KOREOGRAFİ BAŞLIKLARI BİRLEŞTİRİLDİ

Başlatan edmontdante, 23 November 2010, 11:31:27

« önceki - sonraki »

Dartagnan

abi bu el ilanlarını giselerde dagıtmak ıcın bır kısı demişsin.Bunu turnikelerin oldugu yerde mi yapacağiz yoksa en dısardakı bılet alınan yerde mı yapacagız? Eger ıcerdekı turnıkelerde girene cıkana vereceksek ben ve bazı arkadaslarım orda olacagız.Adam bulma sıkıntısı da olmaz.Anlatırız ve dagıtırız.Ancak hangısı daha saglıklı olur bılemem.Bu seferde turnıkedekı kısı sayısı en azından 2 katına cıkmak zorunda.

brigand

engin abi yarın sabahdan itibaren emrindeyim.  >l<

edmontdante

el ilanlarının nerede dağıtılması gerektiğine karar veremedim açıkçası çünkü stad gişeleri dışında da bilet satışı yapılacak.Sanırım en iyiysdi turnikeden geçen herkese vermek

Tufan

kartonlar ne zaman geliyor bilmiyorum ama biz gençler olarak perşembe cumadan başlasak karton rulolamaya çünkü ctesine kalırsa tüm günümüzü alıyor. kaç kişi gelirse akşam 5den 6dan sonra baya bir kısmını yaparız makara yapa yapa.

pankartı kompresörle boyayacağınızı düşünürek o kısma kendimizi katmadım.

brigand

abi bence merdivenlerden önce polisin kurdugu barikatta aramadan hemen sonra verilsin. böylece herkese eksiksiz ulaşır.

Dartagnan

aynen oyle bence en ıyısı bu olur .Ancak bızım mıllet bu ılanları okumadan atar bende gorurum dellenırım !!! :D

Tufan

Alıntı yapılan: brigand55 - 24 November 2010, 21:32:02
abi bence merdivenlerden önce polisin kurdugu barikatta aramadan hemen sonra verilsin. böylece herkese eksiksiz ulaşır.

orada hengamede okumadan atan çok olur turnikelerden sonra dağıtalım sorun olmaz zaten birşey dağıtıldığını gören alır.

edmontdante

Alıntı yapılan: brigand55 - 24 November 2010, 21:26:12
engin abi yarın sabahdan itibaren emrindeyim.  >l<

eyvallah kardeşim.yarın pankarta girişeceğiz.siz gençler olarak kartonlarla ilgili bir organize yapın.9000 karton 30 kişi olsa kişi başı 300 tane düşer bu da bir şey değil.kartonların rulo yapılmasından yanayım.bantlamak zor olacaktır ve bazıları bantlı olduğu için alırken yırtacaklardır.rulo yapıldığında dağıtımı da daha kısa sürüyor.ama farklı fikirleri olan varsa ve dağıtım işini zamanında  gerçekleştirebiliriz diyorlarsa fikirleri değerlendirebiliriz

Dartagnan

Şöyle bir ayrıntı var. Bence turnikeden sonra alan atar. Diger turlu o hengamede adam sıraya girdiginde beklerken okur bence. Her kapıda 5 kişi olsa 2 kişi asagıda dagıtsa 3 kişi de turnikelerde anlatsa bu iş olur

brigand

en verimlisi nasıl olacaksa öle olsun. ben daha fazla okuma ve daha iyi anlama şansları olur diye düşünmüştüm.

brigand

rulo olması daha iyi olur galiba. pankartada hazırım abi. bu ara derse ara verecektim zaten. pazar gecesinden sonra devam ederim,içim rahat olarak hemde Allah'ın izniyle !

edmontdante

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 24 November 2010, 21:30:58
kartonlar ne zaman geliyor bilmiyorum ama biz gençler olarak perşembe cumadan başlasak karton rulolamaya çünkü ctesine kalırsa tüm günümüzü alıyor. kaç kişi gelirse akşam 5den 6dan sonra baya bir kısmını yaparız makara yapa yapa.

pankartı kompresörle boyayacağınızı düşünürek o kısma kendimizi katmadım.

aynı fikirdeyim.pankart tamamen el ürünü olacak.pankart ekibi hazır zaten sorun yok.dediğin gibi rulo işini halledin.karton yarın belli olur.Yarın elimizde olabilir

Dartagnan

Listenin son hali bu DEVAM EDELİM LUTFEN!

A-Sol Kırmızıda görev alacaklar

1-SSBiz Gençlik
2-Ufuk_nku
3-sejoe
4-
5-

B-Sol Beyazda görev alacaklar

1-doctor_55
2-Tufan
3-serdaryavuz55
4-
5-

C-Sağ Beyazda görev alacaklar

1-55sercan55
2-Atakumlu55  ( kpss sınavından sonra inşALLAH ordayım )
3-kuzey55
4-Serkan
5-SerkanII
6-SerkanIII
7-Milwall

D-Sağ Kırmızıda görev alacaklar

1-Serpico55
2-Burak
3-Turuncu
4-Erdinç
5-spooks
6-cany

E-Giriş Kapılanda görev alacaklar

1-Dartagnan
2-kamuri
3-
4-
5-

F-Pankartta görev alacaklar

1-Samsunlu5595
2-
3-
4-
5-

G-Megafon Kullanacak Olanlar

1-Brigand55
2-uzunmehmet
3-
4-
5-

Tufan

Alıntı yapılan: edmontdante - 24 November 2010, 21:34:28
eyvallah kardeşim.yarın pankarta girişeceğiz.siz gençler olarak kartonlarla ilgili bir organize yapın.9000 karton 30 kişi olsa kişi başı 300 tane düşer bu da bir şey değil.kartonların rulo yapılmasından yanayım.bantlamak zor olacaktır ve bazıları bantlı olduğu için alırken yırtacaklardır.rulo yapıldığında dağıtımı da daha kısa sürüyor.ama farklı fikirleri olan varsa ve dağıtım işini zamanında  gerçekleştirebiliriz diyorlarsa fikirleri değerlendirebiliriz

abi kartonları geçen seferki gibi lastiklemeyecek miyiz bantlama falan sakat iş bizim millet bantı sökecem diye yırtar kartonu.
birde kartonlar ne zaman geliyor yarın elimizdeyse yarın akşam hafiften başlayalım gelebilenlerle.

edmontdante

lastiklenecek Tufan.Bantlama kartonların koltuklara bantlanmasıydı.yarın bir yerle bağlantıya geçeceğiz.elerinde hazır varsa hemen alacağız