütün zevki berbat etti. dakika 60 durum 4-0 oyuncu dğişiklikleri tam bir fiyasko. oynamayan gençleri sok oyuna oynasinlar. Artık turgaya niye tahammül ediyoruz yerine bir alternatif üretemiyormuyuz? ersini o dakikada oyuna niye alirsin ki be adam? kenarda hiç mi genç oyuncu kalmadi. Adamlari böyle maçta denemeyeceksin de hangi maçta deneyeceksin?
kardesım turgayın yerıne sezerı alabılırdı belkı ama kemal sarı kart sınırında oldugu ıcın cıkardı  ;)

FaT1h

Bu sezon 19 mayıs da hiç yenilmedik geliyo geliyo şampiyonluk geliyo hüseyin kalpara rağmen

davidsavage

Staddan yeni geldim,bu galibiyetten sonra bi rize deplasmanı yapılabilir aslında  :D

GökhanÇağlar

rize de yenildi haftaya kazanırız dicem ama belli olmaz bizimkilere.. samsunspor_x

AhmetDenizci

muhteşem bir skor :)
Haydi SAMSUNSPOR'um haftaya rizeye de aynı tarifeyi uygula :)

AntZ

Biri ajansspor'u basıp değişik Ankaragücü nickleriyle bizim maçın yorumlarını doldurmuş  :) Ya da Ankaragücü taraftarları gerçekten birden gaza gelip şu Bolu'yla Samsunspor'u destekleyelim demişler  :D

Alıntı yapılan: tosung - 12 December 2010, 17:04:36
kalpar basın acıklamasında takımdan ayrılma kararı aldıgını solemiş diye duydum haberi olan var mı???

Dur gitme useyinnnn  :D

cembaba

kalpar basın acıklamasında takımdan ayrılma kararı aldıgını solemiş diye duydum haberi olan var mı???

doğru mu bu haber?

saim55

ciddi var mi böyle bir güzel haber?

GökhanÇağlar

KotuCocuk55

Huseyin kalpar bu galibiyetin ardından gitme kararı aldıysa,kendisine hiç yakıştıramadım..

Ben hüseyin kalparı başarılı buluyor ve savunuyorum zaman zaman ama ona bayıldığımdan değil,kendime samsunspora faydalı olduğuna inandığımdan...

Geçen hafta güngörene yenilmesine taraftarın  büyük tepki vermesi çok normaldi.Bu hafta antepi yenmemizde normal bir sonuç.Yani evet güzel futbol bol gollü galibiyet ama sonucta bu maçı evinde zaten yenmeyi hesaplıyor olman.Yani bu hafta hiç olmıcak bir işi yapmadın.Görevini yerine getirdin..

Şimdi bunun üstüne klasik futbol taktikleriyle,ben gidiyorum deyip insanların aman dur hocam gitme gibi yolları ben kendisine yakıştıramadım.

Rize galibiyetinin ardından bunu yapsa,Bir senedir burdayım,Takım artık potada,Ama ben bu eleştiri ve şikayetlerden yoruldum artık yokum dese anlardım ama bu günkü davranış eğer gerçekten olduysa çocukça buldum,onun yaşında,tecrübesinde birine yakışmaycak şekilde ucuz aynı zamanda..

KareAs55

Adam galibiyet almış gider mi hiç ? başka adam olsa gider ama o yüzsüz gitmez...

ender

abdulaziz agbetu ve  zenkede israr edilmeli.bu uclunun boyle oynadigi maclarda birak bu ligi superligde bile zor mac kaybederiz.tel sikinti istikrar.devre arasi oyuncu kaybetmemek lazim.bazi oyuncularimiz dikkat cekiyor.talip olan bircok kulup olabilir.

KotuCocuk55

Ayrıca şunuda eklemek istiyorum...Hoca!
Yalandan gündem yapma,işine konsantre ol rizeyi yen!

emre