Savaş Kadro Dışı Bırakılmış

Başlatan kuzeycity, 22 November 2010, 22:03:02

« önceki - sonraki »

ugrass

çok iyi olmuş =)) savas bu takımda oynayabilcek kapasitede futbolcu değil ;)

aykutsoner55

savaş çok bencil futbolcu adam yokluğundan oynuyo 10 pozisyondan 1 2 tane iş yapsa öpte başının üstüne koy.Zaten takımda 2 forvet her iki kanat ve bir stoper olsa yüzde yüz süper ligdeyiz.Zenke dahil hiçbir yabancımızdan verim alamıyoruz ya gönderilsin yenileri gelsin yada gençlerimizi oynatarak asıl kimliğimiz olan Türk futboluna genç oyuncular kazandırmalıyız.

oguz_5528

Hep ben oynayayım,hep ben atayım havasında...İstediklerini sahaya yansıtamayınca her tarafla oynuyo( kartalspor maçında bir oyuncu ile girdiği ikili mücadeleyi kazanamayıp posizyon bitmesine rağmen rakibi tellere iteklemesi de buna verilebilecek örnek arasında) düzgün bir kişilik sahibi, takıma bireysel yönden bakmayan bi kafa yapısı oluncaya kadar kadro dışı kalması lazım.Muhtemelen devre arasına kadar kalacaktır.Belkide başka bir takıma şutlanacak bekleyip göreceğiz

brigand

ufuk bayraktar'ın geleceği hakkında bende birkaç şey duydum. takıma faydalı olurmu bilemem. hayırlısı olsun. ama savaş'ın kulağının çekilmesi iyi oldu. daha öncede yazmıstım zaten. çeksin cezasını, haketti fazlasıyla !

ahmetsefa55

valla dıyarbakır macında 2 3 tane futbolcusu vardı d.bakırın bırıde adını sonradan ogrendıgım 10 numaralı topcusu ufuktu.ılk yarı pek dıkkat edemedım ama ıkıncı yarı tam onumuzde oynamıstı.ıyı topcu gıbıydı.faydalı olur bence.

ayrıca savası konusmaya bıle luzum yok bu sene tam formdayken cenke ragmen 11 de cıkarken kendını yaktı. ne halı varsa gorsun kımler geldı kımler gectı savaş da kım oluyo

minci

Samsunspor büyük bir camia. Büyük camialar prensipleriyle büyük olurlar. Bir kıçık kırık topçu müsvettesi böyle kendine buyruk terbiyesizlik yapamaz. Nedemek hocaya taraftara sövmek. Onlar senin velinimetin. Onlar varsa sen para kazanırsın geri zekalı. Bu camiadan kimler geldi kimler geçti. Sen kim oluyorsun. Zamanında Tanjular, Savaşlar gitti. Herkes bu takım düşer derken o sene ligi 3. bitirdi. Savaş efendi burası Samsun ve bu takım Samsunspor. Herhalde bunu henüz kavrayamadın. Bundan sonrada artık kavrasanda sana bir yararı olmaz. Güle güle.

nomak55

ben anıla neden şans verilmiyor onu çok merak ediyorum bu takımda anılı koyarım sonra etrafını doldururum

Ollivanders

Alıntı yapılan: nomak55 - 24 November 2010, 16:35:47
ben anıla neden şans verilmiyor onu çok merak ediyorum bu takımda anılı koyarım sonra etrafını doldururum

Koşmuyormuş .

jean

Hocaya hastayim disiplin anlayisina kimsenin gozunun yasina bakmiyor kendisinede soyledim hatta savas lazim olsa iyi olurdu enayiliginden kadro disi kaldi akli basina gelir artik

cembaba

Adam koskoca Cenk'i kadro dışı bırakmıştı.. Savaş kim ya???

edmontdante

Cenk gibi bir marka ile kendini kıyaslayabilecek kadar ......

55(tuncay)55

savaş bence bize kötülük yapmadı iyilik yaptı bir emre savaştan daha güzel oynar hiç degilse koşar mücadele eder

kumköylü ahmet

sadece55

**KaR6**

burhan coşkun'un hikayesini bi araştır savaş efendi, bak nası bitiyo..