Bu iş yerinde Samsunspor forması giyiliyor

Başlatan kuzey55, 30 November 2010, 20:43:48

« önceki - sonraki »

kuzey55

ımarık Bijuteri'nde çalışanlar Samsunspor forması giyiyor. İşletme Sahibi Harun Yüce, Samsun'da 4, İstanbul'da ise 5 olmak üzere Türkiye genelinde 9 şubelerinde çalışanların mesai saatlerinde Kırmızı-Beyazlı forma giydiklerini söyledi

ATKI HEDİYE EDİLİYOR
Şımarık Bijuteri'nde Samsunspor forması dışında başka bir şey giymek yasak. İşletme Sahibi Harun Yüce, Samsun'da 4, İstanbul'da da 5 olmak üzere Türkiye genelinde 9 şubelerinde tüm çalışanların Samsunspor formasıyla mesai yaptıklarını söyledi. Samsunlu olarak Samsunspor'un Süper Lig yürüşüyünde takımlarının yanında olduklarını göstermek istediklerini belirten Şımarık Bijuteri Sahibi Yüce, "Maç günleri mağazamızdan alış veriş yapan tüm müşterilerimize Samsunspor atkısı hediye ediyoruz" diye konuştu.

ÇALIŞANLAR TAM BİR FANATİK
Şımarık Bijuteri çalışanları Kübra, Ceyhun, Orhan ve Büşra ise koyu bir Samsunspor fanatiği. Mesailerini Kırmızı-Beyazlı forma ile yapan çalışanlar hallerinden son derece memnun. Samsunspor'a Süper Lig yolunda başarılar dileyen Şımarık Bijuteri çalışanları, Samsun'da bir örnek teşkil ettiklerini ve şehirde diğer mağazalarda böyle bir uygulamanın başlatılmasının hoş bir görüntü olacağını iddia ettiler. Vatandaşlar ise Samsunspor forması ile mesai yapan Şımarık Bijuteri çalışanlarına büyük ilgi gösteriyor.

birolkys

Recep

istanbuldaki iş yerleri nerede bilen varmı acaba

kabacevizli55

Burak

valla bizim evin çaprazında açıldı 1 ay önce ama hiç dikkat etmedim yarın bir bakayım

hakan55

samsunda Şirinler derneginin hemen altında metz'in yanında..

Burak

celebi

samsunluhakan

ben gurur duydum arkadaşlar herkez bu kadar duyarlı olsa samsunspor sevgisi artar bence bu davranış çok güzel diger firmalardanda devamını bekliyoruz...

King Of The North

kuzey55

King Of The North

gurkan

supermıs  vallahı  bujıterı ıle  pek alakam  olmasada  :Dsamsuna gıdınce  alısverıs  yapmak  lazım :D

HoliganSamSunLu

lucarelli

helal olsun... Biz de üzerimize düşeni yapıp, bujiteri ihtiyacı için bu mağzalar zincirini seçmeliyiz.