Samsuni Bank Asya 1. Lig Günlüğü'nde

Başlatan AntZ, 05 December 2010, 00:02:27

« önceki - sonraki »

kamuri

bende okudum faceebookta yazılanları ne farkeder arkadaşlar hepimiz aynı armayı aynı renkleri sevmedik mi aynı formanın peşinden koşmadık mı kim neyin peşinde hem zaten memet abi daha onceden soylemedimi oraya ulusal yazar kimliğimle katılacam diye ne bekliyoduk ki trtden 60 dakika memet abiyle samsunsporu konuşmasını mı yazık valla yazılanların hiçbirini haketmiyo memet abi zaten saygılı olsalar herseyden önce bi eğitimciyle böyle konuşmaz küfür etmezlerdi kınıyorum hepsini ....

samsunlu_alemdar

arkadaşlar yayını ızleyemedım ama facede bazı yazılar gordum..anladıgım kadarıyla samsunspor taraftarından bahsedılmemıs tam anlamıyla nasıl yanı dersenız o gunku maçtan oncekı showlardan baslanarak maç ıcındekı showlara kadar uzerıne degınılmemıs dıye bı kızgınlık var ve bu fırsat sonucta bıdaha ele geçmez dıe neden sehrımızın reklamını ve deplasmanda 5 bınlere oynayıp ıcerde 20000 lere oynadıgımız belırtılmemıs yanı bız bu lıgın ustundeyız elbet çıkarız dıye vurgulanmamıs sanırım bıras tepkı bundan kaynaklandıı olayı hala bıle tam anlamıs degılım ve olay çıgla buyuyooo halledılmesı gereklıı

usare

Programı izleyemedim Mehmet abi, face de ne yazdıklarını da okumadım bilmiyorum. Sen ne söylersen altına, okumadan imzamı koyarım. Ne söyledinse ne yaptınsa en güzelii olmuştur.

epçeli köylü

Ben programı seyrettim.Mehmet abi çok güzel bir şekilde Samsunu ve Samsunsporu temsil etti. Böyle bir değer bulmuşuz el üstünde tutmamız lazım. Çok gurur duydum.Tebrik ediyorum kendisini.

babasamsunlu

06 December 2010, 10:34:28 #94 Son düzenlenme: 06 December 2010, 10:36:15 babasamsunlu
Mehmet hocam tüm rakiplerimize ince ince giydirirken,"Samsunspor tribünleri çağ atlamıştır " derken sanırım bu küfreden arkadaşlar başka bir yeri izliyorlardı..Yada hepsinin bambaşka bir hesabı var...

Samsunsporluluğundan feyz aldığım,keşke Onun yarısı kadar Samsunsporlu olabilsem dediğim adama,tamda Onunla gurur duyabileceğimiz işleri yaparken küfredebilmek için başka hesaplar içinde olmak gerekir diye düşünüyorum..

Her kim , kimliğini Samsunspor ve Samsunsporluluğundan üstün görüyorsa benim gözümde menfaatçinin tekidir..

Samsunsporlu olmanın çok zor olduğu günlerde tanıdığım,Samsunspor ile alakalı her konuda bilgi sahibi olan Samsunsporun kitabını yazan dostum Mehmet Yılmazın başarılarının devamını diliyorum..

Kendilerine haksızlık yapılınca feryat figan eden ve Mehmet Hocamı yakinen tanıyan sevgili kardeşleriminde Mehmet hocam ile gurur duyduğundan en ufak şüphem yoktur...

salihcakir

dün akşamki program sonrasında hadsiz laflar eden kişilerin ilk hesabı samsunspor değilmiş. Bu net biçimde bir kez daha ortaya konmuştur. Onlar için samsunspor'dan önce gelen bir sürü şey var, çığırtıları bundan...

Dartagnan

06 December 2010, 10:51:09 #96 Son düzenlenme: 06 December 2010, 10:52:42 Dartagnan
Alıntı yapılan: samsunlu_alemdar - 06 December 2010, 04:24:27
arkadaşlar yayını ızleyemedım ama facede bazı yazılar gordum..anladıgım kadarıyla samsunspor taraftarından bahsedılmemıs tam anlamıyla nasıl yanı dersenız o gunku maçtan oncekı showlardan baslanarak maç ıcındekı showlara kadar uzerıne degınılmemıs dıye bı kızgınlık var ve bu fırsat sonucta bıdaha ele geçmez dıe neden sehrımızın reklamını ve deplasmanda 5 bınlere oynayıp ıcerde 20000 lere oynadıgımız belırtılmemıs yanı bız bu lıgın ustundeyız elbet çıkarız dıye vurgulanmamıs sanırım bıras tepkı bundan kaynaklandıı olayı hala bıle tam anlamıs degılım ve olay çıgla buyuyooo halledılmesı gereklıı

kardes zaten bank asya 1.lig gunlugu denilen programin en buyuk sorunu bu.Hepimiz de biliyoruz.Zaten mehmet abinin ne kadar SAMSUNSPORlu oldugunu da hepimiz biliyoruz.Bunu bir degerlendirmeye bile tabi tutamayiz.Ama ne hikmetse sadece o kısıtlı anda koreografi lafi cikti diye bin bir hakaret havalarda uçuşuyor.Mehmet abi bilmiyor muydu geniş geniş Samsun maçını ve taraftarini anlatmasını? Taraftar çağ atladi derken sadece koreografi mi kast edildi ? keske acik acik anlatabilseydi ama olmadi iste.En kisa ve net olan mesaji verdi.zaten öykü de kestirip atti.Bunda mehmet abinin ne hatasi var? Ki taraftar acisindan aramizda konusurken soyledigi sozleri hepimiz biliyoruz.Soyleyebilse soylecekti elbet.Bundan kimin şüphesi olabilir ?

Olayin tuhaf tarafi sitede hangi kimlikle bulunacağını açikladi zaten mehmet abi.ayrica program basinda bile genel futbol acisindan yorumlarda bulunacagiz dendi.Bu durum karsisinda Mehmet abinin karsilastigi sozler ve tutum gercekten cok tuhaf.Söylenecek  soz bulamiyorum.

SS.biz mantigini anlayamayanlara bir aciklama yapalim.Bu platformda kimsenin kimseden farki yok.Burda zaten bir bir önplana cikma uğraşısı yok.Tek deger varsa o da Samsunspor.Yapilan faaliyetler samsunspor icin.Bir grup olma uğrasisi yok.Heee denilecek ki maclarda neden grup gibisiniz? Bu husus bunlari söyleyenlerin kuruntusu.Burdaki kimseden grup oldugumuzu soyleyen var mi ? Biz sitenin devami suresince tanisan ve birbirimize Samsunspor ile daha cok bağlanan,icerisinde bulunmaktan memnun oldugumuz bir ortam oluşturduk.sirf bunun zevkini yasamaktan ibaret.evet ss.biz ismi dolaniyor ortalikta ancak benim umrumda değil bu ismin etrafta dolanmasi.İsterse dolanmasin veya bu platform ortadan kalksin ben yine ayni arkadas ortamimla ve sevdigim insanlarla birlikte maclari izleyecegim.Cunku bundan zevk aliyorum varsin grup denilsin.Deplasmana gideriz sesimiz kisilana kadar  her grupla bagiririz,icerdeki maclarda grup ayirt etmeksizin en sonuna kadar destek veririz.Ama bu ortamdaki kimse millete yaranamaz.Bu isler boyle demekki.Biz bu isler icin  temiziz arkadas.

King Of The North

06 December 2010, 11:03:54 #97 Son düzenlenme: 06 December 2010, 12:11:15 samsuni
Muhteşemdin Mehmet Hocam, bizi layıkıyla temsil ettin, her ne kadar Öykü seni konuşturmasa da her anlamda tribünlerimizin çağ atladığını, takımın bunun gerisinde kaldığını, Süper lig hasretiyle yanan bir taraftarımızın olduğunu söylemen çok iyiydi, üstelik bu Öykünün yok 15-20 yıldır hasret çeken takımlar olduğunu söulemesi, bizi arka plana atmaya çalışması da kıskandığının açık göstergesi, hazımsızlık var galiba onda. Üstelik Rizenin 6-7 bine oymaması Denizlinin boş tribünlere oynamasını da görmüş olduk. Bence şu ana kadar yapılmış en seçimdi Mehmet Yılmaz.Orada Ahmet Dursunu da gördük mal mal bakmıştı sadece.

ali ihsan

Alıntı yapılan: salihcakir - 06 December 2010, 10:47:02
dün akşamki program sonrasında hadsiz laflar eden kişilerin ilk hesabı samsunspor değilmiş. Bu net biçimde bir kez daha ortaya konmuştur. Onlar için samsunspor'dan önce gelen bir sürü şey var, çığırtıları bundan...

Kendini değil de Samsunspor'u düşünen taraftar gruplarımız olduğu gün adam oluruz ...

celebi

MEHMET HOCAM BİLİYORUM TAKMA KAFANA DESEK KAFASINA TAKILIYOR İNSANIN . Ama öncelikleri farklı olunca insanın diyecek bir şey yok.aslında çok şey var fakat neyse..

Forvetim

programın formatına ve kısıtlı süreye rağmen akıcı düzgün ve üsluplu konuşmasından ötürü Mehmet Bey kardeşimizi tebrik ediyorum. Samsunsporlu olarak efendi, kişilikli bir spor yazarımız ve taraftarımız olduğu için ve güzel temsil ettiği için gurur duydum. herkesi memnun etmek elbette mümkün olmaz, şunu niye demedi bunuda deseydi diye konuşmaya gerek yok. gerektiği şekilde konuştu ve dile getirdi bence. teşekkürler hocam.

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 06 December 2010, 03:46:31
Eve gelip büyük bir heyecanla yazılanları okudum. Neticede orada ısrarla" bu bir samsunspor programı değil, haftanın maçlarını konuşacağız denilmişti" ve sürekli olarak "hızlı gidilmesi gerektiği" belirtilmişti. Orada bulunmamın sebebi Futbol Extra Dergisinde spor yazarı olmamdı, ama ben Samsunspor taraftarı olduğumu da ısrarla belirttim. Bu bir risktir. Asıl tepkiyi başka takım taraftarlarından bekliyordum.

5. sayfaya kadar okudum yazılanları ve birden bire çok şaşırdım. Diyelim ki ben yanlış yaptım, bunun karşılığı küfür ve hakaret mi olmalı? Bir Samsunsporlu olmaktan her zaman gurur duydum. Yazılannlara inanamadım desem yeridir, Şirinler Samsunspor tribünlerinin lokomotifidir, gurula seyrediyorum büyümelerini ama ortada bir sorun olduğu kesin. O arkadaşlara birşeyleri anlatamamışız demek ki. Eksiğim varsa budur, onlarla bazı şeyleri paylaşmadık, yanlış fikir edinmişler hakkımızda.

Keşke küfür etmeselerdi de sen şurada yanlış yaptın deselerdi. :(

Abicim seninle gurur duydu bu sitedeki herkes ama herkes. Bırak herkes istediği gibi düşünsün. Çünkü, herşeyi biz yanlış yapıyoruz ne de olsa. Bir kaç patavatsızın orada bunları söylemesi, bence bu sitedekilerin çok da umrunda değil. Seni çok seviyoruz. İyi ki varsın...

kalptenþimþek

06 December 2010, 12:04:07 #102 Son düzenlenme: 06 December 2010, 12:47:05 kalptenþimþek
Aynen, Hatta kameramla tv den bile kaydını yaptım programın..Mehmet hocam orada Samsunspor'u en iyi şekilde temsil etti..Programı izleyen diğer takım taraftarlarının da gıpta ile izlediklerini düşünüyorum Mehmet YILMAZ'ı..
İyi ki varsın Mehmet Yılmaz, Bizi yine gururlandırdın..

King Of The North

Madem b.k atmışlar, onlardan biri çıksaydı da anlatsaydı Samsunsporu ve taraftarını, yoksa grubunu mu anlatacaktı caba çok merak ediyorum, adam zaten spor yazarı yorumcu olarak katıldı, aynı zamanda Samsunspor taraftarı olduğunu da deklare etti, Öyküye rağmen akıcı ve kendine has üslubuyla mükemmel götürdü bence, iyi ki uyumamışım da izlemişim pür dikkat, tekrar söylüyorum kimseyi kolay beğenmeyen biri olarak gurur duydum. >l< >l<

edmontdante

Sabah Bülent KORMAZ'la ilgili haberi aldığımda bir heves siteye girdim yazmaükveherkesi haberdar etmek için.Yazdım da.Ama daha sonra kardeşim arayıp bu olayları söylediğinde şok oldum gerçekten.

Facebookta yazılanların tek bir kelimesini dahi okumadım.Zaten şu anda bunları yazdığım ortamda facebook engelli.Amatahmin edebiliyorum neler döndüğünü,neler yazıldığını.

Orada yazanların her şeyden önce bilmesi gereken Bank Asya Günlüğü denilen programın formatı.Aslında bugün ilk yazım Mehmet Hocama teşekkür olacaktı ve sonrasında programa biraz kaptıracaktım.Şöyle ki;bir program düşünün konuK ettiklerine,telefonla bağlananlara bile söz veremiyor.Vaktimiz kısa vaktimiz kısa diyerek milletin lafını ağzına tıkıyor.Maç günlüğü diye yaptığı ne olduğu belirsiz şeyde herşey üstünkörü geciliyor,tribünlerle ilgili önemli işlere değer verilmezken ufak tefek ıvır zıvır şeyler ön plana çıkartılabiliyor.Hal böyle iken ve bugüne kadar programa katılan herkes  geçiştirmelik cümleler kullanırken ya da kullanmak zorunda bırakılırken Mehmet YILMAZ dik duruşunu hiç bozmayarak kimsenin bu zamana kadar öysleyemediği artzda cümleler kurmuştur.Kendisiyle bu noktada gurur duydumvebunları bugün bu başlığa yazmak niyetiyle bilgisayar başına oturdum.Biz gurur duyarken eminim ki diğer takımların taraftarları  kendisine çok kızmışlardır.Hatta kendilerinden oraya çıkanlara da kızmışlardır böyle yaparak Mehmet YILMAZ'ı takdir ettiklerini kendileri bile farketmeyerek.

Ama burası SAMSUN.Dışarıdan çok  içerisi karışık malesef.Ben öncelikle samsunspor.biz ve faaliyetlerinden  bahsetmek istiyorum.Bu tribünlerde sadece SAMSUNSPOR'luluk düşüncesiyle bulunduk.Güzel iş yapan herkesi  takdir ettik herkesi sadece SAMSUNSPOR'lu olduğu için sevdik.Farketmedi Şirinler,SBÇ,Forza Şimşekler....SAMSUNSPOR'lu diye sevdik herkesi.Herkes birdi bizim için yeter ki SAMSUNSPOR'lu olsun.Evet biz de tribünlerde şovlar yaptık gündeme geldik.Gündeme gelen bu şovlarımızda  bir kez samsunspor.biz reklamı yaptık mı?Ülke genelinde  faaliyette olan internet sitelerinde bu şovlar için bir kez samsunspor.biz ismi geçmiş midir.Yoksa tüm Türkiye bu şovları SAMSUNSPOR taraftarının yaptığını mı konuşmaktadır.Bu bahsi geçen koreografilerde hep ben ön ayak oldum.Tek amacım  SAMSUNSPOR taraftarının ne olduğunu Türkiye'nin anlamasına katkı da bulunmaktı.Biz  bu yönde bulundum diğer gruplar farklı yönlerde.Ne oldu peki Türkiye beni  vebu işi gerçekleştiren ekibi mi konuşuyor,ya da bunu biz yaptık diye bize madalya mı verdiler.Türkiye beni yada bizi konuşamaz çünkü bir Allahın kulu bilmez bunu Engin SEVER'in ve birlikte çalıştığı arkadaşlarının yaptığımn.Bunu SAMSUNSPOR taraftarı yapmıştır ve bu şov  SAMSUNSPOR tribünlerinde  sergilenmiştir bu bizim için yeterlidir.Ama sanırım bunu  kimseye anlatamamışız.Reklamdan uzak durdukça reklam peşinde olmakla suçlandık geçmişte olduğu gibi şimdi de.

Anlamadığım bir diğer nokta da şudur.Biz deplasmanlarda omuz omuza bağırmadık mı herkesle.Ya da taşa kim çiktıysa bağırmadık mı?Ümit İren çıktı Giresunda bağırdık,Çiço çıktı hemen hemen her yerde bağırdık,Ordu'da Melih çıktı bağırdık.Ne için bağırdık peki.Cevabı bizim için çok basit sadece SAMSUNSPOR için.Biz bazıları gibi  pankartını asıp bir kenara geçip 90 dakika susup oturup minibüse binip geri dönmedik.Çünkü  hiç bir hesabımız olmadı SAMSUNSPOR aşkından başka.Yalan mı?SAMSUNSPOR için kadir birlikteliği yapmadık mı?Yaptığımız dev armayı deplasmanlara birlikte taşımak hayali kurmadık mı?"Vay beSAMSUN'lulara bak ne yapmışlar "diye şaşkınlıktan bayılmalarını amaçlamadık mı?Bunu yaparken en ufak bir köşesine ss.biz yazdık mı?

Biz  herkese eşit mesafede iken , SAMSUNSPOR tribünlerini artık Türkiye konuşsun diye amaçlarken kader birlikteliği yaptığımız kişilerden hakaret ve tehdit içerikli cümleler duymayı hak edecek ne yaptık.Bu en son  olay SAMSUNSPOR'un  20 Ocak kazasından  sonra yaptığı 2.kazadır.Artık net olarak anlaşılmıştır ki  bizim tribünlerimizde  karşılıksız sevdaya yer yoktur.