Bank Asya 1. Lig 14. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Orduspor: 1-1

Başlatan Fecr_55, 20 November 2010, 17:46:14

« önceki - sonraki »

forza_devil

abi bu adam kafayı yemişşş ersini alıyo yedeklerde kim var allah aşkına anılı sen nasıl almazsın 18e...! bunakmısın ne bksun..!

forza_devil

ahhh murat ahhhh...! spikere ayar oldum haaa bu pozisyona bile  mac boyunca kaleye en cok yaklastıgı pozisyon dıyo cenkin pozisyonu ne peki ?

forza_devil

aha girer girmez daha topa vurmadan adamın ayagına vuruyoo...!

GençKozluklu

HAydi alalım şu maçı ne olur Allahım. Yazık olacak

forza_devil

al işte ersini alırsan her atak gol pozisyonu olur.. yemesek bariiii...! ulan kalpar yaptın yine yapacagını...!

forza_devil

GençKozluklu

Ulan Cenk 1 gol atın takımı resmen esir aldın ya. Her toda kullanılmaz ki

ahmetsefa55

cenk senın önderliğinde tüm takıma hakkım haram olsun

samsunlu_alemdar

cenk senı allah nasıl bılıosa ole yapsın yedın ya pozısyonları ıyıkı bı gol attın yanııı

gkhn

Yav nasıl bir oyun ya bu.Resmen döküldü takım.

KotuCocuk55

Sakin arkadaşlar,güzel mücadele,paylaşılan 1 puan halen zirvenin hemen arkasındayız ama hala iyi yoldayız.
Daha iyi olacağız..

Devre arası 3 takviye takımımızı uçurur..!

Mert

Ademin hatası yüzünden 2. golü yedik.Ordunun 2. golü atması tesadüf olmazdı.Cenk bilek hareketleri yapıcam diye rakibin kontra ataklar yapmasını sağladı.Ne diyim heba oldu bu maç.Tek üzüldüğüm nokta taraftarın o kadar emeği boşa gitti.

GençKozluklu

Bu takıma bitirici golcü lazım. Cenk Cenk dedik iyi niyete rağmen takımı resmen bitirdi. Gol attıktan sorna da takım adeta esir aldı. Olacak iş değil. Karşı karşıya pozisoynu Cenk atamazsa kim atacak. Bitmiş bu adam. Hüseyin Kalpar, Cenki  kesmekle doğru yaptığını daha iyi anlıyorum. Ayar oldum Cenke. Takımı esir alan oyuncu istemiyoruz. Gitti kuzu gibi 2 puan.

55Bafra55

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 28 November 2010, 21:56:48
Ulan Cenk 1 gol atın takımı resmen esir aldın ya. Her toda kullanılmaz ki

Aynen öyle oldu malesef futbolcularda onun üzerine oynadı kemalin sakatlanması yada sakatlanma ihtimalinden dolayı çıkardı ordu diri futbol oynamaya başladığında zenke yada cenk çıkmalıydı hoca burada hata yaptı yine bağıra bağıra giden 2 puan tribünlerin performansı futbolculara yaramıyor adanaspor maçındada böyle olmuş yine üzülen kahrolan biz olduk ahmetin  iki hamlede çıkardığı top içeri girseydi malübiyeti konuşuyo olmak istemezdim bunada şükür demekten başka bir çağre yok maçın kırılma anı cenk'in kaçırdığı %100 pozisyondur bence..